- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler cevap için bunu araştırıyam bakalım...Canım ben sana yataşın athletic i öneririm araştırıp aldım şuan kullanıyorum. Uyandığımda bütün yorgunluğumu atmış hissediyorum. İnternetteki özellikleri;
Viskonun çok çeşitleri var fazla bilgim yok.
- Omurgayı tam destekleyen Bonell Yay Sistemine sahiptir
- Özel kapitone katmanı, omurga desteğini yumuşak bir uyku yüzeyi ile birleştirir.
- Nefes alabilen ve yatağın dört yandan hava almasını sağlayan 3D Spacer kenar teknolojisine sahiptir.
- Tek taraflı kullanıma uygundur.
- 28 cm yüksekliğe sahiptir.
kızlar bugün yatsanda iki tane model baktık eşimle biri switzerland 5 yıldızlı otelerde kullanınlan bir digeri viskolu spring peki aranızda bu modellerden birini kullanan yada viskolu yatak kullan var mı ? acil cevap çünkü iki gün sonra sipariş vericez ?????????
canım bulundugum il egede ve suan bile kombiyi kapattık sıcaklar başladı ve bugün yataşa gittim ve malesef bizimle ilgilenmediler ben yatak sordom bana sadece bu ayın ürünü olan yatagı tanıttılar ve o yüzden eledim evet eşimle biz kiloloyuz tercihimiz yatsan switzerlanda yatakdan yana kullanıcaz cevabın için çook teşekkür ederimm....Canım nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama viscolar sıcak memleketler için tavsiye edilmiyor eğer Tempur marka almayacaksan. Boyunuz ve kilonuz da önemli viscoda. İnternetten aratırsan bu konuyla ilgili bir çok şikayet okuyabilirsin. Rahat etmezsen iade alıyorlar ama %15 kesinti oluyor ve yataklar pahalı olunca sırf bir ay yatak denemek için fazla bir ücret.
Bizimki de Yatsan Daisy modeli. Ben almaya kendim gitmiştim, denettiriyorlar yatakları. Hepsini gezdikten sonra iki modelde rahat ettim. Bunu hem kendim gözlemledim hem ordaki çalışanlar omurganın nasıl durduğuna vs bakıyorlar. Diğer modelin ismini unuttum ama fiyat farkı çoktu, o yüzden Daisy'yi aldım.
merhaba hangi yatağı aldınız memnun kaldınız mı acaba bize de yatsanda bu ayın üünü yatsan otantik yatağı önerip durdular aslında güzeldi. bir yönü yünlü diğer tarafı ise pamuklu 1200civarı bir fyat verdiler kararsız kaldım. istikbal iq sleep var bir de beğendiğim.canım bulundugum il egede ve suan bile kombiyi kapattık sıcaklar başladı ve bugün yataşa gittim ve malesef bizimle ilgilenmediler ben yatak sordom bana sadece bu ayın ürünü olan yatagı tanıttılar ve o yüzden eledim evet eşimle biz kiloloyuz tercihimiz yatsan switzerlanda yatakdan yana kullanıcaz cevabın için çook teşekkür ederimm....
canım bizde yatsandan yatak almayı düşünüyoruz sen hangisini aldın ve memnun musun lütfen gör ve cvp yaz:)birde bazayı ve yastıklarıda mı yatsandan aldınızkızlar bugün yatsanda iki tane model baktık eşimle biri switzerland 5 yıldızlı otelerde kullanınlan bir digeri viskolu spring peki aranızda bu modellerden birini kullanan yada viskolu yatak kullan var mı ? acil cevap çünkü iki gün sonra sipariş vericez ?????????
merhaba canım ben henüz yatagı alamadım malesef bazı sağlık problemlerimiz çıktı eşimle maddi açıdan şuan zor fakat eşimle kuşadasına 1 günlük geziye gitmiştik bir otelde kaldık tesadüf eseri yatak yatsanmış gold delux yatak hatta fotosunu çektim o kadar memnun kaldık eşimle ona benzer switzerland yatak var kısmetse onu alıcaz yatsandan yastıgımızı penelope yastık aldık medical süper anlatamam canım inşallah en kısa zamanda yatak ve bazayı alıcaz oradancanım bizde yatsandan yatak almayı düşünüyoruz sen hangisini aldın ve memnun musun lütfen gör ve cvp yaz:)birde bazayı ve yastıklarıda mı yatsandan aldınız
eger bizim gibi kiloluysanız sakın visko almayın çökür agırlıktan senin anlıcan biz begendiğimiz yatagın benzerini denemiş olduk hatta ben face yazmıştım yatsana istersen özelden sana atayımmerhaba canım ben henüz yatagı alamadım malesef bazı sağlık problemlerimiz çıktı eşimle maddi açıdan şuan zor fakat eşimle kuşadasına 1 günlük geziye gitmiştik bir otelde kaldık tesadüf eseri yatak yatsanmış gold delux yatak hatta fotosunu çektim o kadar memnun kaldık eşimle ona benzer switzerland yatak var kısmetse onu alıcaz yatsandan yastıgımızı penelope yastık aldık medical süper anlatamam canım inşallah en kısa zamanda yatak ve bazayı alıcaz oradan
Miyavsu cum burada da karşıma çıktın yatak ne aldınız rahat mısınız? Biz de hafta sonu alıcaz işbir sümbül almıştık evlenirken 6 yılda dağıldımerhaba canım ben henüz yatagı alamadım malesef bazı sağlık problemlerimiz çıktı eşimle maddi açıdan şuan zor fakat eşimle kuşadasına 1 günlük geziye gitmiştik bir otelde kaldık tesadüf eseri yatak yatsanmış gold delux yatak hatta fotosunu çektim o kadar memnun kaldık eşimle ona benzer switzerland yatak var kısmetse onu alıcaz yatsandan yastıgımızı penelope yastık aldık medical süper anlatamam canım inşallah en kısa zamanda yatak ve bazayı alıcaz oradan
Memnun kaldınız mı yataktan?Yataş Duchess Comfort yatağını aldık inşallah memnun kalırız
İşbur mu Can'ım onlar çok kötü ben yatsan switzerland aldım biz eşimle 7/24 saat çalışıyoruz bu yatağın hem yorumlarını okuduk hemde eşimle kaldığımız otelde denedik 1 hafta ne ağrı kaldı nede tutulma 10 numara 5 yıldızMiyavsu cum burada da karşıma çıktın yatak ne aldınız rahat mısınız? Biz de hafta sonu alıcaz işbir sümbül almıştık evlenirken 6 yılda dağıldı
Çok sağol canım gidip bakıcamİşbur mu Can'ım onlar çok kötü ben yatsan switzerland aldım biz eşimle 7/24 saat çalışıyoruz bu yatağın hem yorumlarını okuduk hemde eşimle kaldığımız otelde denedik 1 hafta ne ağrı kaldı nede tutulma 10 numara 5 yıldız
Yataşın yorumlarını okumanı tavsiye ederim birde yatsanı görmeni imkanın varsa bir bak zaten kilolu insanlarız malesef Canım ve bu yatak bütün otellerde kullanılıyor yatsan switzerlandMemnun kaldınız mı yataktan?