• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak örtüsü yerine böyle birşey olmaz mı?

cancağızım bende aynı senın gıbı düşünüp kafamı cok fazla karıştıran bu duruma bır çözüm getirdim veeeeeeeeeee işte aşagıdaki gelin pike takımını aldım hem cok zarıf hem cok kullanışlı hemde ole oturunca yok boncugu düşecekmiş yıkayınca incisi bozulacakmış derdı yok ohhh miss:16: tavsıye ederım tac tan aldım hem nevresım takımı var hemde 6 adet havlusu var ıcınde resımde cok belli degıl ama jakarlı ve cok şık duruo gercekten:12:

$TAC JAKAR EVLILIK SETI GÝZA EKRU -700x500.webp

bence de çok şıklar.1.5 yıllık evliyim inan o abiye yatak örtüsü bazanın altında duruyor, açıp bakmadım bile nasıl bişey diye gelinlik gibi tüllü müllü hiç gerek yok:) Annecim heves etmiş almış çeyizime ama baktım kuru temizleme yapılırmış sadece onun için gerek duymadım açmaya çok özel bi gün olur belki öyle kullanırım.Ben bi tarafı pike gibi kumaş bi tarafı da saten yatak örtüsü olarak kullanılan örtülerden almıştım onu kulllanıyorum çok da memnunum

Yatak örtüsünü evde koyacak yer bulamıyoruz misafirden misafire çıkar ser topla bunu günlük olarakta kullanabilirsin misafirin geldiğinde de hem çok şık duruyor

canım yatak örtüsünü fazla kullanmayacağını düşünüyorsan böyle bi tercih yapman daha doğru olur çünkü alıp kullanmayıp başına bela edersin

eğer bu gibi pike tarzı bir şey alırsan en azından yatak örtüsü yapmasan da pike olarak kullanırsın

tereddütün varsa şimdi almaman daha doğru olur ilerde ihtiyacına göre daha iyi karar verirsin diye düşünüyorum

kızlar hepinize çok teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığınız için:16::16:
en başta dediğim gibi kat kat olan örtülerden almayacağım bu tarz bişey alacağım

begümcüm seninkide çok güzelmiş bakayım bi taça belki böyle bişeyde olabilir kabarık tüllü müllü olmasın yeter:31::31:

ysmgzldr seninkide pek hoşmuş:nazar:mor olması bile başlı başına yeter zaten:9::9:
benimde şu anda renk konusunda kafam karışık yatak odası takımım ne renk olur kesin bişey diyemedigimden tereddütteyim:26::26:

sorması ayıp ne kadara almıştınız bunları:26:

Son düzenleme:
Canım illa bir yatak örtüsü alman gerekiyorsa taçın çok şık yatak örtüleri var 250 tl civarı bazen bingomingo sitesinde 125e kadar düşüyor arada bir bak derim acelen yoksa.

karacatugcekremnevresimpikeset.jpg
canım bende kendime karacanın bu pike takımını aldım.. hem de indirimden 280 liraya. satıcı kendi dedi kardesim evlendi ona da bundan verdim bi örtüye 400 lira verilir mi yazık günah diye. bende şaaşalı şeyler istemiyordum zaten iyi oldu bu.

Israr ede ede tüllü pullu birşey aldılar da nooldu?
Eltime verdim o kullanıyor..
Hem dedim ki "Anne alma, sevmem ben böyle şeyler, kullanmam bak!"
Yok! "Sen yeni gelinsin, lazım bir tane." dedi.
"Çok pahalı" dedim "Parasını ben vericem boş ver" dedi..
Aldı 350 tl'ye bir örtü, kullanmadım verdim eltime.
Sonra diyor ki ısrar etmedin alma diye :37:
"Anne mağazada ayaklarına mı kapansaydım" dedim :9:
Allaah şükür anne kız benzeri ilişkimiz var da :9:

Şimdi ev niyetimiz var, yakın zamanda inşallah :16:
Kesinlikle ama kesinlikle böyle bir şey alaacağım..
İstemiyorum yaa yatağım gelinlik giymiş gibi olsun istemiyorum..
Kaldı ki hiç hoş gelmiyor o koca koca tüller bana..
Bu arada herkesin kendi fikri yanlış anlamayın noolur kızlar..
Ama ben gelinliğimin altına adidas giymiş insanım o kadar süsten püsten uzağım düşünün :52:

Sen ne beğeniyorsan onu al canım, sen kullanacaksın sen göreceksin..
Başkaları, eve gelenler değil...
Rabbim huzurla ve aşkla doldursun yuvalarınızı inşallah :16:

Canım illa bir yatak örtüsü alman gerekiyorsa taçın çok şık yatak örtüleri var 250 tl civarı bazen bingomingo sitesinde 125e kadar düşüyor arada bir bak derim acelen yoksa.

aslında illa bir örtü olması gerekmiyor bence,çalışan biri olucam evlenince her sabah kalkıp örtüyle uğraşacağıma kendim bile inanmıyorum yani:27::27:
ama şık bir örtümde olsun istiyorum yani,çeliz serilirken falan önemli böyle konular:31:
şöyle düşündüm yatak örtülerıne baktım 1 örtü 2 yastık şeklinde genelde
böyle aldım diyelim
gelin yatağı yapılacakmış birde onun içinde saten nevresim olması gerek dediler
sonra napıcam ben o saten nevresimi kullanamam kiii:19::19:
en iyisi bu pikelerden almak gibi geldi
çarşafı,yastığı,pikesi var
gelin yatağına serilir hem.hem de daha sonra örtü olarak kullanabilirim:34::34:
olur neden olmasın hem daha ferah olur bende çok seviyorum bu tarz örtüleri:16:

çok şık görürüyorlar zaten bencede olur:1:

karacatugcekremnevresimpikeset.jpg
canım bende kendime karacanın bu pike takımını aldım.. hem de indirimden 280 liraya. satıcı kendi dedi kardesim evlendi ona da bundan verdim bi örtüye 400 lira verilir mi yazık günah diye. bende şaaşalı şeyler istemiyordum zaten iyi oldu bu.

hımm çokk güzellll:nazar::nazar::nazar:
karaca home demek bakayım bi orayada uygunmuşta fiyatı
1 örtü,2 yastık,1 çarşaf dimi canım bu:26:

Son düzenleme:
Israr ede ede tüllü pullu birşey aldılar da nooldu?
Eltime verdim o kullanıyor..
Hem dedim ki "Anne alma, sevmem ben böyle şeyler, kullanmam bak!"
Yok! "Sen yeni gelinsin, lazım bir tane." dedi.
"Çok pahalı" dedim "Parasını ben vericem boş ver" dedi..
Aldı 350 tl'ye bir örtü, kullanmadım verdim eltime.
Sonra diyor ki ısrar etmedin alma diye :37:
"Anne mağazada ayaklarına mı kapansaydım" dedim :9:
Allaah şükür anne kız benzeri ilişkimiz var da :9:

Şimdi ev niyetimiz var, yakın zamanda inşallah :16:
Kesinlikle ama kesinlikle böyle bir şey alaacağım..
İstemiyorum yaa yatağım gelinlik giymiş gibi olsun istemiyorum..
Kaldı ki hiç hoş gelmiyor o koca koca tüller bana..
Bu arada herkesin kendi fikri yanlış anlamayın noolur kızlar..
Ama ben gelinliğimin altına adidas giymiş insanım o kadar süsten püsten uzağım düşünün :52:

Sen ne beğeniyorsan onu al canım, sen kullanacaksın sen göreceksin..
Başkaları, eve gelenler değil...
Rabbim huzurla ve aşkla doldursun yuvalarınızı inşallah :16:

aha aynı ben:9::9:
bıraksalar bende converse le çıkıcamda görünürse nolcakmışş:47:
iyi yipmışşın vermekle en azından kalabalığı olmasın evde:1:
kullanıyorsa sevinmiştir de,iyi olmuş:31::31:
annem pek karışmıyor benim sağolsun ama ondan gerisi karışıyor:19:
ama almıcam işte o kabarıklardan:52:

eviniz şimdiden hayırlı olsun canım:nazar::nazar:
ağzınızın tadı hiiiiçççç bozulmasın:16::16:

hımm çokk güzellll:nazar::nazar::nazar:
karaca home demek bakayım bi orayada uygunmuşta fiyatı
1 örtü,2 yastık,1 çarşaf dimi canım bu:26:

güpür nevresim , fitted çarşaf,güpür yastık kılıfı 2 adet,düz yastık kılıfı 2 adet,pike, 1 tane de lavanta kasesi var mis gibi kokuyor :16::16::16:

sade ve şık

güpür nevresim , fitted çarşaf,güpür yastık kılıfı 2 adet,düz yastık kılıfı 2 adet,pike, 1 tane de lavanta kasesi var mis gibi kokuyor :16::16::16:

sade ve şık

hee bu tam takım olmuşş ama bu fiyata çok iyi almışsın
bunu araştırayım ben iyice:1:
netten alınır mı ki bunlardan:26:
karaca mağazası yok da burda:5:

iyi günlerde kullanırsın inşallah canım :16:

hmm bu arada aldıgım benim saten.:31:

pamuklu saten vardı 485 tl ye.. bende napacagım :1: sadece carsafını pamuklu alcam ilave .. onu sercem kullanacagım zaman :34:

sen de kimseye kulak asma kullanacak olan sensin al bence

hee bu tam takım olmuşş ama bu fiyata çok iyi almışsın
bunu araştırayım ben iyice:1:
netten alınır mı ki bunlardan:26:
karaca mağazası yok da burda:5:

iyi günlerde kullanırsın inşallah canım :16:

teşekkür ederim. netten alabilirsin ama fiyatı nasıldır bilmiyorum. bende indirimde yakaladım. kacırmadım valla.arastır derim canım :16: şimdiden hersey gönlünce olsun.:nazar::nazar:

hmm bu arada aldıgım benim saten.:31:

pamuklu saten vardı 485 tl ye.. bende napacagım :1: sadece carsafını pamuklu alcam ilave .. onu sercem kullanacagım zaman :34:

sen de kimseye kulak asma kullanacak olan sensin al bence

evet canım mantıklı:31::31:
adı ne senin bu takımın:26:
bide bunlar makinede yıkanır mı acaba:26::26:

bence gayet çok hoşlar neden olmasın bende böyle birşey alcaktım hediye geldi almama gerek kalmadı kesinlikle böyle al öylee gelinlik gibi kabarık kabarıkk şeylerden alma derim ben :)

Back
X