ayrıca çeyizde bir tane yatak örtüsü olunca yetip artıyor
hele ki çalışıyorsan onu örtmek için zamanın bile olmayacak
baza altı bekleyecek
hem şimdi pike takımları ve nevresim takımları o kadar şık ki, tek başına onlar bile yeterli
Bence ikincisi çok daha asil ve şık duruyorr canım :)Zaten haftanın 6 günü çalışacağım yatak örtüsü sermekle uğraşamayacağım halde teyzelerim bir de yatak örtüsü çıkardılar başıma
El mahkum mecbur alacağım..
Taşlı tuşlu fırfırlı şeylet istemediğimden bunlar arasında kaldım.
Aslında en çok beğendiğim model bu, ama sadece 2 rengi var en güzeli su yeşili ama benim fon perdelerim mavi üzerine pembe çiçekli olduğundan (englısh home' dan aldım o modeli bilenler vardır) uygun olmayacağını düşünüyorum? Mobilyalarım beyaz yatak başlığım pudra veya pembe tonlarında kapitone olacak bu arada.
Eki Görüntüle 1417979
Bir üstteki model kadar şık durmasada uyumu yakalamama sebep olur ama bu seferde çok mu basit durur?
Eki Görüntüle 1417981
3yıllık evliyim.6yıldır çslışıyorum.2 yadında bi oğlum var.yatak örtüsü? O ne? Nası bişey o?şaka bi yana, çok kasma bence.çoğu zaman pike seriyorum ben de.hayat senin.ev senin.oda senin.sen mutlu musun öyke? gerisi fasa fiso.
Bence ikincisi çok daha asil ve şık duruyorr canım :)
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan inşallah canım :) Ben de bir karar verebilsem hangisini alacağımaBen madame coco' dan aldım canım, teşekkür ederim yorumun için..
Canım eğer çok abartılı şeyler sevmiyorsan günlük kullanabileceğin bi pike takımını yatak örtüsü gibi kullanabilirsin. Bak ben yazın bunu seriyorum
Özdilek'in pike takımları kocaman oluyor yatak örtüsü gibi, fiyatı da 140 tl idi galiba aldığım zaman.
Hem senin için de pratik olur.
Eğer eklediğin fotoğraflardan birinden tercih yapman gerekirse ben ikinciyi daha çok beğendim.
Fon perden pembeli maviliyse pembe yatak örtüsü de kullanabilirsin.
Kesinlikle tavsiye ederim canim, biraz sile bezi havasi da varcanim bu cok hosmus. Benim tactan pikem var ama sanki naylon polester karisimi gibi geliyor ortunemiyoruz . O yuzden 100% pamuk birsey aliyorum yazin kullanmak icin. Tavsiye edermisin bunu.
ikinci örtüyü çok beğendim. ama sormak istediğim birşey var. çalıştığım için yatak örtüsü kullanmam demişsiniz. yataklarınızı topladığınızda öylece yorganla mı bırakıyorsunuz. biz yıllarca kullandıkta merak ettim
Off keşke bana bıraksalar üstelik teyzem 650 tl' ye beğenmiş bi tane onu aldırmaya çalışıyor bana ya hadi olsun 3 kez, yani 3 kez sırf aldım diye sereceğim bişeye neden o kadar para vereyim? Ayakkabılarım için portmanto al diye tutturdu gitmiş gene beğenmiş hiç tarzım olmayan bişey üstelik benim holüm, antrem küçük, tamam gösterdiği model de küçük ama daraltıcak gene de, yok teyze diyorum, daraltır diyorum beğenmedim diyorum ama yok, güzel, daraltmaz ufak tefek baksana diyor ani bana soran yok hiç bişeyi, ayrıyetten 3 takım dantel örtüm de var, pikom da var. Yani sene olmuş 2015 kullanmayacağımı bile bile zorla hala bişeyler yaptırılmaya devam etmekte..