Yatırım bizden sorulur! :)

Fiziki alım yapiyordum gümüşü hem kararma ihtimali varmış hemde tanıdık dediğim gümüşçü piyasa fiyatının üzerinde fiyat çıkarmaya başlayınca çokta tanıdık olamadığını anlayıp gümüş alımını bıraktım😔
Elindeki fiziki gümüşleri banka almıyor mu

Kuveyttürke sor istersen banka hesabına at fizikileri. Kararma derdi olmaz

Esimin bir enerjisi var herkesin dilinde altin alirken yüksekten aliyoruz birkac gun geciyor altin dusuyor😀artik ona sormadan aliyorum bakiyorum param var aliyorum sonraparam.kalmayinca soyluyorum

benim de ufak tefek estetik olmam gereken yerler var hasar kaldı ameliyat sonrası.pandemi azalsın aşılanalım o zaman bir çaresine bakacağım.burun ameliyatı bazılarına korkunç yakışıyor .araştırın en iyi doktorları referansları
O kadar kararsizim ki, araştıra araştıra bir gal oldum. opr dr. mustafa demir varmıs
İnstagramda yaptığı burunları cok beğendim.
Fiyatı da en son sordum 20 bin dediler

O kadar kararsizim ki, araştıra araştıra bir gal oldum. opr dr. mustafa demir varmıs
İnstagramda yaptığı burunları cok beğendim.
Fiyatı da en son sordum 20 bin dediler
kızımın öğretmeni yaptırmıştı geçen yıl çok beğenmiştim çabucak ta iyileşti.rahatsız oluyorsanız yaptırın tabiki.vücuda yabancı madde giren estetikler çok gerekli değilse yaptırılmamalı sadece.ihtiyaç varsa yaptırılmalı onlar

kızımın öğretmeni yaptırmıştı geçen yıl çok beğenmiştim çabucak ta iyileşti.rahatsız oluyorsanız yaptırın tabiki.vücuda yabancı madde giren estetikler çok gerekli değilse yaptırılmamalı sadece.ihtiyaç varsa yaptırılmalı onlar
Benimki revizyon olacak. İlki yapamadı 12 yıl önce yaptırmıatım. Bir de burada duyulan bazı doktorlar var, resmen isim yaptıkları icin uçmuşlar dün emre ilhana bakayım dedim, türk lirası bile almıyor 😂60 binmiş fıyatı.

X