• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak ve baza tavsiyesi

peki kolay gelsin haber bekliyorum
teşekkür ederim

izmirde oturuyorum yarın karabağlar şubesine gidicem siz hangi modelini almıştınız
bizim yatağın bir tarafı visco bir tarafı ortopedik
visco yatak kullanmadığımızdan tereddütlüydüm eşim visco istiyodu
ikimizin istediği oldu

görenler pek beğeniyor ama
birde fiyat uygun diyolar
inşallah pişman olmayız

2 gecedir yatagimda yatiyorum bayildim diyebilirim visco tarafini kullaniyorum cok rahat fiyatida cok uygun diyo goren

işbir yatak kullanan var mı acaba? Kardelen lateks modelini almayı düşünüyorum ama emin değilim, bel ağrılarım var, en uygun yatağı almak istiyorum

sağlık açısından viscolar daha iyi sanırım son teknoloji çünkü ama
visconun kalınlığıda önemliymiş
bel ağrılarınız varsa bir doktora sormanızı tavsiye ederim canım

sağlık açısından viscolar daha iyi sanırım son teknoloji çünkü ama
visconun kalınlığıda önemliymiş
bel ağrılarınız varsa bir doktora sormanızı tavsiye ederim canım

nasıl yatagınızfan memnun musunuz bende yatak alacagım ne alsam bilmiyorum yataklar hakkında hic bilgim yokda belim agrımasın istiyorum

Bizde yatağımızı geçen yıl bellonadan almıştır..çıkarılabilir kılıflı 850 tl ydi çok memnunuz..

Selam kizlar ben istikbal ferro baza ve bellona twinjoy arasinda gidip geliyorum askinda istikbalinki daha ucuz o yuzden onu almak istiyorum ama ayaklari 7 santim bellonadaki iise 8 santim acaba istikbal ferro bazanin altini rahatlikla silebilirmiyim ki ?

kızlar rahat bir yatak ve kullanışlı bir baza istiyorum,
kullandığınız beğendiğiniz beğenmediniz firma ve model yazar mısınız
fiyat konusunu pek bilmiyorum ama kullanışlı ve sağlam olsun istiyorum
teşekkürler

Yataşın yataklarını öneririm ben sana canım ben natura rest yatağı aldım çok memnunum uykularımız düzene girdi bizim hem kılıfını da çıkarıp yıkayabiliyosun rahat edersin temizlerken aklında olsun canım

Back
X