Yatılı kv ve kp

Ay çok güldüm şirin öğrenci görümce :))

Allah'a şükür memnunum halimden herkes tek başına rahat bir yaşam ister ama olmayınca dert etmemek de en iyisi olduğu için bu şekilde güzel bakıyorum.

Aslında erkeklerin olgunlaşması için bence herkesin ailelerinden uzak ayrı yerlerde olması gerek ama ne yazikki toplumumuz bu kadar gelisemedi

Uzaklıkla ilgisi yok. Sık gelemeyince bu sefer de hergün saatlerce telde konusuyorlar. Gercekten buna sahit oldum. Hergun bi erkek ailesiyle 2 saat duzenli ne konusur dedim. Evde ne olup bitiyorsa herşeymiş

Uzaklıkla ilgisi yok. Sık gelemeyince bu sefer de hergün saatlerce telde konusuyorlar. Gercekten buna sahit oldum. Hergun bi erkek ailesiyle 2 saat duzenli ne konusur dedim. Evde ne olup bitiyorsa herşeymiş
Anam ben kendi annemle günlük diyaloğum şudur

-nasilsin kızım
İiyim anne sen
-ne yapıyorsun
Hiç TV/yemek vs
-ne var ne yok
Hiç bsy yok
-gule güle

:)))

Bayan olsun, erkek olsun, durumlar abartilmamali karı gibi konuşan erkek mi olur yahu

Kendi öz annem bile geldiğinde haftalarca kalsa huysuzlanırım. Konuş eşinle bu kadar sık ve uzun kalmasınlar de tabi resmen insanlık hakkın bu senin

Allah düşüncesiz insanlardan hepimizi korusun! Ben bu insanlara anlam veremiyorum..
Şunu anlayamiyorum. Insanlarin işi gücü yok mu? kayın peder çalışmiyor mu mesela? 2-3 hafta başkasinin evinde nasıl rahat ediyorlar peki? ne kadar oğulları da olsa sen dünya iyisi olsan da, 2-3 hafta kanepede veya cekyatta yatmak sıkmaz mı insanı? tuvaleti rahat kullanamamak onlar için de geçerli bir durum. Kendi rahatları için bile bunu tercih etmemeliler.

Merhaba kızlar nacizane bir derdim var paylaşmak ve akıl almak istiyorum. 1 buçuk yıldır evliyim, eşimin ailesi farklı bir şehirde yaşıyor 4 saatlik mesafede ve kv ile kp 2 ayda bir gelip 2-3 hafta bizde kalıyorlar. Şimdi yine bendeler ama bu sefer 1 aydan fazla kalacaklar. Ya tamam anne babadır saygı duyuyorum başımın üstünde yerleri var ama artık suyu çıktı çok rahatsız olmaya başladım eşimi de çok seviyorum ona da birşey diyemiyorum aramız bozulacak diye çünkü ailesine cok düşkün. Ben düşünmekten kafayı yiyeceğim ve en kötüsü de kimseye birşey diyememek. Kendi evimde misafir gibi oldum artık. Ben bu durumdan nasıl kurtulacağım nolur bir akıl verin :KK43:
Sizi beraber yasamaya alistiriyorlar herhalde
Hayır toplam 3 çocuğu var ama dediğim gibi onlarda 1 gün kaliyosa bizde 1 hafta kalıyor.
Bunu sebebini hemen soyleyim bende yasadim biliyorum.Sizin yuzunuz yumusak ,gayet guler yuzlu davranip rahat ettiriyorsaniz ,bu ailede en cok sikinti ceken strese giren siz olucaksiniz .Digerleri mesafeyi koymus .

konuştugunuz an büyü bozulacak.eşiniz sizi anlamayacak sizi korumadan direk onlar beni. ailemmm diyip kestirip atacak.
validenizin düşüncesizligi ne işim var sıgıntı gibi oturacagıma evimde rahat rahat yaşarım demeliydi.
bu işin yaşlılıgı var şimdiden bezdirmeyelim bıktırmayalım düşüncesi malesef oluşmamış.
Allah kolaylık versin

Şunu anlayamiyorum. Insanlarin işi gücü yok mu? kayın peder çalışmiyor mu mesela? 2-3 hafta başkasinin evinde nasıl rahat ediyorlar peki? ne kadar oğulları da olsa sen dünya iyisi olsan da, 2-3 hafta kanepede veya cekyatta yatmak sıkmaz mı insanı? tuvaleti rahat kullanamamak onlar için de geçerli bir durum. Kendi rahatları için bile bunu tercih etmemeliler.

Aynı fikirdeyim.
İnsan kimsenin evinde bir haftadan fazla kalamaz kendi evini özler.
Hadi emekli olsun yani kendi oğlunda olsa onunda bir ailesi olduğnu düşünüp yük olmak istemez insan. bunların ki yüzsüzlük olmuş.
Ben daha öğrenciyken bir ay bir akrabalarımızın evinde kalmıştım yurt çıkmamıştı da inan eve yük olmayayım rahat etsinler diye akşam dışarıda yiyip yatmaya gidiyordum çoğu zaman.
İnsan südyensiz oturmak ister bebeğin varmış şimdi gördüm o daha da zor ya . Bebek uyuduğunda hizmet ediyorsun birde onlara o zaman ayaklarını uzatıp dinlenebiliyor musun veya odana uzanıp yatabliyor musun? hofff çok düşüncesizler

onlar nasıl rahat ediyor hayret, insan kendi evini yatağını aramaz mı ya, 4 saatte hiç çok uzak bi mesafe değil, haftasonları daha sık gitseniz belki onların gelme oranı düşer, 3 hafta gereksiz uzun, 3 ayda bir, bir hafta olsa neyse... aslında eşinin de rahatsız olmaması enteresan, evlenmiş gibi olmuyor ki o zaman, ha babaevi ha kendi evi bişey değişmemiş

ahh canım
bende evlendiğim ilk aydan beri böyleydim
bizimkiler toplu olarak bile gelmezdi
görümce gider kayın gelir o gider kayınvalide gelir di
eşime rahat edemediği mi söylediğimde ailesini istemiyor olmuştum
2 yıla yakın dayanabildim ancak sonra boşanma dilekçesini yazdım
herşey o gün bitti gelirler ayda yılda bir 5 gün felan kalıp giderler
aramızda ki mesafe de oldukça fazla
ben o zamanlar aile terapistine gitmiştim
Doktor bana;
ailesi hakkında asla yorum yapma,
ailesi olmadığı zamanlar evinde olabildiğince seksi, alımlı, bakımlı ol
adamla şakalaş el kol şakası yap
afedersin ama köşelerde sıkıştır :KK70::KK70:
sırnaşık ol
ama ailesi geldiği zaman herşeyi bırak
en kötü kıyafetlerini giy bakımsızlıktan kendinden geç
bide cinsel yönden ailesi var diye yaklaşmamazlık yapma
yaklaş eşin tam moda girdiği zaman
ayy annem babam var utanırım de ve asla yapma dedi:KK70::KK70:
bende taktikler işe yaradı:21:
çok açık yazdım kusura bakma:oops:

Bunlar sen de değil de,kendi evlerinde misafir galiba.Ordan çok sende kalıyorlar.

Kırmadan konuş eşinle.Bu ne.Misafirliğin kısa olanı makbuldür demişler.

sizin aileniz gelir kalır mı o kadar
eşiniz nasıldır onlara karşı
eğer öyle yapmıyorlarsa söyleyin birgün eşinize

bizimkilerin hiç öyle adeti yoktur herşey kararında ne güzel vs vs gibi

Karşı olduğum bir durum değil ama biraz suyunu çıkarmışlar. Sizde ailenizi çağırın bikaç ayda onlar kalsın?? Eşiniz rahatsız olursa empati yapar belki

Birsey diyemiyorsanız kurtulamazsınız. Biz buradan hokus pokus yapamayacağımıza göre :)

4 saat aslında çok uzun bir mesafe değil şimdi yılda 1 kez gelirler anlarım 2hafta falan ama 2 ayda bir olmaz yani haftalarca

onun ailesi gittigi zaman sizde kendi ailenizi cagırın boş zamanlarınızda da onlar kalsın :KK51:

1 ay kalmak nedir ben bu ınsanları anlamıyorum herkes kendı evınde rahat nıye ust uste yasamak ıstıyorlar anlamıyorum.

Valla benım boyle bır durumum olsa esıme derdım sen gut artık aılenle kal madem bu kadar duskunsunuz bırbırınıze sıze mutluluklar, cok sabırlısın

2 ayda 2 3 hafta kalmak nedir ya kabus gibi resmen.. eşinizin de ailesine düşkün olması cok kötü ama
siz tatlı dille ses etmediğiniz sürece size yerleşir kalırlar bunlar ha :KK14:
bence eşin ile konuşmalısın tek çözümü eşinde bitiyor..
bozulursa bozulsun aranız yahu..
böylede huzurun yok
daha sonrada koyacaksın mesafeni yüz bulamayacaklar
böyle düşüncesiz insanlara asla yüz vermeyeceksin !

Back