M
melisxes
Ziyaretçi
- Konu Sahibi melisxes
göğüslerim yatınca yana sarkıyor ve göğsüm yok gibi duruor arkadaşlar bu beni sinir edior bunu düzeltmek için napmalıyım egzersiz olarak??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meliss aynı sorunn bendede varr yaa ztn küçüklerr bide yatıncaa yanlara gdiolarr resmenndümdüz bi görüntü oluoo yaa
yaaa kızlarr bişi sorcammm kiloo alıncaa gerçektenn büyüomuu yaaa tek umudumm o vallaaa
bunyeye gore degısırmı bılmem ama ben cok kılo aldım verdım ama aynıydı yanı ne buyudu ne kuculdu:1no2:ufff bi popom genişler hemen kilo alıncada yaa ama diorum şöle bi 10 kilo olsam hafif balık etli olsam belki büyür
bunyeye gore degısırmı bılmem ama ben cok kılo aldım verdım ama aynıydı yanı ne buyudu ne kuculdu:1no2:
bende 2 yıl önce 51 kilodan 70 kiloya çıktım o zaman gögüslerim büyümüştü kiloyu taktım kafa ya tekrar werdim şimdi 54 kiloyum ama memişlerde küçüldü bide kilo alıp werdigim için col kötü oldu ya of kışa dügünüm war napcam ben nişanlım bayılıyo beden ölcülerime ama bilmiyoki memiş denen bişi yok of ya kendim utanıyorum görünce ewlenince napcam :sinifsinif:
bende 2 yıl önce 51 kilodan 70 kiloya çıktım o zaman gögüslerim büyümüştü kiloyu taktım kafa ya tekrar werdim şimdi 54 kiloyum ama memişlerde küçüldü bide kilo alıp werdigim için col kötü oldu ya of kışa dügünüm war napcam ben nişanlım bayılıyo beden ölcülerime ama bilmiyoki memiş denen bişi yok of ya kendim utanıyorum görünce ewlenince napcam :sinifsinif:
kilo alıp verince sarkmıştır burda söylenenleri yaparsan kendini toplar galiba ama küçüldü demişsin ölçtünmü belkide sana öle geliyodur normal olabilir ölçülerin kaçki ? CADIARZU
evet ya tabi kilo verinxe sarkmada oldu biraz ama yok gülüm bana öyle gelmiyo 85 yakıyodum kilo aldıgım dönemde şimdi 75 destekli hepten gittiler attaaaaaaaa benimkiler anlıcan of gittikleri yerden de gelmiyolar ne yapım kafam çok karıştı neyi uygulasam büyür bu memişler of ya :mymeka: bendemi tokatlasam da kendine gelseler kaydirigubbakcemile2