canım bende taşlı abartılı seylerden hoslanmadıgım ıcın ve yatak ortusu olması lazım dıye dırettıklerı ıcın şu modelı almıstım. Karaca home melis bi bak istersen
https://www.google.com.tr/search?q=karaca+home+melisa&es_sm=91&biw=1919&bih=1255&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=QrvhVOq8BdL3apSjgMgP&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=karaca+home+melis&imgdii=_&imgrc=zP7XH17cvnX6SM%3A;Eo3KuYe5Vt4IUM;http%3A%2F%2Fwww.karaca-home.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F02%2FMELIS-EKRU.jpg;http%3A%2F%2Fwww.karaca-home.com%2Furun%2Fmelis%2F;876;1123
haklısın canım :)Bu çok hoşmuş canım ama çok fazla geldi bana fiyatı, e malum düğünüme çok az bir zama kaldı..
ikinci örtüyü çok beğendim. ama sormak istediğim birşey var. çalıştığım için yatak örtüsü kullanmam demişsiniz. yataklarınızı topladığınızda öylece yorganla mı bırakıyorsunuz. biz yıllarca kullandıkta merak ettim
anlıyorum sizi ben hiç sevmem yatağımın açık olmasını yani yatarken illaki üstünden örtüsünü kaldırıp kenara koycam yatağım yastığım tozlanmasın diye :) birde ben klasik bir gelinim. o fırfırlı örtüdende aldım. hep hayal ederdim öyle bir gelin yatağı haklısınız eğer kullanmayacaksanız almanız iyi olmuş çünkü pahalılar 530 gibi bir ödeme yaptım. ayrıca o pikolardanda yaptırcam özel dantellerim var hatırası olan kullandığımı görüp çok mutlu olcak insanlar var.Yoo, pikeler var mesela yastığı yorganı düzeltir üzerine pike atarsın oh mis, zaten bu gösterdiklerimde sıkıntı yok ama onlar o gösterişli fırfırlı, işlemeli şeylere örtü dediklerinden bende örtü deyip geçtim aslında o pike+set adı altında gelin setleri varya dantelli işlemeli kapitoneli ben alsam onlarla uğraşamam çünkü çalışacağım, yazık 500-800 bin liraya dolapta bekleyecek manasında kastettim. Piko mu ne ondan da yaptırıyorlar ne gereği varsa onu kaç kişi kullandıysa yani durum öyle..
anlıyorum sizi ben hiç sevmem yatağımın açık olmasını yani yatarken illaki üstünden örtüsünü kaldırıp kenara koycam yatağım yastığım tozlanmasın diye :) birde ben klasik bir gelinim. o fırfırlı örtüdende aldım. hep hayal ederdim öyle bir gelin yatağı haklısınız eğer kullanmayacaksanız almanız iyi olmuş çünkü pahalılar 530 gibi bir ödeme yaptım. ayrıca o pikolardanda yaptırcam özel dantellerim var hatırası olan kullandığımı görüp çok mutlu olcak insanlar var.benim gibi klasik gelinlerden bu devirde az kaldı korunmaya ihtiyacım var
Sakın o kadar para verme canım, günahhhh.Bir de benim ha bu olabilir dediğim şeyler sırf çeyiz de göstermelik olacak 800 küsür lira, sonra düşünüyorum sanki ne kadar kullanacağım? 1-2 yani, ne gereği var onca gerekli ihtiyacım varken (düğüne 2 ay kaldı) ona 800 lira bayılmaya düşünüyorum? Bu maviyi alırım ama, çünkü bildiğin yatak örtüsü sizin bahsettiğiniz tarzda kullanabilmekse tek amaç bence bu yeterli..
insanların hayalleri başka başkadır elbette. ama ben 1-2 kullanmayacağım için en güzelini en içime sinenini aldım. yani göstermelik almadım ben kime göstercem yatak odamıBir de benim ha bu olabilir dediğim şeyler sırf çeyiz de göstermelik olacak 800 küsür lira, sonra düşünüyorum sanki ne kadar kullanacağım? 1-2 yani, ne gereği var onca gerekli ihtiyacım varken (düğüne 2 ay kaldı) ona 800 lira bayılmaya düşünüyorum? Bu maviyi alırım ama, çünkü bildiğin yatak örtüsü sizin bahsettiğiniz tarzda kullanabilmekse tek amaç bence bu yeterli..
Sakın o kadar para verme canım, günahhhh.
İnan ki geçen bimden 40 tl'ye bi yatak örtüsü aldım o pahalı olanlardan daha kullanışlı.
insanların hayalleri başka başkadır elbette. ama ben 1-2 kullanmayacağım için en güzelini en içime sinenini aldım. yani göstermelik almadım ben kime göstercem yatak odamıben tamamen yeni gelinliğime ve yeni hayatıma aldım
yok canım daha neler insanlar ne kadar meraklı başkasının özelini görmeye. valla kimseye ev falan gezdiremem hele yatak odası gibi özel bir yer. Benim süslü örtümün sebebi dedim ya klasik gelinim ben. özel olsun istiyorum yatağımda ama eğer hayaller başkaysa gerek yok yani pahalı çünkü bir yerde 2000 tl dediler yuh dedim beyaz eşya fiyatı.Bana kalırsa da tüm aldıklarım öyle, herkese Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah ama büyükler farklı maalesef ki, meraklı oluyorlar böyle şeylere o gelicek, bu gelicek görmeye diyorlar hatta bana kalırsa evimi birilerinin gezmesi bile tuhaf geliyor bi de burda bu, burda bu var diye anlatmıyorlar mı tüm dolap kapakları açık falan..
yok canım daha neler insanlar ne kadar meraklı başkasının özelini görmeye. valla kimseye ev falan gezdiremem hele yatak odası gibi özel bir yer. Benim süslü örtümün sebebi dedim ya klasik gelinim ben. özel olsun istiyorum yatağımda ama eğer hayaller başkaysa gerek yok yani pahalı çünkü bir yerde 2000 tl dediler yuh dedim beyaz eşya fiyatı.
tam olarak bütçen nedir yazmamışsın ama, biz geçen hafta yazlıktaki yatak odası için şu yatak örtüsünü aldık Chakra'dan, %60 indirimde 200 lira.
Eki Görüntüle 1418384 Eki Görüntüle 1418385
Ben kendi çeyizime adet yerini bulsun diye English Home'dan indirimlerde patchwork yatak örtülerinden aldım ama yatak örtüsü benim sevdiğim birşey değil, yatağı toplama fikrine bile yeni yeni alışıyorum:) nevresimlerimi hep süslü süslü aldım, ütülü olduktan sonra tek başına nevresim takımı durabilir bence. yazın pike takımlarımı sererim, iyicce kış geldiğinde de güzel güzel battaniyelerimi sererim. sabahın altısında yorganı yastığı düzelttim, battaniyeyi serdim de yatak örtüsü kusur kaldı sanki