Herkese selam kizlar nasilsiniz iyi misiniz
Eski dostlari gorunce mutlu oldum :)) foruma girmiyorum eskisi gibi, son 1.5 senem duzen degistirmekle gecti.
Aralik sonunda finansal hedefler yapmistim onlari yazayim. Araliga kadar 10000 euro biriktirmek simdilik hedef.
2021 basinda girdigim temettu hisseleri duruyor hala, degistirdiklerim oldu ama eregli, vesbe, egser degismedi hic.
Simdi elimde froto, eregl, tuprs, alark, thyao, cimsa, egser, vesbe, egeen var. 120bin gibiydi en son hepsi, iniyor cikiyor iste. Ralliye katilmadim ben, pozisyon degistirmek istemedim aksi gibi elimdeki hisseler de gitmedi bu sene ahaha. Nasip artik. Bu sene froto, eregli, vesbe, cimsa disinda fazla ekleme yapmam. Belki bir ikisini bimas ile degistiririm bu yil icin. thyao, alark ve tuprasi satarim yil icinde. Fazla dagilmayacam artik malum onumuz belirsiz.
Gecen uyduruk bi gumus bileklik alayim dedim online, tc numarami aldilar
dedim noluyo sermaye gontrolu mu geldi diyecem duz bileklik yahu bu, sanki bana kara para mi akliyoz. Gittim bankada altin ve gumus hesabinda biraz param vardi cektim onlari altin aldim kuyumcuda, kuyumcu da tc mi aldi tahmin ettigim uzere. 70 gr tuttu hepsi, bankada kasa kiraladim koydum oraya. Neme lazim bugun tc ile emtia satan yarin bankadan taksit taksit para cektirir
Envanterim simdilik bu kadar. Aldigim sattigim bisey olursa dise dokunur yazarim hedefleri guncellerim.