Kızlar geç dölenme gebelik nolur cvp verin

Selinazn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
187
32
13
20
Kızlar dün gebeliğimi, öğrendim ayın 20 sinde negatif di 4 gün, sonra bıda gıtım ve pozitif olmuş 61.08 acaba iyi değer, mi sizdede böyle öğrenen, oldumu değerini sağlık ocağı doktoru biraz değerin düşük dedi ama dün bakıldım doktor iyi, dedi kan verdim😕

2 günde bir kan verip yükselişi takip edebilirsin . Allah inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder .

Kızlar dün gebeliğimi, öğrendim ayın 20 sinde negatif di 4 gün, sonra bıda gıtım ve pozitif olmuş 61.08 acaba iyi değer, mi sizdede böyle öğrenen, oldumu değerini sağlık ocağı doktoru biraz değerin düşük dedi ama dün bakıldım doktor iyi, dedi kan verdim😕
Regliniz geçti mi? Gec yumurtlama olmus olabilir tabi doktor iyi dediyse icin rahat olsun, 2 gunde bir olan artışları takip etmek gerek, inşallah sağlıkla ilerler🌸

Regliniz geçti mi? Gec yumurtlama olmus olabilir tabi doktor iyi dediyse icin rahat olsun, 2 gunde bir olan artışları takip etmek gerek, inşallah sağlıkla ilerler🌸
İnşallah canım özel, doktora gıtım adam ultrason da tam görmedi ama ihtimal verdi ve çıktı kanda sağlık ocandaki doktor değer düşük sanki dedi ama, bakcaz dedi

İnşallah canım özel, doktora gıtım adam ultrason da tam görmedi ama ihtimal verdi ve çıktı kanda sağlık ocandaki doktor değer düşük sanki dedi ama, bakcaz dedi
sakın panikleme sakin kalmaya çalış bende böyle beta değerimi takip ediyordum sonra birden düşmeye başladı geç döllenmede sağlıksız yumurtaya denk gelebiliyor ama bu herkeste aynı olcak diye bişey yok seninki sağlıklı olabilir o rabbimin bileceği iş Allah büyüktür tevekkül et sakin kal sabırlı ol ve 2 günde bir kan ver.

Merhaba. Benim de ilk Beta HCG değerim 26 idi. Önemli olan iki günde bir iki katı artış olması. Hayırlı olsun ☺️

Back
X