- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
- 158
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #22.521
Kiraya vereceğim *evimHicbirsey olmasa bile düzenli para yatırıp birikim yapmış oluyoruz. Ben 5 bereket gününde para koymuştum geçen gün gidip onunla 40 euro aldım, birikmiş oldu.
Onun haricinde genel olarak hayatın her anında bereket olabiliyor.
Benim 1 senedir kiraya vereceğim eşim vardı. Gecen ay birini, yarın da diğerini kiraya vereceğim
Tam sıkıştık diyoruz ödeme günü gelen ödeme için ne yapacağız derken musterilerimizden ödeme geliyor
Kiraya vereceğim *evim
Klavye düzeltme de eşim yazılmış
Yesa birsey danışayım sanaEşini kiraya verip gelir elde etmek de güzel olabilir hahahahahha
Dur ben bunu bi düşünüp araştırayım hahaaah
Yesa birsey danışayım sana
Ay sonu vestel temettü verecek son taksidi.
Şuan mesela 30 tl olan hissesi temettü sonrası 28 tl den mi işlem görmeye başlayacak.
O zaman vereceği 2 tl temettü parasını kagit değerini düşürerek geri almış oluyor, he diyeceksin ki kagit bedeli nasılsa artar. Ama onun da bir zamanı ve garantisi yok sanırım.
Bunu neden sordum. Toplu parayla hisse alsam 1-2 ay sonra da satsam kar eder miyim yoksa hisse o sürede eski fiyata gelmez, hiç uğraşma diye mi dusuneyim
Elite natürel halka arza girmis, mesaj geldi bana. Acaba giren var mı? Şu halka arzlar son bıraktığımda zarar ediyordu geçen sene. şimdi düzeldi mi??
Bunu bende merak ediyorum madencilik havuzunuAylardır coin piyasasına uzaktim,bugün baktım 1500 liraya çıkmış kârım (3800 para yatirmistim) Ben de eşten dosttan duymalı Tezos (XTZ) aldım. Düşmüş epey, tabii ki yatırım tavsiyesi değildir,ben öyle kör kör alan biriyim :)
Bir de şey duydum ya, madencilik havuzu
Ne demek? Benim hiç kullanmadığım 350 liram var biance TR'de. Anlamadığım için kullanmicam da. Bir arkadasa verip havuza attırsam değerlenir mi acep??
Bak şimdi gördüm. YapayımKasim ayının bereket günleri
1-10-19-28
Aaaa kimmiş onlarŞuraya içimi döküp gideyim, bazı batırım danışmanları şişmiş kağıtları millete çakmak için ekranda türlü hikaye yazıyor, hiç mi etik değerleriniz yok
İsim veremem yakarlar alimallahAaaa kimmiş onlar
Merhaba kizlar..
Her gün sahibindende geziyorum bir ev denk gelse diye derken dükkanlara kaydım.
Istanbul'da Bakırköy sahile yakin is haninda 1+0 bir ofis 8 metrekarecik satılık fiyati 130 bin.
Yari peşinat yarisi kredi ile alınır mı?
Kiracisi varmis 900 tl.
Bir an yakin durdum size danışmak istedim.
Al gitsin nomu
Her şeyin fiyatı coşuyor
Yarın alayım desen hooop 140 olacak.
Alinmiş alınmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?