- 12 Nisan 2012
- 4.415
- 6.633
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #23.101
Ay ben bulari kendi topigimde yazdim sanmisimKizlar simdi bir yorumcuyu okudum. Endeks ciksada hisse bazli cikar ,digerleri cikmayabilir. Hisselerinizin bilanco yorumlarini iyi okuyun veya dinleyin.
Nedense ilk defa borsa canimi sikti.
Ben gram altın alıyorumKızlar gram mı çeyrek mi almak lazım yatırım için hangisi bozdururken zarar etmez ?
TeşekkürlerBen gram altın alıyorum
Aslında ikisi de işçiliksiz altınlar farketmez
Fiziki altın alıyorumBir diğer sorumda uzun vade bankadan almak mı kuyumcudan almak mı az zararlı mümkünse 18 yıl bozdurulmayacak bebeğim için
İnanç gereği derken dini yönden mi dediniz ne gibi bir durum var ben de helal yatırım yapmak isterim çocuğuma bilgi verirseniz sevinirimFiziki altın alıyorum
Değerli metallerin alım satımı belli şartlara bağlı bunu araştırıp aldım bu benim inancım gereği dikkat etmem bir husus
Özel mesaj olarak gönderdimİnanç gereği derken dini yönden mi dediniz ne gibi bir durum var ben de helal yatırım yapmak isterim çocuğuma bilgi verirseniz sevinirim
Bu arada bu yeni aldığımız halka arzları neden satamıyoruz bilgisi olan var mı? Hep tavan olduğu için mi acaba?Kizlar simdi bir yorumcuyu okudum. Endeks ciksada hisse bazli cikar ,digerleri cikmayabilir. Hisselerinizin bilanco yorumlarini iyi okuyun veya dinleyin.
Nedense ilk defa borsa canimi sikti.
Tavan olunca satilir , taban oluyorsa satilmaz. Hangi hisse?Bu arada bu yeni aldığımız halka arzları neden satamıyoruz bilgisi olan var mı? Hep tavan olduğu için mi acaba?
çeyreklerde tarih var gramlarda yok uzun vadeli düşünüyosanız gram alın 24 ayar yada cumhuriyetBir diğer sorumda uzun vade bankadan almak mı kuyumcudan almak mı az zararlı mümkünse 18 yıl bozdurulmayacak bebeğim için
Agrot, Ekos, Bınho. Tıklıyorum açılmıyor bile daha önce aldıklarımı açabiliyorum ama onlar açılmıyor ben de acaba hiç satılmadığı için mi diye düşündüm.Tavan olunca satilir , taban oluyorsa satilmaz. Hangi hisse?
Yok satilir hepsi tavandaAgrot, Ekos, Bınho. Tıklıyorum açılmıyor bile daha önce aldıklarımı açabiliyorum ama onlar açılmıyor ben de acaba hiç satılmadığı için mi diye düşündüm.
O zaman portföyümden değil de normal hisselerin olduğu ana sayfadan mı sat desem? Herhalde yine satarYok satilir hepsi tavan
Hangi banka? Yani sat yazan her yerden olurO zaman portföyümden değil de normal hisselerin olduğu ana sayfadan mı sat desem? Herhalde yine satar
Tavan bozduğunda yarın mı düşüyor? O kısmı tam anlamadım ben çünkü şuan tavan görünüyorHangi banka? Yani sat yazan her yerden olurbinho bugun tavan bozmus.
Annemde öyle yaptı çünkü evde durması daha riskli. Bankanın tek dezavantajı fazla kesinti yapması. Direk bankadan almak yerine bankanın anlaşmalı olduğu sarraflardan ya da devamlı aldığınız sarraftan alıp bankaya atarsanız daha iyi olur. Çünkü bankadan alırken de fazla alınıyor onu fark ettim. Çok saçma ama faiz bozuyor işi.Kızlar, merhaba, maaşım çar çur oluyor ortada, ben altın hesabı açıp maaşımdan arttırdığimi oraya koyayım dedim, internetten araştırdım memnun olan da var olmayan da var bana bir öneri de bulunabilir misiniz? Nasıl koruyabilirim parami
Yani kasa mı alalım ben deprem bölgesindeyim evde de kasada da risk sanırım en garanti online hesapAnnemde öyle yaptı çünkü evde durması daha riskli. Bankanın tek dezavantajı fazla kesinti yapması. Direk bankadan almak yerine bankanın anlaşmalı olduğu sarraflardan ya da devamlı aldığınız sarraftan alıp bankaya atarsanız daha iyi olur. Çünkü bankadan alırken de fazla alınıyor onu fark ettim. Çok saçma ama faiz bozuyor işi.
Kasa ücretli oluyor eğer fiziki olarak koymak istiyor sadece gram değil diğer altınlarım da var diyorsanız olur tabi biz sadece gram olarak yatırdık bankaya tabi çekerken fiziki alamıyorsun ama altın kaçsa o şekilde bozduruyorsunuz.Yani kasa mı alalım ben deprem bölgesindeyim evde de kasada da risk sanırım en garanti online hesap