- 19 Mayıs 2010
- 1.525
- 4.475
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.701
Gunaydin guzel bereketli haftalar olsun ben de tav yemyesil onun disinda kirmiziya devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar
10 gr gümüş aldım 100e tamamladım.
Şimdi başka bir şeye sarmam lazım
Biraz hisse araştırması yapayım
Gümüş hesabı da dusunuyorum. Ama baktim benim bankanın gümüş hesabı yok galibaSelamlar
10 gr gümüş aldım 100e tamamladım.
Şimdi başka bir şeye sarmam lazım
Biraz hisse araştırması yapayım
Gümüş hesabı benimde yok oğlumun hesabıyla birlikte üç banka hesabım oldu gümüş için dördüncüyu açmam gerek onun yerine hisse ve gram altın alıyorum bende..Gümüş hesabı da dusunuyorum. Ama baktim benim bankanın gümüş hesabı yok galiba
İş bankası
Gümüş hesabı da dusunuyorum. Ama baktim benim bankanın gümüş hesabı yok galiba
İş bankası
Elindeki fiziki gümüşleri banka almıyor muFiziki alım yapiyordum gümüşü hem kararma ihtimali varmış hemde tanıdık dediğim gümüşçü piyasa fiyatının üzerinde fiyat çıkarmaya başlayınca çokta tanıdık olamadığını anlayıp gümüş alımını bıraktım
Umayyyyu ikimizin de 100 oldu
Gelecek ay da es zamanli arttiralim ne dersin :)
Selam kızlar, 2 gram aldım 520,94 den
Burnumu yaptırıcamaltın demek amy demek.Almaya devammm
benim de ufak tefek estetik olmam gereken yerler var hasar kaldı ameliyat sonrası.pandemi azalsın aşılanalım o zaman bir çaresine bakacağım.burun ameliyatı bazılarına korkunç yakışıyor .araştırın en iyi doktorları referanslarıBurnumu yaptırıcam
O kadar kararsizim ki, araştıra araştıra bir gal oldum. opr dr. mustafa demir varmısbenim de ufak tefek estetik olmam gereken yerler var hasar kaldı ameliyat sonrası.pandemi azalsın aşılanalım o zaman bir çaresine bakacağım.burun ameliyatı bazılarına korkunç yakışıyor .araştırın en iyi doktorları referansları
kızımın öğretmeni yaptırmıştı geçen yıl çok beğenmiştim çabucak ta iyileşti.rahatsız oluyorsanız yaptırın tabiki.vücuda yabancı madde giren estetikler çok gerekli değilse yaptırılmamalı sadece.ihtiyaç varsa yaptırılmalı onlarO kadar kararsizim ki, araştıra araştıra bir gal oldum. opr dr. mustafa demir varmıs
İnstagramda yaptığı burunları cok beğendim.
Fiyatı da en son sordum 20 bin dediler
Benimki revizyon olacak. İlki yapamadı 12 yıl önce yaptırmıatım. Bir de burada duyulan bazı doktorlar var, resmen isim yaptıkları icin uçmuşlar dün emre ilhana bakayım dedim, türk lirası bile almıyor 60 binmiş fıyatı.kızımın öğretmeni yaptırmıştı geçen yıl çok beğenmiştim çabucak ta iyileşti.rahatsız oluyorsanız yaptırın tabiki.vücuda yabancı madde giren estetikler çok gerekli değilse yaptırılmamalı sadece.ihtiyaç varsa yaptırılmalı onlar