Poncukfan Allah bana yeter Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2019 301 191 103 30 10 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Poncukfan #1 Kızlar 67 günlük bebeğim var bazen yayarak emziriyorum çok sık emmek istediğinde yoruluyorum tehlikesi var mı uyuya kalmıyorum ama meme başında
Kızlar 67 günlük bebeğim var bazen yayarak emziriyorum çok sık emmek istediğinde yoruluyorum tehlikesi var mı uyuya kalmıyorum ama meme başında
Gama Capella Matruşkanın parçalarıyız 🪆 Kayıtlı Üye 25 Aralık 2014 8.159 27.734 748 10 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Poncukfan #2 Bence dgru degil uyuyakalmiyorum desenizde bigun kalabilirsiniz.
D dgdln Guru Kayıtlı Üye 7 Ocak 2019 11.740 21.547 348 10 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Poncukfan #3 Poncukfan .!.: Kızlar 67 günlük bebeğim var bazen yayarak emziriyorum çok sık emmek istediğinde yoruluyorum tehlikesi var mı uyuya kalmıyorum ama meme başında Genişletmek için tıkla... Hayır teklikeli değil bebeğin boğazına kacmayacak bir pozisyon verin eğimi havluyla elde edebilirsiniz nasıl rahat ediyorsanız o pozisyonu ergonomik hale getirerek uygulayabilirsiniz.muhim olan sizin ve bebeğinizin rahatlığı
Poncukfan .!.: Kızlar 67 günlük bebeğim var bazen yayarak emziriyorum çok sık emmek istediğinde yoruluyorum tehlikesi var mı uyuya kalmıyorum ama meme başında Genişletmek için tıkla... Hayır teklikeli değil bebeğin boğazına kacmayacak bir pozisyon verin eğimi havluyla elde edebilirsiniz nasıl rahat ediyorsanız o pozisyonu ergonomik hale getirerek uygulayabilirsiniz.muhim olan sizin ve bebeğinizin rahatlığı