Yatılı kv ve kp

..... o zaman eşinize tatlı dille konuşun.. annenin baban çok iyiler, seviyorum.. ama sık muhabbet tez ayrılık getirir.. en az bir hafta kalmaları yeter.. fazla kalırlarsa sıkılırlar,gerilirler diye çekiniyorum.. onun dışında iyiler yardım ediyorlar.. ama yeri gelince ne onlar rahat oluyor ne de biz..deyin.. kötülemeden konuşursanız etkisi olur..

En azından iyiler. Sana veya eşine cirkeflikleri fitneleri yok. Yardımcılar da en azından. Hazıra konmuyor. Sendeki nimet bna göre.. :/
Birileri böyle deyince halime Şükrediyorum ama yine de çok rahatsızım elimde değil .. sizin de allah yardımcınız olsun..

Eşinde biter olay. . O ne derse ve ne isterse o olacak. Sorunun çözümü onda canım

Ben de kötülemek istemiyorum ama dediğinizi de yapabilir miyim bilmiyorum
Ters teper diye korkuyorum inşallah konuşabilirim..

benimkilerin iki uc ay kaldigi oluyo zor oluyo en zoruda esimle kotu olsak tartisamiyoruz ustlerine aliniyolar bni kotu belliyolar benim esim de acayip duskun ailesine ben byle bisey gormedim onlar gelince esim bide degisiyo bana cok soguk davranir hic iyi konusmaz ama hic bisey demem malesef

Allah düşüncesiz insanlardan hepimizi korusun! Ben bu insanlara anlam veremiyorum..

Annesine babasına gelmeyin veya gidin diyemez ki nasıl desin? Ve onlara çok düşkün hiç kıyamaz..
Yoo öyle demesin zaten. Anlayışlı biri ise en azindan annesine şunu diyebilir. Anne yanlis anlama ama bekar hayatimda gibiyim.. eşimle başbaşa kalamiyorum uzun sure. Size saygimizdan cekindigimiz seyler oluyor gibisindenn ama hic kiyamaz ve cok düşkün ise sıkıntılı bu durum.. umarim bi gun anne babasi "biz ne yapiyoruz?" Der kendilerini elestirir de bu kadar sık kalmazlar.. zor durum sizin icin. Umarım gonlunuzdeki gibi olur her sey bundan sonra

Eşin bekarken ailesinden uzakta mı yaşıyordu ve ailesi bunun bekar evine gidip gidip böyle kalıyor muydu?

Eminim çok çok sıkıcı ve zordur ama biraz fırsata çevirin mesela KV annecim senin yemeklerin harika bugün sen yap deseniz yada kp e babacım ben markete çıkamam şimdi siz şu eksikleri alabilirmisiniz deseniz bunu her gün farklı şekil ve isteklerde tekrarlarsanız ben uzun bir süre geleceklerini düşünmüyorum çünkü bir tanıdığım bu şekilde tatlı tatlı yaptırım uyguladı KV kp oğulları çağırdığı zaman her telefonda bahane uydurup gelmediler :)

Aynen öyle oluyordu.

Evet tahmin ettim...Oğlunun evlendiğini kabullenemeyen, bekar alışkanlarına devam eden aile tipi...Aynı şekilde oğulları da hala evlendiğini idrak edememiş...Köyden bi ton yiyecek getirip oğlunun evine depolayan tiplerdir, yemek alışkanlıklarını bile beraberinde getiren tiplerdir eminim...

Bu tip erkeğe göre hava hoş oluyor çünkü evlensem de annemin tarhanası ve dolmaları yanıbaşımda derler...Ailesi evde olduğu sürece ayıp olur bahanesiyle cinsel perhiz uygulayın belki o zaman istemez onları

Ne meraklı arkadaş ya bazı erkekler ailesiyle oturup yatıp kalkmaya...İnsan sıkılır ya kendi evinde uzun süre öyle muhabbetten. Akşam bi uzanamazsın salonda en salaş kıyafetinle dolaşamazsın eşini öpemezsin...Yok ama boyle oğlan cocugu olarak kalakalmış erkeklere annesi babası daha iyi geliyor...Allah bilir 3 hafta sonunda giderlerken ağlayası da geliyordur..

Son düzenleyen: Moderatör:

Her aileye sökmez bence artı riski var. Kaynana şikayet edip eşiyle arasını bile bozabilir, biz misafiriz oğluuummm moduna geçerse

Ben de kötülemek istemiyorum ama dediğinizi de yapabilir miyim bilmiyorum
Ters teper diye korkuyorum inşallah konuşabilirim..

Yahu eşin o, niye korkuyorsun? Insan nasil eşinden korkor? Sonuçta küfür, hakaret etmeyeceksin ya, sadece hislerini paylaşacaksin. Zaten evlilik bu değil mi? Beraber dertleri ve mutluluklari paylaşmak?

Keşke başindan beri birşey deseydin. Sirf iyi gelin olma adina böyle sessiz kalirsan daha çok yipranirsin. Hatta bence onlar temelli sizde yerleşmenin yolunu yapiyorlar. Ondan dolayi hep kalma sürelerini dahada uzatiyorlar.

Ha bana sorarsan bu benim için boşanmalik bir olay olurdu fakat sen ilk önce bir konuşmayi dene, bakalim ne diyecek.

Tespitlerinize hayran kaldım özellikle erzak getirme mevzusu çok iyi ya ağlanacak halime gülüyorum Allah sonumu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…