• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak ortusu nasıl fıkır verın .....

didempolat

KOCASININ BITANESI....
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
938
0
96
İstanbul
Ya bu hosuma gıttı ama sızde bı fıkır verırsenız yada model koyarsanız sevınırım kızlar......... $RESIM.webp

bunu bir kere kullanacaksın sonra hooop kaldır
ben çok gereksiz buluyorum böyle ştafatlı şeyleri zaten eskidenmiş bunlar
şimdi daha modern daha ağır daha zarif işlemeli şeyler var
onlara da bir bak canım normalde de kullanabil bence
az para da değil çünkü

bende sade ve şık tercih edenlerdenim.. bikaç kezligine kullanmak icin güzel ama degmez fazladan para dökmeye..

bunlar normal modellere göre daha pahalı
ve temizliği kullanması zor
bunları tercih edeceğine daha şık ve modern modelleri öneririm

canımmm çok güzel bende bu yatak örtülerine bayılıyorum. Ama arkadaşlarında dediği gibi çalıştığımız için sürekli kullanmak zor birkaç kezliğinede bukadar para vermek naısl olur bilmiyorum. Ama imkanın varsa ve eminsen almak istediğine al içinde kalmasın.

100 TL nin üzerinde ise alma... yatak örtüsü kadar kullanışsız bir şey yok. özellikle çalışan çiftler için... Ben çok gereksiz bulduğum için almayı düşünmüyorum. Fakat geçen TAÇ ın fabrika satış maazasında 70 TL ye yatak örtüsü görmüştüm sade ve şık duruyor belki öyle bişi alabilirim. Kayınvaldem ^^yatak örtüsüz olmaz^^ demesin :P

bende sade ve kullanışlı bir örtü almayı planlıyorum ve gerçekten fiyatları pahalı oluyor bu tarz örtülerin. bence biraz daha araştır...

ya bende calıstıgım ıcın zorlanacagımı dusunuyrm ama kayınvalıdem boyle seylere cok ozen gosterıyo napsam kı acaba hıc bılmıyrm dedıgınız gıbı pahalıda saolun ya gercekten dedıgınızı dıkkate alıcagım.....hepınıze kucak dolusu sevgıler......

çok güzel cnm...ben beğendim
ama her zaman kullanamassın..bence daha abartısız ve kullanışlı bişey al.
ama çokta beğendiysen al gitsin içinde kalmasına.s.

datlum kıymatlım bana basit geldi biras kusura bakma.bende sana fikir verim tabi kendi zevkime göre verceğim için begenip begenmemek size kalmıs

ben de cafcafli bir model aldim ama bu biraz abartili sanki. ya iki ayri ortu al gunluk ve gelinlik diye ya da biraz daha az abiye bir ortu al derim ben

saol canım senın gosterdıklerınde guzelmıs boyle seylerede bakıcam herkese yorumları ıcın tesekkur edıyorum....

Back
X