Yatili misafir ikiz bebekler

Desinler yahu evet şu şartlarda istemiyorsunuz evde yatılı misafir. Onların düşünmediuu lazım bunu baştan. Diğer ev bile size eziyet sonrası için ama çok kırmak istemediğinizden alternatif en azından.

Son düzenleme:
Siz seviyorsunuz ama sevilmiyorsunuz bu akrabalar tarafından, kalacak yer diye kullanıyorlar sizi. Haliniz umurlarinda bile değil, def edin.

Sakın diger eve götürmeyin. Otel gibibkullanop giderler temizligi yine size kalır. Böyle anlayissiz insanlar gidip belki haftalarca o evde kalirlar
Oyle insanlar degiller. Bir iki gün daha kalip dönerler. Aslinda soyle bir durum var. Gercwkten bizi görmek istemişler ama kuzenim de gelmişken yoga etkinliklerine de gitmek istemis. Cunku bize etkinlik adreslerini sordu. Ben de soyledim. Oyle söyleyince daha da kalacaklarini dusundum ama ev gercekten cok kucuk ve tum düzenimiz bozuldu. Bebekler gece yarısına kadar uyuyamadı. Bir de normalde herkes evde bir odada uyuyor bebeklerden biri uyanınca diger odaya geçiriyorduk esimle vardiyalı sekilde bebeklere bakiuoruz. Simdi o odada onlar uyuyor ve bebeklerden biri uyanınca ağlayınca yan odaya geçirsek de bebegin ağlamasını diger bebek duyunca uyanacak ve o da ağlamaya baslayacak. O zaman tam bir kabus olacak.

Sakın bir baskasi icin cocuklarinizin sagligindan ödün vermeyin sonra bu kadar deger verdigin için kendini üzersin. Bence acikca söyleyin size o evin anahtarini verelim hem corona da arttı cocuklarim küçük yeni hastaligi atlattik diye güzelce konusabilirsiniz.

Off uzayın derinliklerinde kaybolsun böyle anlayışsız insanlar ya. 2 bebekle bırakın hizmeti onlar yapsın istediğiniz kadar sevdiğiniz akrabanız olsun bu anlayışsızlığı kim yapsa tersim döner. Lütfen bebeklerinizin ve kendinizin sağlığına odaklanın onlara ne yedireyim diye düşünmeyin

Asla ama asla rahat ettirmeyin. Kahvaltı falan diye paralamayın kendinizi. Baya geceleri onlarda bebek gürültüsünden uyuyamasınlar. Bu ne düşüncesizlik ya

Pardon da bu tiplerin neyini seviyorsunuz şaşırdım açıkçası. Diğer ev en mantıklısı. Darilan ötede darilsin bi zahmet. İkiz bebek bakimina yardım ettim bir dönem. Nasıl olduğunu bilirim. Lütfen kendi kıymetini bil.

Yarin da kalmayi dusunurlerse zaten söyleyeceğim. Hele de etkinliklere gidip evde kalınması kabul edeceğim bir sey degil. Daha yeni duzeltilmis 40 lari doldu. Cok cok küçükler ve yeni korona atlattilar.

Reactions: Kuf
Yarin da kalmayi dusunurlerse zaten söyleyeceğim. Hele de etkinliklere gidip evde kalınması kabul edeceğim bir sey degil. Daha yeni duzeltilmis 40 lari doldu. Cok cok küçükler ve yeni korona atlattilar.
Benim oğlum pandemi ilanından iki hafta sonra doğdu. Eve kimseyi almadım. Arada görmeye geldi kv maske taktırdım. Bebegimden kıymetli değil kimse. İki yaşını geçti, geçen kv evine gidecektik vazgeçtim. Düzeni çok bozulmuştu bir öncekinde, hala toparlayamadim diye cesaret edemedim. Aradım söyledim açıkça. Yani anlayan anlar, anlamayan kendi bilir. İkiz bebek, üstelik prematüre dogmuslar yavrularim, üstelik minicik bedenleriyle korona geçirmişler. İkiz anneliği öyle zor ki yani üstüne kendin de koronayken koronali iki bebeğe bakmak. Tam iyileşmiş nefes alacakken yoga derdine virt virt sağda solda gezip eve yatmaya yemeğe gelen akraba. Ay şiştim. Ben de korona geçirdim, tek bebeğe zor baktım vallahi ağrılardan. Hastalığı yeni atlattık, çocuklar da ben de perisaniz. Lütfen yanlış anlamayın ama sizi diğer evde ağırlamak durumundayım deyin. Bu cümleler bile fazla da işte serde hanımefendilik var.

Bugun soyledim etkinliklere katılıp burada kalmanız konusunda hassasım dedim. Enfeksiyona açıklar dedim bos evin anahtarını veririz dedim. Gercekten bir sure burada kalmayı planliyorlarmis.

Ne dediler peki umarım orada kalacaklardır

Tatil beldesinde yasamanin.kacinilmaz sonu bayramdan buyana bende oyleyim malesef bitmiyrlar. Akrabayi birak arkadaslardan basimizi alamiyoruz。 dediginiz Gibi Bebegin Banyosu
Uykusu emmesi bunun yani sira ev temiz olacak + lokanta gibi 3 ogun yemek

Ne kadar tatlı dille ifade ederseniz edin onlar en kötü şekilde duyacaklar dediğinizi.. hatayu başta yaptınız

Kizlar 3 gun daha kalmayı planliyorlarmis. Kardesime de gitmeyi düşünüyorlardı kardesim telefonları acmadi. Evde tam bir kaos hali oldu. Bebeklerin tum duzeni degisti surekli alıyorlardı bir de o an kahve istediler ben çıldırdım artik. Yoga etkinliklerine katilacakmis kuzenim o etkinliklere katılıp da 40 gunluk bebeklerin oldugu evde ağırlayacak sizi dedim. Bos evin anahtarını veririm dedim halam da ben burda kalirim o zaman kuzenin de buraya gelir dedi. Bir de halimiz de ortada yani. En sonunda esim bir bebegi alip kayinvalideme götürüp orda kalayım bari dedi. Halam da o halde biz gidelim dedi ben bir sey demedim. Oglen yemeğini hazırladım yemek yediler esim de goturdu. Bir de inanilmaz sinirlerim bozuldu. Kahvaltıya esim de simit almis niye simit aliyorsun her yer susam olacak dedim. Bebeklerin boğazına kaçacak dedim halam da olsun ama güzel diyor simit icin.

Ne dediler peki umarım orada kalacaklardır
Valla etkinlikliklere katılan kalmasin digeri kalsinmis vs. Sonra 2 bebek agliyor çığlık kıyamet kopuyor evde. Ev 60 metrekare. Evin ortasında yoga yapan bir tip. Bebeklerin kuvet suyu döküldü. Meditasyon icin oda sordular artik dayanamayıp tam sırası su an zaten dedim. Kahve vs istediler yaptim. Sonra da siz diger eve gecin dedim. Durumumuz ortada dedim.

Kahvaltıya esim de simit almis niye simit aliyorsun her yer susam olacak dedim. Bebeklerin boğazına kaçacak dedim halam da olsun ama güzel diyor simit icin.
Nasıl insan bunlar yahu. Keşke baştan o evin yolunu gösterseydiniz, boş yere siniriniz bozulmuş. Bu arada simitlerin susamı bebeklerin boğazına nasıl kaçacak?

Nasıl insan bunlar yahu. Keşke baştan o evin yolunu gösterseydiniz, boş yere siniriniz bozulmuş. Bu arada simitlerin susamı bebeklerin boğazına nasıl kaçacak?
Cocuklar her yere dokunuyor simit almis esim de susmaları dökülüyor bebegin ağız kenarında susam buldum. Ona sinirlendim. Alma simit Allah askina ya baska sey mi yok dedim.

Kizlar bebeklerden birinin atesi cikti ates düşürücü verdim. Dua edin lütfen. Insallah hemencecik iyileşir
İnşallah hemen iyileşir. Misafirler gitti mi diğer eve? Ay ben acayip sinir oldum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…