• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak örtüsü yerine böyle birşey olmaz mı?

bence gayet çok hoşlar neden olmasın bende böyle birşey alcaktım hediye geldi almama gerek kalmadı kesinlikle böyle al öylee gelinlik gibi kabarık kabarıkk şeylerden alma derim ben :)

herkes aynı fikirde:1:
banada gelse ya hediye:26::26:
güle güle kullan canım sende:nazar::nazar:

tuğçe-nevresimli pike takımı ..

yıkanır sanırım :1: fazla süsü püsü yok ki.:34:

bazılarına sadece kuru temizleme oluyomuş ya ondan sordum
başını ağrıttım bayaa:30::30:
teşekkür ederim yardımların için:16::16:

Ben de gelinlikvari olan yatak örtüsü almıştım senede bir kullanılır yer kaplıyor
Taçın pike takımının pikesini kullanıyorum çok şık oluyor ve rahat kullanılıyor.
Doğru düşünmüşsün kullanan biri olarak onaylıyorum:1:

Son düzenleme:
herkes aynı fikirde:1:
banada gelse ya hediye:26::26:
güle güle kullan canım sende:nazar::nazar:

bazılarına sadece kuru temizleme oluyomuş ya ondan sordum
başını ağrıttım bayaa:30::30:
teşekkür ederim yardımların için:16::16:

:) gelir canım gelir :) teşekkür ederim sanada şimdiden hayırlı uurlu olsun çelişkide kalma sakın al yer kaplama gibi derdi olmaz özel günlerindede kullnrsın rahatlıkla o yüzden çok kullnışlı

Ben bazı şeylerin zamanında alınması taraftarıyım.
Çok caf caflı olmasına gerek yok, fakat mesela şöyle modeller bulabilirsin:

gelin-yatak-ortusu---krem-1-553.jpg

berfign-700x500.png

71-129849-300x250.jpg

Bol fırfırlılardan ziyade daha sadeler ama zarifler.

Bir de tüllerini nereden alacaksın bilmiyorum, eğer yatak odası tülünü sen alacaksan, bence tülcün ile bir konuş.
Onlarda bu şekilde yatak örtüleri yapıyorlar ve çok daha uyguna mal edebilirsin.
Hem de yatak odası tülün ile yatak örtünü bir örnek yaptırmış olursun. Senin için daha avantajlı olur.
Bir araştırmanı tavsiye ederim... :34:

Ben de gelinlikvari olan yatak örtüsü almıştım senede bir kullanılır yer kaplıyor
Taçın pike takımının pikesini kullanıyorum çok şık oluyor ve rahat kullanılıyor.
Doğru düşünmüşsün kullanan biri olarak onaylıyorum:1:

kullanan biri onaylıyorsa tamamdır zaten:29:
kullandığn takımın modelini biliyorsan yazarmısın bide ona bakayım:26:

:) gelir canım gelir :) teşekkür ederim sanada şimdiden hayırlı uurlu olsun çelişkide kalma sakın al yer kaplama gibi derdi olmaz özel günlerindede kullnrsın rahatlıkla o yüzden çok kullnışlı

bunca zamandır görüyo akraba eş dost ama şunu da biz alalım demedi kimse:5::5:
bende teşekkür ederim:16::16:

bana da diyen olmadı :1::1: bosver olmasında .. belki aldıkları senin zevkine göre olmayacaktı. :17:

ya da aaaaaaaaaa xcvbnm de suyunu biz aldık diye laf etceklerdi. bilemezsin.

o kısımları kafana takma canım :34::34:

souvvenir teşekkür ederim fikirlerin için ama bunlar bile fazla geliyor bana
ne bileyim kullanamam yani
tülleri falan ortak alıcaz ama o aşamaya gelmemize daha var
8 ay sonra da düğün:34:
yine de bir sormak da fayda var tabi
ama bak yaa hani ben tüllü bişi istemiyodum:9::9:

senin örtün nasıl var mı resmi
yeni gelinsin sende dimi:26:

bana da diyen olmadı :1::1: bosver olmasında .. belki aldıkları senin zevkine göre olmayacaktı. :17:

ya da aaaaaaaaaa xcvbnm de suyunu biz aldık diye laf etceklerdi. bilemezsin.

o kısımları kafana takma canım :34::34:

ayy yok canım hiiçç takmam öyle şeyleri:36:
takcak olsam babam daha 5 kuruş verip al şunla çeyiz al demedi
annem de sadece ütümü alırken 100 lira verdi
bu çeyiz sırf alın terim yani
bunlar dururken elaleme takamam yani:31::31:

olur tabikide arkadaşım. sonuçta zevk meselesi. zaten yatak örtülerini hergün sermiyorsun. misafir geleceği zaman örtüyorum. şimdiki nevresimler bile o kadar güzel ki yatak örtüsü örtmeye dahi gerek yok. koymuş olduğun resimlerdeki pike takımlrı çok güzel. bu şekilde birşeyi de yatak örtüsü olarak kullanabilirsin

Alida Jakar Evlilik Seti

Taç jakar evlilik seti Alida ekru cnm fotolarda çok belli değil sanki ama yakından çok şık
Havluları falan da var güzel bir set

sanırım begümünkine benzer bir set onunkide böyle havlulu
çok güzelmiş:nazar:herşey var bu sette de:31:
485 tl şu anda biraz pahalı mı ne:26::26:

sanırım begümünkine benzer bir set onunkide böyle havlulu
çok güzelmiş:nazar:herşey var bu sette de:31:
485 tl şu anda biraz pahalı mı ne:26::26:

Nevresimli havlusu olunca fiyatı çok haklısın. İhtiyacın sırf pikeyse pike takımlarına bak diyeceğim ama
anlayamadığım bir şekilde taçın pike takımı 550 tl:53:

souvvenir teşekkür ederim fikirlerin için ama bunlar bile fazla geliyor bana
ne bileyim kullanamam yani
tülleri falan ortak alıcaz ama o aşamaya gelmemize daha var
8 ay sonra da düğün:34:
yine de bir sormak da fayda var tabi
ama bak yaa hani ben tüllü bişi istemiyodum:9::9:

senin örtün nasıl var mı resmi
yeni gelinsin sende dimi:26:

Evet canım, çiçeği burnunda 2 aylık gelinim :9:

Ben yatak örtümü malesef ki alamadım, çünkü tüllerim ile aynısı olsun istiyordum.
"Herşey zamanında güzel" demem bu yüzden, keşke alsaymışım, tüllerim ile bir olsun diye düşünmeseymişim diyorum.
Çünkü an geldiği zaman düşündüğünden çok farklı şeyler gelişebiliyor malesef ki.
Ama hayırlısı ile alıcam, aklımda...

"Gelin evi" özelliğini yaşamak için bence almalısın, ayrıca ilerde doğum vb. gibi önemli günlerin olacak.
O yüzden bence her evde bir adet çok şatafatlı olmasa da, gösterişli bir yatak örtüsü olmalı.
Benim yatak örtüm buydu:
ALLA-TURCA-MODERN-NAKISLI-BREANNA-YATAK-ORTUSU__59309332_0.jpg

Tafta kumaş, fakat sorun şu ki yatak odama uymuyor malesef.
O yüzden kaldırdım. Ben de çok şatafatlı modeller sevmiyorum fakat sade şık modeller bulabilirsin.
Benim bir de dantel yatak örtüm var, altına annem satenden ayrıca örtü yaptırdığı için, 1den fazla örtüm oldu.
O yüzden sıkıntı etmedim fakat alacağım bir tane daha, beyaz fransız dantelli birşey istiyorum yani:34:

kullanan biri onaylıyorsa tamamdır zaten:29:
kullandığn takımın modelini biliyorsan yazarmısın bide ona bakayım:26:

bende teşekkür ederim:16::16:

hımm bizdede durmadan sorarlar ne eksik falan diyee sölemem de şu eksik bu eksik diye annemin arkdşlerı olsun benim arkdşlarım olsun hazrlık içrsinde olduğumu bildiklerinde ufak şeyde olsa alırlar eksik olmasınlar her geldikelrinde küçkte olsa muhakkak bişiler getrrler öle öle eklemeler oluyo canım

Canım koyduğun nevresimler çok güzel gerçekten ama sonuçta nevresim.Yatak örtüsü yatağın daha derli toplu durması,tozdan kirden korunması için varolan bişeydir.Sade de olsa bi yatak örtüsü almalısın bence.Ben de henüz istediğim gibi bişey bulamadım.Şatafatlı tüllü boncuklu modelleri ben de sevmiyorum hiç de hoş durmuyor bence.Sarev'de ve Sapphire die bir marka var oralarda istediğim tarzda modeller var sen de bal istersen 200 tl ve üzeri fazla geliyor bana burda uygun olanları var :34:

kızlar benımkını ben cok begenerek aldım yenı evlenen bır arkadasım dıger tulluler yerıne bundan almıştı ole memnun kı anlatamam benım aklıma da o gırdı ıyı kı de gırmiş:9:

bende araştırdım netten dedgınız gıbı 450 550 cıvarı en uygun 410 lıraya buldum daha once alışverış yaptıgım taç bayısıne gıttım bıraz da pazarlık yaptım 400 lıraya aldım. dantellerı cok guzel bır de pıkesının ust tarafı jakarlı ışıkta cok hoş duruyor... pamuk saten nevresım takımıda almayanlara tavsıye edebılırım gercekten. içindekılerı de yazayım ona gore bakın

pamuk saten nevresım takımı
dort adet yastık kılıfı( ıkısı jakarlı ıkısı dantellı)
pike
2 adet boy havlusu
2 adet baş havlusu
2 adet el havlusu

havlulalrın hepsı dantellı.
kendımıze bornoz takımı aldıgım için ve ıkı aıleden de uzakta olacagımız için aıleler geldıgınde kullanacagım havlularımı.

canım fikrin çok güzel olur hemde benim 2 yatak örtüm var gelin yatağı içinde ekru yada lila bir pike seti alıcam onun pikesi zaten yatak örtüsü gibi bide aynı bu ekledklern gibi olucak gelin homede nevresim ve pike takımı var ondada üsteki pike yatak örtüsü gibi duruyor boşa yatak örtüsü almak masraf olur fikrin güzel canım

Back
X