• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatılı yardımcı

Strongerwoman

💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
1.066
1.269
133
Merhaba arkadaşlar, konuyu nereye açacağımı bilemedim. Bir ay sonra dogumum var, yatili yardımcıya ihtiyacım var kendim bulamadim. Danismalnlik sirketi önerisi olan ya da bilen, bi numara verebilecek arkadaslar var mi, bana özelden mesaj atabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar, konuyu nereye açacağımı bilemedim. Bir ay sonra dogumum var, yatili yardımcıya ihtiyacım var kendim bulamadim. Danismalnlik sirketi önerisi olan ya da bilen, bi numara verebilecek arkadaslar var mi, bana özelden mesaj atabilir misiniz?
Filipinli bakici diye bir insta sayfasi vardi sponsorlu reklamlar görüyordum. Nasil olur bilmiyorum tabi.

Bu işte en iyisi bence Filipinliler. Yani bilmiyorum bir Türk insani olarak yabancilarla ne kadar anlasiriz ama cocuk olsun yaşlı olsun öyle güzel canlari gibi bakıyorlar ki. Calistigim hastanedeki hasta bakicilarin cogu Filipinlilerdi cidden hakkini veriyorlar. Ingiltere de bu tarz gorevlere cogunluk Filipinliler alınıyor Türkiye de nasildir durum bilemem de

Back
X