- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.961
Botox bildiğimiz botox mu
aynen canım kendıme yatırım bu da :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Botox bildiğimiz botox mu
Okadar iyi anlıyorum ki...Ben gezmeyi çok severim bekarken kendime vakit ayirirdim evlendikten sonra sorumluklar çocuk böyle olunca yatırım yapmak istedim. Biraz topladım pandemi çıktı para gözümde o kadar değer kaybetti ki çocuklarım ne istese paramın yettiği kadarını onlara harcıyorumdum şimdi deprem içimdeki bütün herşeyi yıktı geçti bide üstüne ıstanbul depremini duyunca hepten soğudum şuan elime geçince çocuklarıma harcıyorum mutlu oluyorlar zaten fazla geçmiyor onuda çocuklarıma harcamaya karar verdim bosverdim herşeyi şuan için...
Hayattan soğudum, yaptığım hiçbir şey( birikim alışveriş hepsi)boş gelmeye başladı.bizde evi tadilat yapiriyorduk gecen bir aile geldi bayan daha yeni evimize eşya alıp yenilemistik simdi evimizde yok dedi.Okadar iyi anlıyorum ki...
Ben de mevcut krediler ve ödemeleri derken kumbaraya para atmak yerine iyilik sadaka yardım atma taraftarıyım.acikcasi her ay bir meblağ sadaka bütçem vardı ama artık birikim i bir yıl sonraya oteliyiyorum tabi Allah izin verirse bir yıl sonraya cikabilirsem, ona göre 2024 ocakta ancak baslayabilirim.bakmakla yükümlü oldugmuz ve en az bir yil evimizde misafir edeceğimiz ailemiz var inşallah üzmeden kırmadan huzursuz etmeden guzelgeciremeyi nasıl etsin Allah'ım. Kimin ne olacağını Allah bilir. Hayat hiç olmadigi kadar kısa ve anlamsız gelmeye başladı... Allah hem evlerimize hem hayatlarımıza bereket versin.guzel birikimlerimiz olsun
Amin Allah'ım kabul etsin cumlemizinkiini. bu süreçte herkes yardım yapmaya çalıştı birlerini bin etsin Allah'ım.Hayattan soğudum, yaptığım hiçbir şey( birikim alışveriş hepsi)boş gelmeye başladı.bizde evi tadilat yapiriyorduk gecen bir aile geldi bayan daha yeni evimize eşya alıp yenilemistik simdi evimizde yok dedi.
sizin de yardımlarınızı Allah kabul etsin. Rabbım bir daha yaşatmasın çok büyük acılar, yıkılan yuvalar gelen çaresiz insanları görünce elimizden birsey gelmemesi çok üzüyor. Bizde yatırımı bırakıp önce borcalarimizi ödeyip bir kısmı ile de yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Allah kabul etsin inşallah. ne güzel bir yardımlaşma.iyilik bulaşıcıdır:)bende yardım yapıyorum etrafımdaki ihtiyaç sahiplerini elimden geldiğince,Okadar iyi anlıyorum ki...
Ben de mevcut krediler ve ödemeleri derken kumbaraya para atmak yerine iyilik sadaka yardım atma taraftarıyım.acikcasi her ay bir meblağ sadaka bütçem vardı ama artık birikim i bir yıl sonraya oteliyiyorum tabi Allah izin verirse bir yıl sonraya cikabilirsem, ona göre 2024 ocakta ancak baslayabilirim.bakmakla yükümlü oldugmuz ve en az bir yil evimizde misafir edeceğimiz ailemiz var inşallah üzmeden kırmadan huzursuz etmeden guzelgeciremeyi nasıl etsin Allah'ım. Kimin ne olacağını Allah bilir. Hayat hiç olmadigi kadar kısa ve anlamsız gelmeye başladı... Allah hem evlerimize hem hayatlarımıza bereket versin.guzel birikimlerimiz olsun
güncelleme geldi haaaaanımmmmmm
10 gram altın
1000 gram gumus
10 bınlık tek hısse
5 bın fon
2.250 botox :9
kenarda kalan 5750 :)
durum bildirimi:günaydınlar;
2023 hedefim: 25.000 tl tutarında temettü hisseleri ve 10.000 tl tutarında fon yatırımı.
borsaya bir girip çıkmıştım, az buçuk da öğrendim. şimdi düşüşlerde alım yaparak sıfırdan minik bir portföy oluşturmak istiyorum. bu seneki hedef 25.000 tl.
ben yatırımımı altından yana yaptım. oradaki hedefim iki çocuğumun da ayı kadar gram biriktirmekti. örneğin iki çocuğun toplam ay miktarı 150 ise o kadar gram biriktirmek ve bunu sürdürülebilir bir şekilde devam ettirmek. bu sene için bu hedefi tutturdum.
Güncelleme geldiii
3300 3 hesaptan halka arz başvurusu ( tabii hepsine almayabilir buradan biraz para artabilir )
Kalan 2450
Merhaba gümüşü bankadan mı alıyorsunuz fiziki olarak mı?Güncelleme geldiii
3300 3 hesaptan halka arz başvurusu ( tabii hepsine almayabilir buradan biraz para artabilir )
Kalan 2450
Merhaba gümüşü bankadan mı alıyorsunuz fiziki olarak mı?
Kuyumcularda yatırımlık külçe şeklinde gümüş satılıyor mu acaba?
Aaa banka daha kârlı o zamanBankadan alıyorum
Tanıdık kuyumcu sordum
1 kilo külçe gümüş şeklinde getirtirim istersen dedi
Banka fiyatı ile arasında bayaa oynuyordu
Banka tercih ettim
Hâlâ bozmadım ne oldu acaba :)
Bankadan alıyorum
Tanıdık kuyumcu sordum
1 kilo külçe gümüş şeklinde getirtirim istersen dedi
Banka fiyatı ile arasında bayaa oynuyordu
Banka tercih ettim
Hâlâ bozmadım ne oldu acaba :)
Benim kafam hiç basmıyor borsaya fonaŞimdi baktım 14 binlik almışım 16 kusur olmuş 4 ay içinde
Perşembe 10 binlik bi hisse almıştım.
Cuma tuttum cumartesi pazar borsa kapalı hahaha
Pazartesi sattım 1532 tl getirdi.
Yine de olsun her tel iyidir
Altın gümüş borsa fon
Benim kafam hiç basmıyor borsaya fona
Neyse biraz borsa topiğinde takılayım, belki bişeyler öğrenirim.
Teşekkür edermBence youtube videoları ile başlayın
Yeni başlayanlar için borsa 1
Şimdi baktım 14 binlik almışım 16 kusur olmuş 4 ay içinde
Perşembe 10 binlik bi hisse almıştım.
Cuma tuttum cumartesi pazar borsa kapalı hahaha
Pazartesi sattım 1532 tl getirdi.
Yine de olsun her tel iyidir
Altın gümüş borsa fon
Ben de borsa cahiliyim bizim gibiler için YouTube’dan Cemil Çiçek öneriyorlar.aradıgım forumu buldum : ) Fakat 1000 sayfa arasında rastgele gezip aradıgımı bulamadım.Borsaya ufak miktarlarla giriş yapmak istiyorum. ( katılım , faiz , caizlik vs hassasiyetim var ). Ama lot nedir ne değildir hiçbir terimi bilmiyorum yputube dan birkaç video baktım ama çok açıklayıcı gelmedi.Benim gibi olup da sonradan bu işleri anlayan bana kaynak önerebilecek birileri var mıdır acaba ?