- 29 Mayıs 2024
- 33
- 12
- 30
- Konu Sahibi 7bitirdibeni
Benim de çok olmadı zaten kiminin büyüme koyulaşma vs oluyor ama herkeste farklı daha erken dikkat et yeterli yolundadırKızlar 4+6 dayım. Göğüs hassasiyetim kayboldu her şey yolundadır değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de çok olmadı zaten kiminin büyüme koyulaşma vs oluyor ama herkeste farklı daha erken dikkat et yeterli yolundadırKızlar 4+6 dayım. Göğüs hassasiyetim kayboldu her şey yolundadır değil mi
Çok sağ olun inşallah öyledir hepimizinBenim de çok olmadı zaten kiminin büyüme koyulaşma vs oluyor ama herkeste farklı daha erken dikkat et yeterli yolundadır
Merhabalar bende tüp bebekle hamile kaldım dün kese için gittim transfer tarihime göre 6+0 olmam gerekiyırdu doktor 5+4 ultrasonda gözüküyır dedi yani geri oluyor alttan keseyi gördü sorun yok dedi biraz moralim bozuldu neden geri kalmış ki bu arada kalp atışı görülmedi bebek yeni oluşuyor dendiÇok sağ olun inşallah öyledir hepimizin
Bende bekunis siz tuvalete çıkamadım artık o bile fayda etmiyor.Demkki erken ogrenmissiniz bende bugün kan verdim 1900lerde çıktı haftaya muayene gideyim diyorum yoksa beklesem mi biraz daha kese için bilmiyorum.Kızlar pazar günü acilde betamın 2071 çıkması ile gebe olduğumu öğrendim, çevremde hamilelik geçirmiş çoğu arkadaşım bana 4 yada 5. hafta olabileceğini söyledi, bugün doğu görevi yaptığımız ilçede bir yeni doktora gittim doktor aynen şunları dedi :” 2071 çok yüksek değil bakalım kese var mı dış gebelik olmasın sonra ya da yeniden hcg bakarız “ sonrasında ultrason ile baktı ve keseyi gördü kese göründüğüne göre hcg ye gerek yok bakmaya tekrar dedi , kaç haftalık dedim 3 haftalık dedi dedim biraz önce 5’ten önce görünmüyor demiştiniz nasıl oluyor oladabilir dedi, kalp atışı peki dedim o duyulmuyor sonrasında duyulur daha var dedi kafam allak bullak oldu.. Şu hususlarda bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim:
- Kese görünüyor ama yerleşme kanaması olursa korkma dedi neden kanama olabilir ben nasıl anlayacağım ,
- Gerçekten 3. Hafta olması halinde kese görünür mü ,
- Kalp atışının duyulmaması normal midir?
- Gebelikten önce kullandığım Bekunis , Dicetel gibi ilaçları kullanmam konusunda doktor kullan boşverin şeklinde saçma bir cevap verdi onlarsız tuvalete çıkamıyorum size önerilen başka bir şey varsa duymak isterim
Yaa minicik maşallah sağlıkla büyüsünMerhaba ben cuma günü kontrole gittim alttan us hamile olduğumu kesenin göründüğünü söyledi doktorum ve mucize gibi oldu gerçekten bthcg 1986 çıktı yarın tekrar kontrolüm var ve çok endişeliyim ilk gebeliğim siz de bakar mısınız acaba
Kese için 5. Hafta sonrasını bekleyin derimBende bekunis siz tuvalete çıkamadım artık o bile fayda etmiyor.Demkki erken ogrenmissiniz bende bugün kan verdim 1900lerde çıktı haftaya muayene gideyim diyorum yoksa beklesem mi biraz daha kese için bilmiyorum.
Gebelik haftası transfer gününe göre hesaplanmaz ki son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanır. Benim son adetim 8 temmuzdu. Transfer günün 25 Temmuz.Merhabalar bende tüp bebekle hamile kaldım dün kese için gittim transfer tarihime göre 6+0 olmam gerekiyırdu doktor 5+4 ultrasonda gözüküyır dedi yani geri oluyor alttan keseyi gördü sorun yok dedi biraz moralim bozuldu neden geri kalmış ki bu arada kalp atışı görülmedi bebek yeni oluşuyor dendi
Seninle günümüz tamı tamına aynı benim de son adetim sekiz temmuzdu ayın yirmi beşi transfer tarihi benim üçüncü gün embriyosu benimde bugün 6+2 olmam gerekiyordu sen kalp atışını gördün mü ultrasonda kese görüntümü aldım ama büyüklüğünü vs anlamadımGebelik haftası transfer gününe göre hesaplanmaz ki son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanır. Benim son adetim 8 temmuzdu. Transfer günün 25 Temmuz.
8 Temmuz baz alınarak 6+2 deyim.
Gerilik varsa bile 2-3 günlük oynamalar olması normal değil mi yanlış bilgi vermek de istemem iyiyi güzeli düşün öyle olsun canım. Sağlıkla kucağımiza alalım inşallah
Aaa nasıl da denk geldik böyleSeninle günümüz tamı tamına aynı benim de son adetim sekiz temmuzdu ayın yirmi beşi transfer tarihi benim üçüncü gün embriyosu benimde bugün 6+2 olmam gerekiyordu sen kalp atışını gördün mü ultrasonda kese görüntümü aldım ama büyüklüğünü vs anlamadım
Hayırlı olsun bence erken bile duymuşsun herşey yolunda gözüküyor Allahın izniyle dur atıyorum terimleri anlamadım daha acemiyim seninkiyle kıyasla bakalım nasılım acaba:))Aaa nasıl da denk geldik böyle
Evet dün kalp atışını gördüm ve kısa dinletti doktorum. 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Kese görüntüsü olan ultrason fotosunu at istersen büyüklüğünü söyleyeyim sana. Ya da atmak istemezsen kenardaki sebillerde CRL yazar, onun karşısındaki rakam kese boyutunu gösterir bi incele bakalım
Ben bu mu var canım bu görüntüde kese ölçümü yokHayırlı olsun bence erken bile duymuşsun herşey yolunda gözüküyor Allahın izniyle dur atıyorum terimleri anlamadım daha acemiyim seninkiyle kıyasla bakalım nasılım acaba:))
Tek bu mu var başka görüntü yok muHayırlı olsun bence erken bile duymuşsun herşey yolunda gözüküyor Allahın izniyle dur atıyorum terimleri anlamadım daha acemiyim seninkiyle kıyasla bakalım nasılım acaba:))
Tek bu mu var başka görüntü yok mu
Kalp atışını gördüğüm hastanede de CRL şeklinde yazıyorHayırlı olsun bence erken bile duymuşsun herşey yolunda gözüküyor Allahın izniyle dur atıyorum terimleri anlamadım daha acemiyim seninkiyle kıyasla bakalım nasılım acaba:))
En alttaki köşedeki mi acaba elimde başka resim yok ultrasonları gelişmemiş mi kiBu benimki.
Başka hastanede GS imiş bak kesenin üzerinde yaziyo hem de sağ alt köşede yaziyo boyu
0.50- 0-60 cm arası bisey olması lazımEn alttaki köşedeki mi acaba elimde başka resim yok ultrasonları gelişmemiş mi ki
En alttaki köşedeki mi acaba elimde başka resim yok ultrasonları gelişmemiş mi ki
Ya da daha küçük0.50- 0-60 cm arası bisey olması lazım
Galiba bende baktım baktım bir bilgiye ulaşamadım kendi merkezim normal dedi ama kalbi görebilirdim göremedim 6+0 da üç gün gerideymişiz iki hafta sonra kendi doktoruma gidicem çok da ilaç alıyorum bakalım gelişimi iyi olacak mı ilk haftalarda geriden gelenler pek iyi olmuyor benim çok değil yine de bakalımHastaneye özgü bir harfleme sistemi var sanırım da ben kese boyu olabilecek bir rakam goremedim henuz