- 3 Aralık 2012
- 204
- 64
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar nasıl yatak örtüsü aldınız annemle bakıyoruz çeyiz için dediğimizde hep bu fırfırlı işlemeli yatak örtülerini gösteriyorlar ben onu kullanamazmısın gibi geliyor? siz aldınız mı bana fikir verirmisiniz ne yapayım kullanmazsam da yazık günah 300-500 tl arasındalar
3 aylık evli biri olarak söyluyorum o yatak örtüleri hiç kullanılmıyor ki ben en sade olanını almıştım. Ama almadan da olmuyor![]()
Sakın canım, öyle fırfırlı işlemeli falan alma. İnan kullanmazsın. Ben uyku seti aldım. birde özdileğin sportif yatak örtülerinden aldım dümdüz olunca rahat rahat yıkanır. Ütü istemez. Zaten onuda arada büyük misafirim gelirse örtüyorum. Genelde uyku setimle duruyor. Emin ol sende rahat edersin. Hem öyle çok para vermenede gerek yok. Versende araya gider. Sana bir adres vereyim oradan örnek alabilirsin.
YATAK ORTUSUÖzdilekteyim.com; Her an her yerde alışverişteyim.
:/ dimi bende aynısını düşündüm sade olan nasıl bulcaksam dün baktım durdum heryeri fırfırlı taşlı annem alınacak diyor alıcam mecbur :)
snnkinin markası neydi netten bakıyorum da yatak örtülerine taçın modelleri ne bakıyorum şmdi linens var başka neye bakayım ki :/
Sakın canım, öyle fırfırlı işlemeli falan alma. İnan kullanmazsın. Ben uyku seti aldım. birde özdileğin sportif yatak örtülerinden aldım dümdüz olunca rahat rahat yıkanır. Ütü istemez. Zaten onuda arada büyük misafirim gelirse örtüyorum. Genelde uyku setimle duruyor. Emin ol sende rahat edersin. Hem öyle çok para vermenede gerek yok. Versende araya gider. Sana bir adres vereyim oradan örnek alabilirsin.
YATAK ORTUSUÖzdilekteyim.com; Her an her yerde alışverişteyim.
canım mahmutpasadan home arttan aldım peşin 400e aldım hemde yeni çıkan modeller Home Art bunu aldım bakabilirsin
arkadaşlar nasıl yatak örtüsü aldınız annemle bakıyoruz çeyiz için dediğimizde hep bu fırfırlı işlemeli yatak örtülerini gösteriyorlar ben onu kullanamazmısın gibi geliyor? siz aldınız mı bana fikir verirmisiniz ne yapayım kullanmazsam da yazık günah 300-500 tl arasındalar