yatak örtüsü

kedir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
204
64
98
arkadaşlar nasıl yatak örtüsü aldınız annemle bakıyoruz çeyiz için dediğimizde hep bu fırfırlı işlemeli yatak örtülerini gösteriyorlar ben onu kullanamazmısın gibi geliyor? siz aldınız mı bana fikir verirmisiniz ne yapayım kullanmazsam da yazık günah 300-500 tl arasındalar

3 aylık evli biri olarak söyluyorum o yatak örtüleri hiç kullanılmıyor ki ben en sade olanını almıştım. Ama almadan da olmuyor

Sakın canım, öyle fırfırlı işlemeli falan alma. İnan kullanmazsın. Ben uyku seti aldım. birde özdileğin sportif yatak örtülerinden aldım dümdüz olunca rahat rahat yıkanır. Ütü istemez. Zaten onuda arada büyük misafirim gelirse örtüyorum. Genelde uyku setimle duruyor. Emin ol sende rahat edersin. Hem öyle çok para vermenede gerek yok. Versende araya gider. Sana bir adres vereyim oradan örnek alabilirsin.

YATAK ORTUSUÖzdilekteyim.com; Her an her yerde alışverişteyim.

3 aylık evli biri olarak söyluyorum o yatak örtüleri hiç kullanılmıyor ki ben en sade olanını almıştım. Ama almadan da olmuyor

:/ dimi bende aynısını düşündüm sade olan nasıl bulcaksam dün baktım durdum heryeri fırfırlı taşlı annem alınacak diyor alıcam mecbur :)
snnkinin markası neydi netten bakıyorum da yatak örtülerine taçın modelleri ne bakıyorum şmdi linens var başka neye bakayım ki :/

teşekkür ederim özdileğe de bakacam bende sizin gibi istiyorum

Kullanacak olan sensin, annelerde eski düzenden düşünüyor. Paranıza yazık etmeyin.

ben kemeraltından almıştım öyle markalı falan değil ama kaç lira olduğunu hatırlamıyorum.
Anneler alınacak derse alınır evet :)

canım mahmutpasadan home arttan aldım peşin 400e aldım hemde yeni çıkan modeller Home Art bunu aldım bakabilirsin

Ben istikbalde gördüğüm bir örtüyü hiç aklımda yokken aldım. Fiyatı 110 TL'ydi. Sitesinde model olarak gözüküyor ama benim aldığım rengi yok. Hem sade şık bir model, hem de hafif. Fırfırı, danteli, kısacası derdi yok :)) Abiye yatak örtüsü dedikleri modelleri bedava verseler almam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…