Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benn kiloda alamıyorum bazısı su içse yarar banada ne yesem yaramıo bayılıyorum balık etli dolgun hatunlara :gitme:
ewt yaa ben de mafoldumben sanki sewgilim balık etlilerden hoşlanıcak gbi gelio kendimi yiyip bitiriorum mafoldumben 2,5 yılı geçti arkadaşlığımız ama yine de balık etli bi kız görünce çok korkuorum bakcak dieee mafoldumben mafoldumben
aynen benimde eşim hoşlanıyo balık etlileden bunu biliyorum ama napıcan işte Allah can sağlığı versin çok şükür sağlığım yerinde diye şükrediyorum.
ben büyük konuşmak istemem ama tahammül edemem,,baktığını falan görürsem..siz ewlisiniz normal sizinki..yani normal derken göz yummanız demk istedim yanlış anlamayın
ben büyük konuşmak istemem ama tahammül edemem,,baktığını falan görürsem..siz ewlisiniz normal sizinki..yani normal derken göz yummanız demk istedim yanlış anlamayın
canım heralde bakması insanı rahatsız eder.ben hoşlanıyor derken bakıyor demek istemedim.yani benim kilo almamı istiyor demek istedim .yoksa bi baksın bakalım ne oluyo klava: klava: kaydirigubbakcemile
aaayy kııız bu mesajına bi sewindim ki sorma opuyorumnanaktan hem senn açından hem kendimi kötü hissetmiştim sana öle dedim die opuyorumnanaktan
yok canım niye yanlış anlıyım ben anladım senin ne demek istediğni üzme kendini bende seni öptüm kocaman Şeniz opuyorumnanaktan
benn kiloda alamıyorum bazısı su içse yarar banada ne yesem yaramıo bayılıyorum balık etli dolgun hatunlara :gitme:
kilo alıp verince sarkmıştır burda söylenenleri yaparsan kendini toplar galiba ama küçüldü demişsin ölçtünmü belkide sana öle geliyodur normal olabilir ölçülerin kaçki ? CADIARZU
kilo almaya eğilimliysen ne güzel..ben kilo da alamıorum :çok üzgünüm:
eğilimim falan yok canım deniyeceğim bende alamam.ama kışın ne bulursam yiyip içicem nasip olursa.çünkü yazın daha çok iştahsızım. :kedi: