Yatırım bizden sorulur! :)

Indikce indi ayy bakmak istemiyorum artık bir aRa 420 oldu..
Uzun vadede illlaki cikacaktir . nakit varsa almak icin firsat . Hep ciksa batmistik 😃
ben de altın aldım 9 kusür gram etti paramm.çıkışa geçecekk bilginizeeee :rolleyes:
Ben de ayni fikirdeyim
martta uçuşa geçecekmişşşşş sağlam duyum aldımm.
bir alt destege inmesse ilk hedef 445 mis diyolaaar 😄😄

Butuuun gün borsa hisselerini arastirdim ama beni doyuracak bişey bulamadım.su hisse olur diyemiyorum sanırsın milyarlar yatircam 😃 cozebilcekmiyiz bu işi acep 😑ytd yazıp bı iki isim citlatsaniz da arastrsak ya
2021 orta uzun vade hisse tavsiye yaz youtube a bak. Sonra soylenenleri incele 1 haftalik 1 aylik 1 yillik artisi. Bist 30 ,yildiz pazar hisselerine bak . Twiterda hashtag ile arat . Kisa vade bizlere göre degil bizzat tecrube ettim 🤣

Indikce indi ayy bakmak istemiyorum artık bir aRa 420 oldu..
Her sabah gram altın alıyorum ayın 1'inden beri, ben sabah alıyorum o gün içinde düşüyor. :sampiyon:
Geçen ay da durum aynıydı.

Kullandığım banka uygulaması, tüm varlıklarınızın- altın döviz ne varsa- TL karşılığı toplam değerini gösteriyor şubeye ilk girdiğinizde.
Her akşamı bir öncekinden daha fakir kapatıyorum.:21:

TL cinsinden varlığı, altın cinsinden varlığa dönüştürmek asla zarar ettirmedi, ettirmez.
Çok akıllıca karar vermişsiniz. beklenmedik bir şekilde kısa vadede satmak zorunda kalmadıkça, hiç endişe etmeyin. :KK200:

Her sabah gram altın alıyorum ayın 1'inden beri, ben sabah alıyorum o gün içinde düşüyor. :sampiyon:
Geçen ay da durum aynıydı.

Kullandığım banka uygulaması, tüm varlıklarınızın- altın döviz ne varsa- TL karşılığı toplam değerini gösteriyor şubeye ilk girdiğinizde.
Her akşamı bir öncekinden daha fakir kapatıyorum.:21:

TL cinsinden varlığı, altın cinsinden varlığa dönüştürmek asla zarar ettirmedi, ettirmez.
Çok akıllıca karar vermişsiniz. beklenmedik bir şekilde kısa vadede satmak zorunda kalmadıkça, hiç endişe etmeyin. :KK200:
bende zarardayımm bakan değişince ilk düşüşte almıştımm fazlaca 2 700 e çıktı zararım bu hafta.ama üzülmüyorumm nasılsa fırlayacak sabrediyorummm.üstüne de fırsat alımı yaptımm bugün hatta

Seni doyurmasi icin mesela hangi vasiflari istersin ☺☺
Çok büyük şeyler değil ya ben öğrenme amaçlı biseyler attım hacmi olup oynasın bide artsın bı de beni borsadan sogutmasin isterim 😃başlarsam ilerleyebilirin gb hissediyorum çok sevdim arstiriyorn gece gundz

Uzun vadede illlaki cikacaktir . nakit varsa almak icin firsat . Hep ciksa batmistik 😃

Ben de ayni fikirdeyim
bir alt destege inmesse ilk hedef 445 mis diyolaaar 😄😄

Benim esimden kalma guzel bi miktar altin ve dolarim var. Kesinlikle dokunmam, oglumun hepsi.

Ama suan dustukce seviniyorum.
Turkiye sartlarinda yasiyoruz, tl kazaniyoruz. TL nin deger kazanmasi surekli gelirimizin degerli olmasi demek. Kenardaki birikimin kiymeti katlansin istiyoruz ok. Ama buna esdeger paramizin degerinin bolune bolune azaldigini unutuyoruz.

Birakin dussun. Asil zenginlesmeyi doviz duserse yasariz.

kira da alamadık ki doğru dürüst bizim kiracı lazer ve güzellik merkezi.iş yapamadı ki kadından ne alalımm.arada az az yatırıyor idare ediyoruz birbirimizi
Aslinda is yeri olmasi iyi. Bu dönemi atlatinca yoluna girer.
Ne güzel yapiyorsunuz ayrica, bu dönemde herkes birbirine elinden geldigince yardim etmeli 😌

Aslinda is yeri olmasi iyi. Bu dönemi atlatinca yoluna girer.
Ne güzel yapiyorsunuz ayrica, bu dönemde herkes birbirine elinden geldigince yardim etmeli 😌
evet öyle olmalı.yoksa elimde senedi var avukata verirdim alırdımm borcunu kötü niyetlilik olur amaaa.yıllarca düzenli ödedii şimdi de kazanamıyor napsınn kadınn.personeline d emaaş ödeyemedii

2021 orta uzun vade hisse tavsiye yaz youtube a bak. Sonra soylenenleri incele 1 haftalik 1 aylik 1 yillik artisi. Bist 30 ,yildiz pazar hisselerine bak . Twiterda hashtag ile arat . Kisa vade bizlere göre degil bizzat tecrube ettim 🤣
Kısa vade benim de kafama yatmıyor ya. Bi de o büyük işlemleri bilgisayarlar falan yapmıyo mu, merakımdan soruyorum. eğer öyleyse yapay zekayla aşık atılır mı ya :KK70: şey gibi çocukken bilgisayarla satranç oynar birkaç hamlede hemen yenilirdik :deli:

bende zarardayımm bakan değişince ilk düşüşte almıştımm fazlaca 2 700 e çıktı zararım bu hafta.ama üzülmüyorumm nasılsa fırlayacak sabrediyorummm.üstüne de fırsat alımı yaptımm bugün hatta
Benim de yarin alasim var,gozunu gokyuzune diker 1 2 gun icinde sanki.
Ama sonra yine dusecektir,yine cikis vs..
nomunomuchua nomunomuchua dustugune uzulme,ben 180lerden ceyrek almistim,bir kac ayda 132lere dusmustu,aldiris etmedim,ne ekleyebilirsem yine ekledim 2 3.
Zarardamiyim sence:))

Bereketli olsun :) Önceki mesajlarda okudum, yanlış anlamadıysam siz Mart ayında ciddi bir yükseliş bekliyorsunuz. Öyle olur umarım, önceki deli yükseliş sonucu kısa zamanda bir miktar kar realize edip çıkma umuduyla geçim parasını yatıran pek çok insan maalesef terste kaldı. Hiç olmazsa onlar toparlar, TL bazında zararsız çıkarlar altından.

Bereketli olsun :) Önceki mesajlarda okudum, yanlış anlamadıysam siz Mart ayında ciddi bir yükseliş bekliyorsunuz. Öyle olur umarım, önceki deli yükseliş sonucu kısa zamanda bir miktar kar realize edip çıkma umuduyla geçim parasını yatıran pek çok insan maalesef terste kaldı. Hiç olmazsa onlar toparlar, TL bazında zararsız çıkarlar altından.
bir kaç yerden duyum aldımm evet.o yüzden bugün tekrar altın aldımm

X