- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.776
- 388
- 45
Ay çok güldüm şirin öğrenci görümce :))
Allah'a şükür memnunum halimden herkes tek başına rahat bir yaşam ister ama olmayınca dert etmemek de en iyisi olduğu için bu şekilde güzel bakıyorum.
Aslında erkeklerin olgunlaşması için bence herkesin ailelerinden uzak ayrı yerlerde olması gerek ama ne yazikki toplumumuz bu kadar gelisemedi
Anam ben kendi annemle günlük diyaloğum şudurUzaklıkla ilgisi yok. Sık gelemeyince bu sefer de hergün saatlerce telde konusuyorlar. Gercekten buna sahit oldum. Hergun bi erkek ailesiyle 2 saat duzenli ne konusur dedim. Evde ne olup bitiyorsa herşeymiş
Şunu anlayamiyorum. Insanlarin işi gücü yok mu? kayın peder çalışmiyor mu mesela? 2-3 hafta başkasinin evinde nasıl rahat ediyorlar peki? ne kadar oğulları da olsa sen dünya iyisi olsan da, 2-3 hafta kanepede veya cekyatta yatmak sıkmaz mı insanı? tuvaleti rahat kullanamamak onlar için de geçerli bir durum. Kendi rahatları için bile bunu tercih etmemeliler.Allah düşüncesiz insanlardan hepimizi korusun! Ben bu insanlara anlam veremiyorum..
Sizi beraber yasamaya alistiriyorlar herhaldeMerhaba kızlar nacizane bir derdim var paylaşmak ve akıl almak istiyorum. 1 buçuk yıldır evliyim, eşimin ailesi farklı bir şehirde yaşıyor 4 saatlik mesafede ve kv ile kp 2 ayda bir gelip 2-3 hafta bizde kalıyorlar. Şimdi yine bendeler ama bu sefer 1 aydan fazla kalacaklar. Ya tamam anne babadır saygı duyuyorum başımın üstünde yerleri var ama artık suyu çıktı çok rahatsız olmaya başladım eşimi de çok seviyorum ona da birşey diyemiyorum aramız bozulacak diye çünkü ailesine cok düşkün. Ben düşünmekten kafayı yiyeceğim ve en kötüsü de kimseye birşey diyememek. Kendi evimde misafir gibi oldum artık. Ben bu durumdan nasıl kurtulacağım nolur bir akıl verin
Bunu sebebini hemen soyleyim bende yasadim biliyorum.Sizin yuzunuz yumusak ,gayet guler yuzlu davranip rahat ettiriyorsaniz ,bu ailede en cok sikinti ceken strese giren siz olucaksiniz .Digerleri mesafeyi koymus .Hayır toplam 3 çocuğu var ama dediğim gibi onlarda 1 gün kaliyosa bizde 1 hafta kalıyor.
Kaç çocukları var, sizin çocuğunuz var mı?Öylesine çocuklarını ve torunlarını görmek için.
Şunu anlayamiyorum. Insanlarin işi gücü yok mu? kayın peder çalışmiyor mu mesela? 2-3 hafta başkasinin evinde nasıl rahat ediyorlar peki? ne kadar oğulları da olsa sen dünya iyisi olsan da, 2-3 hafta kanepede veya cekyatta yatmak sıkmaz mı insanı? tuvaleti rahat kullanamamak onlar için de geçerli bir durum. Kendi rahatları için bile bunu tercih etmemeliler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?