• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak örtüsü yerine böyle birşey olmaz mı?

Butterfly9020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
3.720
163
163
Aydın
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
ben bu abiye yakat örtüsü diyorlar ya o tarz örtüleri sevmiyorum
ayrıca resmen bir gelinlik parası istiyorlar onlar için:19:
onun yerine aşağıdakiler gibi pike takımı alsam hem gelin yatağı yapsam hem de pikesini örtü olarak kullansam olmaz mı ki:26::26:

$5783495441200_0_304x424_1.webp $100000118807_0_304x424_1.webp $9310501837274_0_304x424_1.webp

sizcede hoş değiller mi:44:

mükemmel duruyolar bence al bunlardan.o süslü şaşalı şeyleri hergün örtemiyosunda insanı ugrastırıyo.yıkanmıyo filan tek sefer için o kadar para verip kullanmamazılık yapmak yerine hoşuna gidip bütçene uygun bişey olması daha mantıklı bence

Bence resimdekiler çok şık duruyor. Ayrıca o çok para verip aldığım örtüyü yaklaşık ilk 3 ay misafir gerlince serdim, sonra bavula koydum, 7 yıldır bavulda duruyor.

mükemmel duruyolar bence al bunlardan.o süslü şaşalı şeyleri hergün örtemiyosunda insanı ugrastırıyo.yıkanmıyo filan tek sefer için o kadar para verip kullanmamazılık yapmak yerine hoşuna gidip bütçene uygun bişey olması daha mantıklı bence

değil mii:16::16:
bir defa çeyiz sererken örtücem bida kim uğraşacak onla sabah yataktan kalktığıma şükür ediyorum ben :27::27:
bu daha kullanışlı olcak gibime geliyor

teşekkür ederim:16:

Bence resimdekiler çok şık duruyor. Ayrıca o çok para verip aldığım örtüyü yaklaşık ilk 3 ay misafir gerlince serdim, sonra bavula koydum, 7 yıldır bavulda duruyor.

resimdekiler dediğin gibi çok şık inşallah normaldede böyle güzel duruyorlardır..
kat kat bide diğerleri saklamak da zor olur:31::31:

birde renk olarak ne tavsiye edersiniz:26:
bu ekru tonları çok beğeniyorum da ben:12:

yatak odan ne renk diyeceksiniz şu an hali hazırda alınmış bir odam yok ama beyaz istiyorum son anda başka görüp vurulmazsam:23:

ayy canım olur hemde çok güzel olur.. zaten almayı düşünüyorsun şimdiden hayırlı olsun :1::1:

bu arada renk sormuşsun her iki renkte çok güzel ve şık ama ben gelin olduğu için krem beyaz tercih ederdim :1:

Son düzenleme:
:9::9:

kesinlikle kimseyi dinleme ve bu takımlardan birini al :) 10 kişinin evine girsen, 10unda da klasık yatak örtüsü takımını görürsün
ama bunlar kolay kolay görülmez :):34:

Bende senın gibi düşünenlerdenım canım olur nıye olmasın.:) güle güle kullan mutlulukla:nazar::nazar::34:

teşekkür ederim kızlar bayadır düşünüyordum ama emin olamamıştım
kart durumuma bakayım bi müsaitse alayım bari kafam bida karışmadan:37:

bu arada bu takımlar markafonide bugün başlamış kampanyası
düşünenler varsa diyerekten paylaşayım dedim:12:

Son düzenleme:
annem tutturdu bana incikli boncuklu şatafatlı bilmem nyeli yatak örtüsü alalım diye. anne o ne ya diyorum, gelin örtüsü kızım o diyo.

yaa git işine dedim ve böyle bişey aldırdım
çok da memnunum

o ne öyle ya, dantelli tüllü bilmem ne

gece elbisesi gibi yatak örtüsü mü olur
hiç sevmem

böyle sadeler daha hoş

annem tutturdu bana incikli boncuklu şatafatlı bilmem nyeli yatak örtüsü alalım diye. anne o ne ya diyorum, gelin örtüsü kızım o diyo.

yaa git işine dedim ve böyle bişey aldırdım
çok da memnunum

o ne öyle ya, dantelli tüllü bilmem ne

gece elbisesi gibi yatak örtüsü mü olur
hiç sevmem

böyle sadeler daha hoş

aklın yolu bir demekki:9::9:
kullananlardan duymak daha iyi oldu

canım ben birkaç yıl önce Ecobelladan almıştım örtüyü. perdesinden nevresimine, yatak örtüsüne kadar tek modelden aldım. öyle boncuklu bi şey de değildi, klasik ama şık, göz yormayan mor renkte bi şeydi. ama bu yıl mutfak eşyası almaktan zaten para veremezdim öyle şeylere :) iyi ki de önceden almışım. önceden almamış olsam ben de senin gibi yapardım :) ayda 800 tl falan kredi kartı borcum var çeyizler yüzünden :/ keşke 6 aya değil 12 aya taksit yaptırsaymışım. neyse ya seni unuttum kendi derdimi anlatıyorum :D boşver sen alma öyle boncuklu şeyleri. alırsan da düz bi şey al, yıkanabilir olsun ;)

Ecobella Home : Online Alışveriş
$1292805246.1719-260-23-b.webp

eksikkalmim bende yorum yapim :1: bencede harika olur bende o gelınlık tarzı ortulerı sevmıyorum hatta saten nevresım takımı bıle olur yanı bıde normal bunşar gıbı klasık bıraz daha parlaklar var onlarda olur :1:

Back
X