Yatırım bizden sorulur! :)

Bu arada mobilden kullanımı epeyi zor olmuş gibime geldi.yada yaşlılık emareleri bendeki durum. Eskiden kirli çıkılar grubumuz vardı burda gerçekten nasıl birikim yapılır,ne yesek ne içsek kışlık ne alsak giysiden tutunda yazdan yemeklik hazırlamaya kadar nerde ne uygun paylaşır birbirimize bir gaz verirdik ki sormayın gitsin. Hatta benim yeni evlendigim yıllardı pizzaya da para mı verilir Gökçe derlerdi de o sayede pizza yapmayı bile öğrenmiştim maliyeti aza getirmek için neler neler yapardık.kulaklari çınlasın hepsinin.

Herkese selam kizlar nasilsiniz iyi misiniz

Eski dostlari gorunce mutlu oldum :)) foruma girmiyorum eskisi gibi, son 1.5 senem duzen degistirmekle gecti.

Aralik sonunda finansal hedefler yapmistim onlari yazayim. Araliga kadar 10000 euro biriktirmek simdilik hedef.

2021 basinda girdigim temettu hisseleri duruyor hala, degistirdiklerim oldu ama eregli, vesbe, egser degismedi hic.

Simdi elimde froto, eregl, tuprs, alark, thyao, cimsa, egser, vesbe, egeen var. 120bin gibiydi en son hepsi, iniyor cikiyor iste. Ralliye katilmadim ben, pozisyon degistirmek istemedim aksi gibi elimdeki hisseler de gitmedi bu sene ahaha. Nasip artik. Bu sene froto, eregli, vesbe, cimsa disinda fazla ekleme yapmam. Belki bir ikisini bimas ile degistiririm bu yil icin. thyao, alark ve tuprasi satarim yil icinde. Fazla dagilmayacam artik malum onumuz belirsiz.

Gecen uyduruk bi gumus bileklik alayim dedim online, tc numarami aldilar 🧐 dedim noluyo sermaye gontrolu mu geldi diyecem duz bileklik yahu bu, sanki bana kara para mi akliyoz. Gittim bankada altin ve gumus hesabinda biraz param vardi cektim onlari altin aldim kuyumcuda, kuyumcu da tc mi aldi tahmin ettigim uzere. 70 gr tuttu hepsi, bankada kasa kiraladim koydum oraya. Neme lazim bugun tc ile emtia satan yarin bankadan taksit taksit para cektirir 😀

Envanterim simdilik bu kadar. Aldigim sattigim bisey olursa dise dokunur yazarim hedefleri guncellerim.
Selam bankadan kasa kiralama ne kadar acaba?Ben de düşünüyorum

Kızlar liste aklımda ama benim oğlan çok hastaydı geçen hafta ne yaptım ne ettim hiç kafam yerinde değildi

50 bin kredi çektim cuma günü iyi mi kötü mü göreceğiz hayırlısı hahahahah

Kızlar liste aklımda ama benim oğlan çok hastaydı geçen hafta ne yaptım ne ettim hiç kafam yerinde değildi

50 bin kredi çektim cuma günü iyi mi kötü mü göreceğiz hayırlısı hahahahah
Geçmiş olsun yesacim iyidir inşallah ufaklık.
Kredi çekip para biriktirmek bana mantıklı geliyor açıkçası

Ben gezmeyi çok severim bekarken kendime vakit ayirirdim evlendikten sonra sorumluklar çocuk böyle olunca yatırım yapmak istedim. Biraz topladım pandemi çıktı para gözümde o kadar değer kaybetti ki çocuklarım ne istese paramın yettiği kadarını onlara harcıyorumdum şimdi deprem içimdeki bütün herşeyi yıktı geçti bide üstüne ıstanbul depremini duyunca hepten soğudum şuan elime geçince çocuklarıma harcıyorum mutlu oluyorlar zaten fazla geçmiyor onuda çocuklarıma harcamaya karar verdim bosverdim herşeyi şuan için...

Çok teşekkür ederim bu güzel mesajınız için

Ankaradayım ben deprem bölgesinde değilim ama ne kadar iyi olunuyorsa o kadar iyiyim herkes gibi.

Allah herkese yardim etsin bu zor zamanda inşallah
Çok sevındım, ıllerı bılmıyorum dogal olarak, son gırışler tam deprem oncesıyse korkutuyor :/Gecmiş olsun ulkemıze, buda gececek insallah

gunaydın arkadaslar

bu parayı soyle dagıttım
10 gram altın
1000 gram gumus
10 bınlık hısse (tek hısseye bagladım) zaten halı hazırda farklı hısselerde param var
kenarda 13 bın cıvarı kaldı beklemede

anlık durum
10 gram altın
1000 gram gumus
10 bınlık hısse (tek hısseye bagladım) zaten halı hazırda farklı hısselerde param var
5 bin fon
kenarda 8 bın cıvarı kaldı beklemede

anlık durum
10 gram altın
1000 gram gumus
5 bin fon
kenarda 8 bın cıvarı kaldı beklemede

güncelleme geldi haaaaanımmmmmm

10 gram altın
1000 gram gumus
10 bınlık tek hısse
5 bın fon
2.250 botox :9

kenarda kalan 5750 :)

X