- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.501
Özleştik ben pek topic e bakmıyorumBen de çok şükür..
Calisma hayatına basladim baslayali hep yorgunum.
Topige de az göz atar oldum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özleştik ben pek topic e bakmıyorumBen de çok şükür..
Calisma hayatına basladim baslayali hep yorgunum.
Topige de az göz atar oldum.
Şuan o kadar param olsa kesinlikle altın alırdım gerçi çok pahalı düşme ihtimali de çok yüksek ben bı dönem bu konu da zarar ettimSelam herkese,
50 bin liram var vadelide ama çok bı getirisi yok. Ne onerirsiniz ?
Bende altinciyimdir her ay ufak tefek alırım ama çok yükselince bu kadar meblağı napsam bilemedimŞuan o kadar param olsa kesinlikle altın alırdım gerçi çok pahalı düşme ihtimali de çok yüksek ben bı dönem bu konu da zarar ettim
Bende bilemedim o kadar param olsa ne yapardım , biz tüm parayı arabaya yatırdıkBende altinciyimdir her ay ufak tefek alırım ama çok yükselince bu kadar meblağı napsam bilemedim
Vadelide günlük 5,50 getirisi var. Çok az değil mi?Bende bilemedim o kadar param olsa ne yapardım , biz tüm parayı arabaya yatırdık
Vadeliyi hiç anlamiyorum yaVadelide günlük 5,50 getirisi var. Çok az değil mi?
Allah razı olsun canımEv, dükkan, araç alan arkadaşlara hayırlı olsun..
Ne mutlu yatırımın en güzelini yapmışlar..
Ben yerimde sayıyorum sayılır..
Bana da güzel fırsatları yakalamak nasip olur inşallah
Ben fiziki altına yatırırdım hep uzun vadeli birikim düşündüğüm için her seviyeden aldım son 2 senedir denk gelirse gayrimenkul için biriktiriyordum .Ve çok şükür denk geldi 15 ekimde dükkan alırken hepsini sattım.Selam herkese,
50 bin liram var vadelide ama çok bı getirisi yok. Ne onerirsiniz ?
Ay inşallah olur bende garanti bankası kullaniyorum. Hatta bugun 150 tl lik alınca yine daha pahalıya aldığım için kendi kendime söylenmiştimBana böyle bir mesaj geldi. Sevindim valla,doğru bir karar olmus.Eki Görüntüle 2946554
Birsey anlatacağım aksam aksam şoklardayım.
Ben hisse senedi almaya başlamıştım bu sene yatırım için.
Az az birkaç firmanın kağıtlarını biriktiriyorum
Bu akşam üstü bakayim dedim birde ne göreyim yaklaşık 4500 tl lik bir hisse senedi daha görünüyor hesapta ben şok.
Bende mesela 12 tane olan hisseden ilave 90 tane daha var hesapta görünen
Ne oldu, nasıl oldu, yanlislik mi oldu olduysa nasıl olur böyle birsey bilmiyorum.
Şuan hisse hesabımda +4500 civarı havadan gelen birsey var. Doviz artınca da dün ekra görüntüsü almıştım hisselerin kar-zarar durumunu göreyim diye, şimdi de Ekran görüntüleri aldım. Bakim ne çıkacak bu isin sonunda
Bu arada bu ay para mayalama işini yapmıştım. Hani diyorum onun mu etkisi oldu diyeceğim ama yok ya o kadar da değildir diyorum. Eşime gösterdim şuan o da şaşırdı beklemedeyiz pazartesi olsun ortaya çıkar.
Niyetimizi kagida yazip bereket gününde para ile birlikte kumbaraya atıyoruz. Her para ilavesi yaparken de aynı niyeti tekrar tekrar söylüyoruzPara mayalama nasıl oluyor ?
Niyetimizi kagida yazip bereket gününde para ile birlikte kumbaraya atıyoruz. Her para ilavesi yaparken de aynı niyeti tekrar tekrar söylüyoruz
Kasim ayının bereket günleri
1-10-19-28
Hicbirsey olmasa bile düzenli para yatırıp birikim yapmış oluyoruz. Ben 5 bereket gününde para koymuştum geçen gün gidip onunla 40 euro aldım, birikmiş oldu.Neye göre belirleniyor
Gerçekten işe yarıyor mu tecrübe ettiyseniz