pinkbuyu Guru Kayıtlı Üye 24 Ekim 2012 3.216 2.203 333 İstanbul 31 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkbuyu #41 E BlupBlupBlup .!.: İnşallah hemen iyileşir. Misafirler gitti mi diğer eve? Ay ben acayip sinir oldum ya. Genişletmek için tıkla... Cocuklar su an iyi. Misafirler gittiler diger eve gecmediler baska bir akrabamıza gitmeye karar verdiler.
E BlupBlupBlup .!.: İnşallah hemen iyileşir. Misafirler gitti mi diğer eve? Ay ben acayip sinir oldum ya. Genişletmek için tıkla... Cocuklar su an iyi. Misafirler gittiler diger eve gecmediler baska bir akrabamıza gitmeye karar verdiler.
Jang Geum Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2015 1.150 3.481 133 31 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkbuyu #42 pinkbuyu .!.: E Cocuklar su an iyi. Misafirler gittiler diger eve gecmediler baska bir akrabamıza gitmeye karar verdiler. Genişletmek için tıkla... gecmezler tabi bos eve girip o dolabi doldurmasi var kendileri hazirlayip yikayip temizlemesi var
pinkbuyu .!.: E Cocuklar su an iyi. Misafirler gittiler diger eve gecmediler baska bir akrabamıza gitmeye karar verdiler. Genişletmek için tıkla... gecmezler tabi bos eve girip o dolabi doldurmasi var kendileri hazirlayip yikayip temizlemesi var
pinkbuyu Guru Kayıtlı Üye 24 Ekim 2012 3.216 2.203 333 İstanbul 1 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkbuyu #43 Jang Geum .!.: gecmezler tabi bos eve girip o dolabi doldurmasi var kendileri hazirlayip yikayip temizlemesi var Genişletmek için tıkla... Bugun 4 defa kardesimi aramışlar kardesim duymamış telefonu. Merak etme alinmazlar dedi kardesim de. Alınan kisi ısrarla 2 gun boyunca birini aramaz dedi.
Jang Geum .!.: gecmezler tabi bos eve girip o dolabi doldurmasi var kendileri hazirlayip yikayip temizlemesi var Genişletmek için tıkla... Bugun 4 defa kardesimi aramışlar kardesim duymamış telefonu. Merak etme alinmazlar dedi kardesim de. Alınan kisi ısrarla 2 gun boyunca birini aramaz dedi.