yatay geçişte alttan ders

Diman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
406
97
merhaba arkadaşlar.ben 2 yıllık bir vakıf üniversitesinden istanbul üni.ye yatay geçiş yaptım.aynı bölüme geçtim fakat acaba alttan alacağım dersler olacak mı? aynı bölüm diye olmaması gerektiğini düşünüyrm ama bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmisiniz..

Son düzenleme:
canım dersler aynı olsa da bazen kredisi uyuşmuyo ya da içerik tam örtüşmüyo. belki bi iki tane alabilirsin tam emin değilimokuldan okula değişiyo olabilir. benim yatay geçişle gelen arkadaşlarım almışlardı.

canım dersler aynı olsa da bazen kredisi uyuşmuyo ya da içerik tam örtüşmüyo. belki bi iki tane alabilirsin tam emin değilimokuldan okula değişiyo olabilir. benim yatay geçişle gelen arkadaşlarım almışlardı.

canım okuduğunuz okulu öğrenebilirmiyim...birde arkadaşlarınız ortam konusunda zorluklar çektimi..ben çok kararsız kaldım geçsemmi geçmesemmi diye

Uludağ üni. ingilizce öğretmenliğinde okuyorum canım ben. arkadaşlarım hiç sorun yaşamadılar. en fazla 1 ay etraftakileri tanıyana kadar sıkıntıları olmuştur. sen geçiş yapmayı düşündüğün okulu bi ara sor istersen ders konusunu. arkadaş konusunu da hiç düşünme. ödevdi projeydi derken grup arkadaşlarınla kaynaşır gidersin. hayırlı olsun ayrıca

çok teşekkür ederim canım.:KK71:

Son düzenleme:
ne güzel etmişşin geçmekle:KK8:

X