Öncelikle zor bir durum, insan en güvendiğine bile bırakınca huzursuz oluyor ki siz babası da olsa tam olarak güvenmiyorsunuz belli. Ben sadece size şunu söylemek istiyorum; çocuğunuzun babasıyla her ne yaşamış olursanız olun ebeveyn olarak ilişkinizi onarmalısınız. çocuğunuz için telefonla bile konuşamıyor olmanız onun ruhsal gelişimi ve geleceği için büyük bir handikap. Mesela ben boşanmış bir ailenin çocuğuyum, bu beni yormadı ama annem ve babam arasındaki düşmanlık yordu. Bir arada yürütememiş olabilirler buna razıyım ama en azından ben ve kardeşim için arkadaş kalabilmelerini isterdim. İleride çocuğunuzun özel günleri olacak, evlilik süreci olacak, veli toplantıları olacak, bu çocuk hep bebek kalmayacak. her çocuk ister en azından özel günlerde hem annesi hem de babası aynı anda yanında olabilsin. Doğum günlerinde annesiyle babasının kucağında bir pasta üfleyebilsin. Küçük şeyler belki ama yokluğu büyük oluyor. O yüzden her şeyden önce anne baba olduğunuzu hatırlayın, sorumluluğunuz büyük ve gerekirse bazı anlarda birbirinize katlanacaksınız. Sizin olduramadığınız ilişki çocuğunuzun problemi olmamalı. Şu an daha bebek, karnı toktur, iyidir. Siz bu noktaları düşünün bence