• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak seçimi

Ahtapot Anne

Feeling lonely nowadays..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
4.496
En iyi cevaplar
1
5.754
358
Arkadaşlar hem çocukların ranzasi icin hem kendimiz icin yatak almayi planlıyoruz. Marka model olarak belirtirseniz cok sevinirim. Bambi yatas yatsan idaş vs. Önerilerinizi bekliyorum.

Bekarken Yataş kullanıyordum en basit modelinden ama bende sırt ağrısı yaptı belki ucuz bir model olduğu içindir, full ortopedik deniliyordu ama bana iyi gelmedi. Daha sonra vivense'ten pahalı ve baya hacimli bir yatak aldık. Bu yatakta sırt ağrım omuz ağrım geçti ama yatakta gıcırtı var bu hiç hoşuma gitmedi. Yine de pahalı aldığımız için değiştiremiyoruz.
Bu iki markanın olumsuz özelliklerini yazdım. Demek ki hacimli bir yatak olmalı, full ortopedik olmalı, ancak bu markalar dışında olmalı :KK14: Ayrıca visko yatakların da uzun süreli kullanım sonucunda çöktüğünü öğrendim. Ben daha çok uzak durmanız gereken yatakları sıralamışgibi oldum ama umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bekarken Yataş kullanıyordum en basit modelinden ama bende sırt ağrısı yaptı belki ucuz bir model olduğu içindir, full ortopedik deniliyordu ama bana iyi gelmedi. Daha sonra vivense'ten pahalı ve baya hacimli bir yatak aldık. Bu yatakta sırt ağrım omuz ağrım geçti ama yatakta gıcırtı var bu hiç hoşuma gitmedi. Yine de pahalı aldığımız için değiştiremiyoruz.
Bu iki markanın olumsuz özelliklerini yazdım. Demek ki hacimli bir yatak olmalı, full ortopedik olmalı, ancak bu markalar dışında olmalı :KK14: Ayrıca visko yatakların da uzun süreli kullanım sonucunda çöktüğünü öğrendim. Ben daha çok uzak durmanız gereken yatakları sıralamışgibi oldum ama umarım yardımcı olabilmişimdir.
Vivenseden yatak mı kullandınız sadece yoksa bazası da mı o markaydı?

İşbir'in visco ve yaysız yatağını kullandım asla terlemeyen beni bile terletti ve çok fazla gömülme hissi veriyordu🙃
Yatsan Tempur supreme kullandım böyle bir rahatlık yok diyorum👍🏻 Fakat biraz yüksek fiyatları

Vivenseden yatak mı kullandınız sadece yoksa bazası da mı o markaydı?
Hem baza hem yatak oradan aldık. Ses yataktan mı bazadan mı bunu anlamıyorum. Yatağı rahat ağrılarımı dindirdi ama o gıcırtı sesi rahatsız ediyor.

Instagramda çok biliyoruz biz sayfası var orda sabah yataklarını çok övmüşlerdi internet sitesinden alınıyor ölçüleri var alanları baya memnun bu firma özellikle büyük otellere de yatak üreten bir firma imiş hemde yerli malı yurdun malı 😉

Hem baza hem yatak oradan aldık. Ses yataktan mı bazadan mı bunu anlamıyorum. Yatağı rahat ağrılarımı dindirdi ama o gıcırtı sesi rahatsız ediyor.
Vivenseden evime birkaç eşya beğendim fakat o kadar çok olumsuz yorum gördüm ki vazgeçtim. Siz de o markadan bahsetmişken sormak istedim:) Ferforje karyola kullanmış biri olarak gıcırtı tam bir kabus🤦🏻‍♀️

Kimi yataştan memnun kimi bambi kimi bellona ,yatak seçimi önemli ya insanın ağrısız dinç kalkması lazım iyi uyku çekmesi lazım ,ne alıcam kararsızım satıştaki bazı arkadaşlarda sağolsunlar sırf satılsın diye övüp övüp gönderiyolar sonra şikayet alınca ses yok ürünün arkasında durmayanlar var

Back
X