Yatılı kv ve kp

Ben konu sahibi değilim
Siz de o dusunceyi savunuyorsunuz ki bir degil dediniz kaldi ki konu sahibi sadece biraz uzun kaldiklarini soylemis soyle yapiyor boyle yapiyor dememis.ki ben bu muhabbetlerede inanan biri degilim..yasli basli insanlari delirtip kv soyle kp boyle diye basliklar aciliyo yazik o eslere

Şu ailesine çok düşkün lafını anlayamıyorum bir türlü. Çoğu insan ailesine düşkündür.

Annem benim canımdır ama gelip 3 hafta kalmaz evimde. Sizin aileniz gelse eminim huzursuzluk çıkar.

En nefret ettiğim tipler bunlar. Kocana anlat söyle derdini. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir falan de. Gitsinler evlerine, oha dedim resmen kışı sizde geçirecekler sanki.

Karşı olduğum bir durum değil ama biraz suyunu çıkarmışlar. Sizde ailenizi çağırın bikaç ayda onlar kalsın?? Eşiniz rahatsız olursa empati yapar belki
Annem çok nadir geliyor o da 1 gün kalıp gidiyor ailecek gelip kalmazlar aynı sehirdeyiz çünkü

İyi niyetimden dolayı bugüne kadar ses etmedim zaten. Tabii ki anadır babadır gelsin kalsın sıkıntı yok. Ama herşey tadında güzel. Herşey guzelken bu durum beni onlardan soğuttu. Ne gerek vardı ki buna?

Konu başında da belirttim gelip kalmaları sıkıntı değil sürekli gelmeleri beni artık bezdirdi. Arada bir gelseler özlesek saygıda kusur etmem ama öyle bir hale geldik ki sanki aynı evde yaşıyoruz hiçbir özel hayatım kalmadı eşimle. Siz bu durumdan çok mu hoşlanırsınız? Ayrıca sevmemek gibi bi durum söz konusu değil kim olursa olsun kendi annem de gelip 1 ay kalsa rahat edemem ki insan özgürce evinde takılamadıktan sonra ne anladım o evlilikten? Birileri ile yaşamaya meraklı olsaydım baba evimde keyfim yerindeydi onlarla yaşardım neden evlendim ki?

Şu ailesine çok düşkün lafını anlayamıyorum bir türlü. Çoğu insan ailesine düşkündür.

Annem benim canımdır ama gelip 3 hafta kalmaz evimde. Sizin aileniz gelse eminim huzursuzluk çıkar.
İsterse en sevdiğiniz insan gelsin yine de huzursuzluk çıkar. kim ister 7/24 evinde birilerinin olmasını ?

90 yaşındalar ama istanbuldan Artvin’e otobüsle 1000 küsür km yol gidip yaylada yaşıyorlar 1 ay. Tabi bizde gitmek zorunda kaldık . Kışında 3 buçuk 4 ay bizdeler etti mi 5 ay... @benyeniyimgaliba
öyle demiyorsunuz ki evlerime adım atmasınlar diyorsunuz. bizde 3 ay yaşıyorlar deseniz anlardık sanki bi defa bile gelmesinler gibi anlaşıldı.

Keşke bizde o birkaç sınıfı bilseydik vallahi geldikleri gün kış mış sürekli cam açıyorum çuval çuval bişeyler akan turşu suları o topak topak kalan tarhana evimin kokusu değişiyor sinirlerim tepeme çıkıyor onlar gittikten sonra çamaşır sularıyla temizlik
Off off yine aklıma geldi

Kendi çaplarında iyilik ettiklerini düşünüyorlar aslında, elimiz boş gitmiyoruz meselesi artı oğullarına özlediği anne yemeklerini sunmak için...Yılbaşında mesela gelseler ellerinde şık bir yılbaşı sepeti bekleyemeyiZ di mi :) tarhana bulgur turşu çünkü herkesin hediyesi yaşam tarzına göre oluyor...Herşeyi bidonlardan alıp yeme gibi bi durum var...

Bunda bişi yok hediye der geçersin iyi bakabilirsin ama çok fazla kalmak sorun

Biz aynı şehirdeyiz 15 dakikalık mesafe var aramızda ama ayda 2 kere gelip 2 gün kalırlar. Hele kayınpeder kayınvalide köye gittiğinde yanlız başına gelir bizde kalır. İşe de akşam gider gece çalışıyor bak artık kalk sabah kahvaltısını hazırla bide üstüne evde ikimiz yanlızız eşim kalkıp işe gidiyo çok rahatsız oluyorum. Nezaketen sorarım baba nasıl rahat uyuyabildin mi diye, eh kendi evin kadar olmasa da yattım işte. Ulan adam madem yatamiyon beni niye rahatsız ediyon git evine yat. Birinde eşimin halası geldi 2 saat uzaklıkta oturuyor onlar yatılı biliyoruz zaten. Kayınvalidegilide çağırdım şimdi niye cagirmadin olmasın diye akşam yemeğini yer giderler sandım evleride o zaman 5 dakikalık mesafede gitmediler yattilar evim küçük sığdıramadım 11 kişiyi kayınpeder benim yatağımda yattı evlerine çıkıp gitmediler de amaaan daha neler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…