Yatılı görümce sorunsalı

Sanane kız. Kadın senin yüzünden anasının evine mi gelmeyecek? Sana mı soracaklardı? 😒
Doğrudur ben de anormallik vardır. İş konusunda ne düşünüyorsunuz peki ikisi bebek sayılabilecek biri de büyük üç çocuklu bir gorumce. Heh bir de benden önce temizlik yapılmayan bir kv evi :)

Denk getirmek demeyelim çünkü onlar istediği zaman gidebiliyorlar. Gelince gitmiyorlar. Biz gezmeye gitmek istesek onlara bağlı kalıyoruz. Kv ayıp olur düşüncesinde çay iceceklerse gece gec saatlere kadar çay dolduruyorum yoruldugumda geçip dinlenme şansım yok ruzgargulu nerde sesleri inliyor içeride :)
Annesiyle değil sizinle denk getirmekten bahsediyorum. Biz de kayınvalidemi sık görürüz istesek ama eşim abisini uzakta yaşadığımız için sık göremiyor. Şansımız varsa onların burada olduğu günleri beraber geçiriyoruz o yüzden. Arayıp biz geliyoruz diyorlarsa biz de bilet alıyoruz hemen mesela hiç aman rahatsız olurlar mı diye düşünmemiştim, eltim de arkamızdan "peşimizden ayrılmıyorlar" falan demiyordur inşallah :KK43:

Dağdan gelip bağdakini kovmak da! İnsanlar iyice kendini aştı bencillik konusunda. Kimse sizin gül cemalinize gelmiyor koşa koşa, kadının kardeşi anasının evine geliyor o da ailesiyle beraber olmaya geliyor haliyle. Ayrıca kv gittiğiniz yerde bi de gezme derdiniz olması da garip 😂 gezmeyiverin 3 gün. Ölmezsiniz.

Kendi annesinin evine gidiyor gitsin tamam da neredeyse yarım saatlik mesafede oturuyormuş. Gelir görür kardeşini gelinini ailesiyle bayramlaşır tüm gün kalır yatmaya da evine gider.

Nedir 5 kişi yatacak yer yokken koloni şeklinde yaşamaya.
Mesele üç gün beş gün değil ki. Ertesi gün yeni gelsinler veya bize de gelin desinler. Sanki batıdan doğuya gidiyorlar yakın yerde oturuyorlarmış.
Konu sahibi ben sizi tutuyorum🥸

Annesiyle değil sizinle denk getirmekten bahsediyorum. Biz de kayınvalidemi sık görürüz istesek ama eşim abisini uzakta yaşadığımız için sık göremiyor. Şansımız varsa onların burada olduğu günleri beraber geçiriyoruz o yüzden. Arayıp biz geliyoruz diyorlarsa biz de bilet alıyoruz hemen mesela hiç aman rahatsız olurlar mı diye düşünmemiştim, eltim de arkamızdan "peşimizden ayrılmıyorlar" falan demiyordur inşallah :KK43:
Sizin ki ortak buluşma gibi oluyor olabilir. Gorumcemlerin gelmesinden ziyade biz kaldığımız sürece orada kalmasından rahatsız oluyorum. Eşimin tatili kısıtlı ve iki aile de ayrı memleketlerde olduğu için bizim tatilimiz oluyor bu memleket tatilleri. Aileyle vakit geçirdikten sonra biz de gezip tozabiliriz diyorum ama onlar varken bir yere çıkamıyoruz yemek hazırla çay hazırla bilmiyorum diyorum ya benim ailem daha sakin daha özgür sanırım ben de sorun var

Az mantıklı insanlar olsa, yarim saatlik yol imis yani, 3 cocukla millete sıkıntı vereceklerine, git/gel yapabilirler.
Hem gorusmus olalim, hem de sıkış tepis rahatsiz olmayalim, milletin de plani varsa yapsin vb düşünebilirler.

Anasinin evi diye, ne alaka dip dibe olmak her saniye.

Siz orada olacaksınız diye sizinle hep beraber vakit geçirmek için geliyor belki de kadıncağız.

Dağdan gelip bağdakini kovmak da! İnsanlar iyice kendini aştı bencillik konusunda. Kimse sizin gül cemalinize gelmiyor koşa koşa, kadının kardeşi anasının evine geliyor o da ailesiyle beraber olmaya geliyor haliyle. Ayrıca kv gittiğiniz yerde bi de gezme derdiniz olması da garip 😂 gezmeyiverin 3 gün. Ölmezsiniz.
Keşke üç gün olsa hanimefendicigim bayram tatili hadi bir hafta yazın iki hafta kalacağız:) Memleket tatilleri bizim için tatil aynı zamanda kendi aileme gittiğimde de bol bol gezeriz. Gorumceler olmasa kv yi de alır gezeriz. Evet gezmezsem olurum 😊
B

Muhtemelen ya kg ya görümce bir arada olmak istiyor. Bundanda keyif alıyorlar. Çözümü yok malesef. Annenizde kalabilirsiniz

Muhtemelen ya kg ya görümce bir arada olmak istiyor. Bundanda keyif alıyorlar. Çözümü yok malesef. Annenizde kalabilirsiniz
Kendi ailem ayrı bir şehirde. Onlar biz uzaktan geliyoruz bizi yemeğe vs almıyor ama ben sürekli orada hizmet etmek zorundayım bilemiyorum ben rahatsız oluyorum

Yok hayır bizden önce gidip biz gidene kadar orada kalmaları bir kere bile yemeğe almamaları filan rahatsız ediyor
İki küçük çocukla misafir ağırlamaya üşeniyordur. Bir kere bile çağırmamış olması garip. Bir de kardeşi geldi diye o da özellikle geliyordur, vakit geçirmek için. Ama düşünüyorum da annemin evine gitmemden rahatsız olan geline şey derim, sen kimsin ya? 🥲

Sizin açınızdan düşünürsek siz de haklısınız, her seferinde böyleyse benim de gözüme batardı. Bi salsınlar sizi. Aynı şehirdelermiş zaten, istediği zaman gider gelir annesine. Özellikle dip dibe olma isteği beni de bayardı. İnsan en başta rahat edemez o kalabalıkta. Ama bir şey demeye de hakkınız yok. Eşinizle paylaşın yine de. Niye gizliyorsunuz fikrinizi anlamadım.

Pek anlaşılmamışsınız bence. Tabi ki size sormayacak, siz de bunu söylememişsiniz zaten. Ama bayramlarda böyle denk getirmek akıl karı değil. Azıcık mantıklı düşünse sıkış tepiş kalmak yerine ya kayınvalidesine gider ya da evine. 30 km nedir ki? İstanbul’da biz hep öyle mesafeler gidiyoruz. Benim kendi annem de olsa eğer gelinimiz kalacaksa rahat etsin diye evim yakınsa kalkar dönerim. Üç çocuklu kadının bulaşığı da bitmez. Arkasını da illa biri toplayacak yani. Azıcık makul olsa diyor insan.

X