yatay bisiklet kullananlar

katerinaxx

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
13
0
arkadaşlar yatay bisiklet almayı düşünüyorum biraz bacaklarım sıkılaşsın selülitler gitsin diye kullananlar yorumları yazar mı?
hangi marka kullanıyorsunuz memnunmusunuz değilseniz neden ?

Canım yatay bısıklet derken neyı kastedtın ben anlamadım ben elıptık b ısıklet kullanıyorum cokta memnunum bısıklet bacak basen kalca selulit dusmanı ben bır bundan 3sene evvel sıgarayı bıraktım 55 kgden 76lara cıkmıstım ve bu gıdısata dur demem gerektı jımlastık aletlerı satılan bır magazaya gıttım kılo vermek ıstıyorum dedım ve suan kullandıgım ve cok memnun oldugum dunlop er7000'i tavsıye ettı ordaki bey bende aldım ve cok faydalarını gordum 76dan 58 kgye sayesınde dustum tabı yuruyuste yaptım ama genelde bısıkletıme bındım okadar faydalarını gordum kı anlatamam bacaklarım kalınlasmıs ve derısı sarkık gıbı olmustu selulıtlerım olusmustu bır ara hatta bacaklarım etek gıydıgımde bırbırıne surtuyodu ve ben cok sınır oluyodum hayatımda ılk kez karsılasmıstım bole bırseyle cok karısık yazdım kusuruma bakma ama vucudumu oyle bır sekıllendırdıkı bu bısıklet anlatamam bacaklarım kalcam ole bır sıkılastıkı sorma:KK17: ıstersen fotoda yuklerım yasakmı yuklemek buraya bılmıyorum

$adler-6001-manyetik-yatay-kondisyon-bisikleti.jpg

canım bahsettiğim bu . eliptik düşünmüyorum ama resım cıbıl olmadıgı surece sorun olucagını zannetmyorum almak ıstıyen ıcın fıkır olur cnm yukle ıstersen. ben yatay bisiklet alıcam hem sırt saglıgı içinde daha iyi gibi geldi. ayrıca bacakları selülit bölgesinide çok çalıştırıo. kullanan yokmu acaba fikir sahibi olabilceğimiz biri :KK43:

Eki Görüntüle 445374

canım bahsettiğim bu . eliptik düşünmüyorum ama resım cıbıl olmadıgı surece sorun olucagını zannetmyorum almak ıstıyen ıcın fıkır olur cnm yukle ıstersen. ben yatay bisiklet alıcam hem sırt saglıgı içinde daha iyi gibi geldi. ayrıca bacakları selülit bölgesinide çok çalıştırıo. kullanan yokmu acaba fikir sahibi olabilceğimiz biri :KK43:

aaaaa ben ılk kez goruyorum canım bole bır bısıkletı :KK53::KK53:belkı kullanan arkadaslar vardır

X