- 4 Ağustos 2017
- 283
- 5.667
- 58
..... o zaman eşinize tatlı dille konuşun.. annenin baban çok iyiler, seviyorum.. ama sık muhabbet tez ayrılık getirir.. en az bir hafta kalmaları yeter.. fazla kalırlarsa sıkılırlar,gerilirler diye çekiniyorum.. onun dışında iyiler yardım ediyorlar.. ama yeri gelince ne onlar rahat oluyor ne de biz..deyin.. kötülemeden konuşursanız etkisi olur..Bugüne kadar ses etmeyişim bu yüzden zaten. İyiler. Kv her işi yapar. Ama Allah'a şükür ben kendime yetiyorum evde 7/24 annem bile kalsa 3 hafta ondan da rahatsız olurum sonuçta misafir ve sen hep diken üstünde oluyorsun
Birileri böyle deyince halime Şükrediyorum ama yine de çok rahatsızım elimde değil .. sizin de allah yardımcınız olsun..En azından iyiler. Sana veya eşine cirkeflikleri fitneleri yok. Yardımcılar da en azından. Hazıra konmuyor. Sendeki nimet bna göre.. :/
Ben de kötülemek istemiyorum ama dediğinizi de yapabilir miyim bilmiyorum..... o zaman eşinize tatlı dille konuşun.. annenin baban çok iyiler, seviyorum.. ama sık muhabbet tez ayrılık getirir.. en az bir hafta kalmaları yeter.. fazla kalırlarsa sıkılırlar,gerilirler diye çekiniyorum.. onun dışında iyiler yardım ediyorlar.. ama yeri gelince ne onlar rahat oluyor ne de biz..deyin.. kötülemeden konuşursanız etkisi olur..
benimkilerin iki uc ay kaldigi oluyo zor oluyo en zoruda esimle kotu olsak tartisamiyoruz ustlerine aliniyolar bni kotu belliyolar benim esim de acayip duskun ailesine ben byle bisey gormedim onlar gelince esim bide degisiyo bana cok soguk davranir hic iyi konusmaz ama hic bisey demem malesefMerhaba kızlar nacizane bir derdim var paylaşmak ve akıl almak istiyorum. 1 buçuk yıldır evliyim, eşimin ailesi farklı bir şehirde yaşıyor 4 saatlik mesafede ve kv ile kp 2 ayda bir gelip 2-3 hafta bizde kalıyorlar. Şimdi yine bendeler ama bu sefer 1 aydan fazla kalacaklar. Ya tamam anne babadır saygı duyuyorum başımın üstünde yerleri var ama artık suyu çıktı çok rahatsız olmaya başladım eşimi de çok seviyorum ona da birşey diyemiyorum aramız bozulacak diye çünkü ailesine cok düşkün. Ben düşünmekten kafayı yiyeceğim ve en kötüsü de kimseye birşey diyememek. Kendi evimde misafir gibi oldum artık. Ben bu durumdan nasıl kurtulacağım nolur bir akıl verin
Annesine babasına gelmeyin veya gidin diyemez ki nasıl desin? Ve onlara çok düşkün hiç kıyamaz..Eşinde biter olay. . O ne derse ve ne isterse o olacak. Sorunun çözümü onda canım
Allah düşüncesiz insanlardan hepimizi korusun! Ben bu insanlara anlam veremiyorum..benimkilerin iki uc ay kaldigi oluyo zor oluyo en zoruda esimle kotu olsak tartisamiyoruz ustlerine aliniyolar bni kotu belliyolar benim esim de acayip duskun ailesine ben byle bisey gormedim onlar gelince esim bide degisiyo bana cok soguk davranir hic iyi konusmaz ama hic bisey demem malesef
Yoo öyle demesin zaten. Anlayışlı biri ise en azindan annesine şunu diyebilir. Anne yanlis anlama ama bekar hayatimda gibiyim.. eşimle başbaşa kalamiyorum uzun sure. Size saygimizdan cekindigimiz seyler oluyor gibisindenn ama hic kiyamaz ve cok düşkün ise sıkıntılı bu durum.. umarim bi gun anne babasi "biz ne yapiyoruz?" Der kendilerini elestirir de bu kadar sık kalmazlar.. zor durum sizin icin. Umarım gonlunuzdeki gibi olur her sey bundan sonraAnnesine babasına gelmeyin veya gidin diyemez ki nasıl desin? Ve onlara çok düşkün hiç kıyamaz..
valla ya omur gecmiyo bi gun oluyo bi hafta Allah bize yardim etsinAllah düşüncesiz insanlardan hepimizi korusun! Ben bu insanlara anlam veremiyorum..
Aynen öyle oluyordu.Eşin bekarken ailesinden uzakta mı yaşıyordu ve ailesi bunun bekar evine gidip gidip böyle kalıyor muydu?
Aynen öyle oluyordu.
Eminim çok çok sıkıcı ve zordur ama biraz fırsata çevirin mesela KV annecim senin yemeklerin harika bugün sen yap deseniz yada kp e babacım ben markete çıkamam şimdi siz şu eksikleri alabilirmisiniz deseniz bunu her gün farklı şekil ve isteklerde tekrarlarsanız ben uzun bir süre geleceklerini düşünmüyorum çünkü bir tanıdığım bu şekilde tatlı tatlı yaptırım uyguladı KV kp oğulları çağırdığı zaman her telefonda bahane uydurup gelmediler :)
Koptum yaa:)))))beraber yasayin bari. ne demk 2 3 hafta kalmak. cocuklari bekarmi sz bi ailesiniz. keyfen bu kdr kalmk mi olur
O zaman ev sahibi de şunu söyler misafir 3 gündür 3 günden sonrası ev sahibi olur :)Her aileye sökmez bence artı riski var. Kaynana şikayet edip eşiyle arasını bile bozabilir, biz misafiriz oğluuummm moduna geçerse
Ben de kötülemek istemiyorum ama dediğinizi de yapabilir miyim bilmiyorum
Ters teper diye korkuyoruminşallah konuşabilirim..
Tespitlerinize hayran kaldım özellikle erzak getirme mevzusu çok iyi ya ağlanacak halime gülüyorum Allah sonumu hayır etsinEvet tahmin ettim...Oğlunun evlendiğini kabullenemeyen, bekar alışkanlarına devam eden aile tipi...Aynı şekilde oğulları da hala evlendiğini idrak edememiş...Köyden bi ton yiyecek getirip oğlunun evine depolayan tiplerdir, yemek alışkanlıklarını bile beraberinde getiren tiplerdir eminim...
Bu tip erkeğe göre hava hoş oluyor çünkü evlensem de annemin tarhanası ve dolmaları yanıbaşımda derler...Ailesi evde olduğu sürece ayıp olur bahanesiyle cinsel perhiz uygulayın belki o zaman istemez onları
Ne meraklı arkadaş ya bazı erkekler ailesiyle oturup yatıp kalkmaya...İnsan sıkılır ya kendi evinde uzun süre öyle muhabbetten. Akşam bi uzanamazsın salonda en salaş kıyafetinle dolaşamazsın eşini öpemezsin...Yok ama boyle oğlan cocugu olarak kalakalmış erkeklere annesi babası daha iyi geliyor...Allah bilir 3 hafta sonunda giderlerken ağlayası da geliyordur..
O zaman ev sahibi de şunu söyler misafir 3 gündür 3 günden sonrası ev sahibi olur :)
Sonra da eşi, ailemi istemiyorsun ayıp değil mi de yok ben senin ailene boyle desem nasıl olur daa..amaaan hiç çekilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?