• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatılı kayınvalide sorunu?

Ay of götle don gibi yaşamayı seven başka bir millet var mı acaba ?
Hayır yani oğlun yok bırak kadını isterse zaten davet eder ya da gelir yanına kalır..
Cümbür cemaat ne toplayıp gidiyorsun şaka gibi ya..
Siz tepkinizi açık açık belli etmezseniz bu işin tadı daha çok kaçar.

Eşimle kötü oluyoruz benim ailemi sevmiyorsun demeye getiriyor halbuki seviyorum ama bunun sevgiyle alakası yok anlamıyor
O geldiginde sizin ailenizde sizde kalsin bakalim o seviyor muymus sizim ailenizi. Bu erkeklerin benim ailemi sevmiyorsun lafina sinir oluyorum sevmek zorunda miyim saygi gosteriyosam yeter.

O geldiginde sizin ailenizde sizde kalsin bakalim o seviyor muymus sizim ailenizi. Bu erkeklerin benim ailemi sevmiyorsun lafina sinir oluyorum sevmek zorunda miyim saygi gosteriyosam yeter.
Ben de anneme anlatıyorum durumu aman eşinin kalbini kırma deyip duruyor zaten ben canımı mal pazarında buldum

Ay of götle don gibi yaşamayı seven başka bir millet var mı acaba ?
Hayır yani oğlun yok bırak kadını isterse zaten davet eder ya da gelir yanına kalır..
Cümbür cemaat ne toplayıp gidiyorsun şaka gibi ya..
Siz tepkinizi açık açık belli etmezseniz bu işin tadı daha çok kaçar.
Kalacak başka yerleri yok bu şehirde öyle diyor

Ben kabul etmezsem sığıntı gibi başka yerlere gidip beni çekiştirecekler gelin bizi istemiyor diye
Eee sabaha kadar çekiştirsin? Kocan korkuluk gibi dikiliyosa sen ver hepsinin ağzının payını çek çizgini. Sana yaptıkları muameleyi görmüyo musun

Evlendiniz diye ailesiyle sürekli iç içe olmak zorunda değilsiniz. Bide eşiniz yanınızda bile değil neden gelip kalıyorlar?
Evden çalışıyorum siz gelince konsantre olamıyorum tatilde ben size gelirim diyerek reddedin. Yine yüzsüzlük yapıp gelmeye çalışırlarsa ailenize gidin nasılsa evden calisiyorsunuz

Son düzenleme:
Ben kayinvalidemle bir sene yaşamış insanim. Ama böyle sınır had hudud bilmez yüzsüz kişilerle bir gün bile kalamam.
Hele ki çocukları bana salacak kendi keyif yapacak. Ha ayda yılda bir arkadaşım ya da akrabanın çocuğuna göz kulak olurum rica edilirse birkaç saat filan ama bunlar resmen sizi enayi yerine koymuş.

O şehirde kalacak yerleri yoksa gelmesinler mesela. Biz de eltimle uzaktayız senede 3 gün anca bizde kalırlar. Kendi kızkardeslerimde neredeyse hiç kalmam. Zaten annemde görüşürüz.

Eşinize güzelce anlatın. Anlamıyorsa da resti çekin. Korkmayın ya bu kadar ya eşlerinizden. Eşiniz sizin mutluluğunuzu önemsemiyorsa siz de onu önemsemeyin. Kimse kimsenin ailesini sevmek zorunda değil ayrıca. Bu bir suçlama olamaz. Ayrıca sevdirmenin yolu da bu değil.

Merhaba hanımlar, sırf bu konuyu açmak için hesap açtım çünkü kendimi çok çaresiz hissediyorum. Ben 6 aylık evliyim evlendiğimizden sonra iki kete kayınvalidem ve görümcem yatılı kaldılar bende ve malum 15 tatile girdik şu an biliyorsunuz. Kayınvalidemle görümcem çocuklarıyla birlikte başka şehirde yaşıyor. Kayınvalidem çocukları da aldı geldi. Çocuklar şimdi babasında ( inşalllah tatil bitene kadar) lütfen böyle dediğime kızmayın çünkü çocuk demeye bin şahit ister ikisi de. Kayınvalidem benimle kalıyor eşim de yurt dışında. Ben yalnız büyüdüm hep o yüzden alışkın değilim bu tarz şeylere sürekli beraber oturmak falan sıktı beni daha üç gün olmasına rağmen. Görümcem dün arkadaşlarını eve toplamış alem yapıyorlarmış bir de beni arayıp sen de kaynananla otur deyip gülüyor. Ben hiçbir şeye mecbur değilim insanlık için yapıyorum ne yapıyorsam. Dün konusu açıldı yaz tatilinde çocukları kursa yazdırın orda enerjilerini atarlar dedim sıkılmazlar dedim niye sıkılsınlar buraya geliriz zaten diyor. Önümüzdeki iki bayram ve yaz tatili.. yani ben artık ne düşüneceğimi bilmiyorum. Eşime konuyu açtığımda ne var ki bunda diyor benim ne hissettiğimi asla anlamıyor. Ne yapacağım ben kızlar.
Tepem atar anında kovarım evden. Öncelikle kilit değiştir. Kayinvalide ve görümceye de ben müsait olmadan sakin evime girmeyin sizi sikayet ettiririm de. Anahtarları yok değil mi?
Eşinle konuş gerekirse tartış, zaten yalnız bırakıyormuş birde elin karılarına hizmet mi edeceksiniz. Arada sırada annesi gelsin okey ama böyle zırt pırt kalacak keyfi asla izin vermem.
Bu yaptığının insanlıkla ilgisi yok enayilikle ilgisi var. Ben yalniz kalmak yaşamak istiyorum de bitti.

Merhaba hanımlar, sırf bu konuyu açmak için hesap açtım çünkü kendimi çok çaresiz hissediyorum. Ben 6 aylık evliyim evlendiğimizden sonra iki kete kayınvalidem ve görümcem yatılı kaldılar bende ve malum 15 tatile girdik şu an biliyorsunuz. Kayınvalidemle görümcem çocuklarıyla birlikte başka şehirde yaşıyor. Kayınvalidem çocukları da aldı geldi. Çocuklar şimdi babasında ( inşalllah tatil bitene kadar) lütfen böyle dediğime kızmayın çünkü çocuk demeye bin şahit ister ikisi de. Kayınvalidem benimle kalıyor eşim de yurt dışında. Ben yalnız büyüdüm hep o yüzden alışkın değilim bu tarz şeylere sürekli beraber oturmak falan sıktı beni daha üç gün olmasına rağmen. Görümcem dün arkadaşlarını eve toplamış alem yapıyorlarmış bir de beni arayıp sen de kaynananla otur deyip gülüyor. Ben hiçbir şeye mecbur değilim insanlık için yapıyorum ne yapıyorsam. Dün konusu açıldı yaz tatilinde çocukları kursa yazdırın orda enerjilerini atarlar dedim sıkılmazlar dedim niye sıkılsınlar buraya geliriz zaten diyor. Önümüzdeki iki bayram ve yaz tatili.. yani ben artık ne düşüneceğimi bilmiyorum. Eşime konuyu açtığımda ne var ki bunda diyor benim ne hissettiğimi asla anlamıyor. Ne yapacağım ben kızlar.
Kayinvalideniz niye sizle kaliyor ki yalniz kalin

Ayy bu erkekleri alacaksın analarının dibine bırakıp geleceksin.hic kötü olurum falan demeyin bu ne ya sürekli gelip kalmalar.sizin tek hayatınız eşinizin ailesinden mi ibaret.butun tatillerde dibinizde bitiyorlar.aynisini siz yapsa iz eşiniz asla kabul etmezdi.kendinizi ezdirmeyin,gorumcenize de söyleyin benim başka planlarım var.

Tepem atar anında kovarım evden. Öncelikle kilit değiştir. Kayinvalide ve görümceye de ben müsait olmadan sakin evime girmeyin sizi sikayet ettiririm de. Anahtarları yok değil mi?
Eşinle konuş gerekirse tartış, zaten yalnız bırakıyormuş birde elin karılarına hizmet mi edeceksiniz. Arada sırada annesi gelsin okey ama böyle zırt pırt kalacak keyfi asla izin vermem.
Bu yaptığının insanlıkla ilgisi yok enayilikle ilgisi var. Ben yalniz kalmak yaşamak istiyorum de bitti.
Eşim benim terapiye ihtiyacım olduğunu düşünüyor böyle düşünmemin normal olmadığını söylüyor

Gelmesinler o zaman,sanırım gorumceniz eşiyle boşanmış çocukları göstermek için mi geliyorlar ayy tam delirmelik.hayattaki şansınıza bakin
Evlenmeden önce burda yaşıyorlardı biz evlendikten sonra başka şehire gittiler bi meseleden dolayı eğer evlenmeden önce böyle bişey olsaydı kesinlikle bir şeyler değişebilirdi

Back