Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yıkanması temizliği kolay mı olur diye bir de ütü ister mi diyesonuçta kendi üstüne örtmediğin için nasıl bir kumaş olduğu önemli değil bence. Kaliteli ve güzel olsun yeter. Ayrıca yatak örtüsü bnce en son alınacak şeylerden olmalı. eğer evin tutulup mobilyaların alındıysa, yatak örtüsünüde ona göre al bnce. Yoksa mobilyalarına uymayan bir örtü kullnmak zorunda kalırsın yada ekstra masraf çıkar yenisni alırsın
Evet spor bir modelmiş, bunların yıkaması ütülemesi diğer taşlı tuşlu modellere göre daha rahat olur.yıkanması temizliği kolay mı olur diye bir de ütü ister mi diye
bir de renk olarak sıradan düz bişey düşündüğümden her şeye uyar gibi gelmişti şu tarz mesela:
Eki Görüntüle 1869936
tamam öyle yapayım o halde ben de :) teşekkür ederimEvet spor bir modelmiş, bunların yıkaması ütülemesi diğer taşlı tuşlu modellere göre daha rahat olur.
Ama dediğim gibi ben senin yerinde olsam en son alırım. Nitekim öylede yapıyorum. Bütün ev tekstilim tamam ilerde evleneceğim zaman yatak örtümü alıcam.
rica ederim :)tamam öyle yapayım o halde ben de :) teşekkür ederim
teşekkür ederimm:) english home a bakacağım o halde:))AkarGider Benim yatak örtüm English Home'dan, saten ve kendinden desenli. Yıkayınca ütü bile gerektirmiyor, çok şık ve ağır duruyor. Birkaç sene önce indirimden anneme almıştık, hiç kullanmamış evlenince bana verdi. Misafir gelince seriyorum şık görünsün diye.
Bir tane de hediye geldi böyle ince pamuklu, onun da markası English Home. Şimdi yazın seriyorum pike gibi aslında. Yıka yıka ser ne ütü istiyor ne yıpranıyor.
Bakmışken Madame Coco'ya da bakın orada da kullanışlı örtüler oluyor :)teşekkür ederimm:) english home a bakacağım o halde:))
teşekkür ederim ^_^Bakmışken Madame Coco'ya da bakın orada da kullanışlı örtüler oluyor :)
İşte şunlardan benim günlük kullandığım http://www.madamecoco.com/berck-ck-yatak-ortusu