Yatak örtüsü konusunda yardım..

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.455
3.696
Zaten haftanın 6 günü çalışacağım yatak örtüsü sermekle uğraşamayacağım halde teyzelerim bir de yatak örtüsü çıkardılar başıma

El mahkum mecbur alacağım..

Taşlı tuşlu fırfırlı şeylet istemediğimden bunlar arasında kaldım.

Aslında en çok beğendiğim model bu, ama sadece 2 rengi var en güzeli su yeşili ama benim fon perdelerim mavi üzerine pembe çiçekli olduğundan (englısh home' dan aldım o modeli bilenler vardır) uygun olmayacağını düşünüyorum? Mobilyalarım beyaz yatak başlığım pudra veya pembe tonlarında kapitone olacak bu arada.

Bir üstteki model kadar şık durmasada uyumu yakalamama sebep olur ama bu seferde çok mu basit durur?

Bu çok hoşmuş canım ama çok fazla geldi bana fiyatı, e malum düğünüme çok az bir zama kaldı..

ikinci örtüyü çok beğendim. ama sormak istediğim birşey var. çalıştığım için yatak örtüsü kullanmam demişsiniz. yataklarınızı topladığınızda öylece yorganla mı bırakıyorsunuz. biz yıllarca kullandıkta merak ettim

Bende 2. diyorum çünkü fonlarım mavi, ayrıca ben günlük pike takımlarını daha çok seviyorum yastığı yorganı düzeltir üzerine pike atarsın oh mis gibi olur, zaten bu gösterdiklerimde sıkıntı yok ama onlar o gösterişli fırfırlı, işlemeli şeylere örtü dediklerinden bende örtü deyip geçtim aslında o pike+set adı altında gelin setleri varya dantelli işlemeli kapitoneli onlar gibi gösterişli şeyleri kastediyorlar bende hem fonksiyonel hem şık, hemde abartısız bişey arıyorum şuan, o bahsettiklerimden almak istemiyorum çünkü çalışacağım, yazık 500-800 bin liraya dolapta bekleyecek nasıl her sabah onu sermekle uğraşabilirim ki 06:30' da kalkıyorum? Zaten alan kişi kaç kere kullandıysa, genelde dolap bekliyorlar. Piko mu ne ondan da yaptırıyorlar onu da hiç istemediğim halde hepsi boş bana göre..

Son düzenleme:
anlıyorum sizi ben hiç sevmem yatağımın açık olmasını yani yatarken illaki üstünden örtüsünü kaldırıp kenara koycam yatağım yastığım tozlanmasın diye :) birde ben klasik bir gelinim. o fırfırlı örtüdende aldım. hep hayal ederdim öyle bir gelin yatağı haklısınız eğer kullanmayacaksanız almanız iyi olmuş çünkü pahalılar 530 gibi bir ödeme yaptım. ayrıca o pikolardanda yaptırcam özel dantellerim var hatırası olan kullandığımı görüp çok mutlu olcak insanlar var. benim gibi klasik gelinlerden bu devirde az kaldı korunmaya ihtiyacım var

Bir de benim ha bu olabilir dediğim şeyler sırf çeyiz de göstermelik olacak 800 küsür lira, sonra düşünüyorum sanki ne kadar kullanacağım? 1-2 yani, ne gereği var onca gerekli ihtiyacım varken (düğüne 2 ay kaldı) ona 800 lira bayılmaya düşünüyorum? Bu maviyi alırım ama, çünkü bildiğin yatak örtüsü sizin bahsettiğiniz tarzda kullanabilmekse tek amaç bence bu yeterli..

Canım eğer çok abartılı şeyler sevmiyorsan günlük kullanabileceğin bi pike takımını yatak örtüsü gibi kullanabilirsin. Bak ben yazın bunu seriyorum

Özdilek'in pike takımları kocaman oluyor yatak örtüsü gibi, fiyatı da 140 tl idi galiba aldığım zaman.
Hem senin için de pratik olur.
Eğer eklediğin fotoğraflardan birinden tercih yapman gerekirse ben ikinciyi daha çok beğendim.
Fon perden pembeli maviliyse pembe yatak örtüsü de kullanabilirsin.

Sakın o kadar para verme canım, günahhhh.
İnan ki geçen bimden 40 tl'ye bi yatak örtüsü aldım o pahalı olanlardan daha kullanışlı.

insanların hayalleri başka başkadır elbette. ama ben 1-2 kullanmayacağım için en güzelini en içime sinenini aldım. yani göstermelik almadım ben kime göstercem yatak odamı ben tamamen yeni gelinliğime ve yeni hayatıma aldım

Sakın o kadar para verme canım, günahhhh.
İnan ki geçen bimden 40 tl'ye bi yatak örtüsü aldım o pahalı olanlardan daha kullanışlı.

Benim bu tarz var ki zaten, hatta en son almıştım yorgan nevresimin üzerine kapitoneli pike seti de vardı ama bizimkiler biraz şık birşey olsun çeyiz serdiğimizde diye düşünüyorlar bende maviyi en uygun olarak düşündüm fonla, pembe de olur tabii

Bana kalırsa da tüm aldıklarım öyle, herkese Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah ama büyükler farklı maalesef ki, meraklı oluyorlar böyle şeylere o gelicek, bu gelicek görmeye diyorlar hatta bana kalırsa evimi birilerinin gezmesi bile tuhaf geliyor bi de burda bu, burda bu var diye anlatmıyorlar mı tüm dolap kapakları açık falan..

yok canım daha neler insanlar ne kadar meraklı başkasının özelini görmeye. valla kimseye ev falan gezdiremem hele yatak odası gibi özel bir yer. Benim süslü örtümün sebebi dedim ya klasik gelinim ben. özel olsun istiyorum yatağımda ama eğer hayaller başkaysa gerek yok yani pahalı çünkü bir yerde 2000 tl dediler yuh dedim beyaz eşya fiyatı.

Bizimkiler benim evi gezdirecek kaçışım yok yani, benim tarzımda farklı zaten ne biliyim gerek duymuyorum şimdilik

tam olarak bütçen nedir yazmamışsın ama, biz geçen hafta yazlıktaki yatak odası için şu yatak örtüsünü aldık Chakra'dan, %60 indirimde 200 lira.

Ben kendi çeyizime adet yerini bulsun diye English Home'dan indirimlerde patchwork yatak örtülerinden aldım ama yatak örtüsü benim sevdiğim birşey değil, yatağı toplama fikrine bile yeni yeni alışıyorum:) nevresimlerimi hep süslü süslü aldım, ütülü olduktan sonra tek başına nevresim takımı durabilir bence. yazın pike takımlarımı sererim, iyicce kış geldiğinde de güzel güzel battaniyelerimi sererim. sabahın altısında yorganı yastığı düzelttim, battaniyeyi serdim de yatak örtüsü kusur kaldı sanki

Canım bende patchwork yatak örtüsü var, battaniye de var dantelli bişey bakmıyorum çünkü piko yaptıracaklar şu satene dantel sarmalı işte :)

O mavi de karar kıldım hem şık hem sade olduğu hemde fiyatının uygun olduğu için, 140 lira şuan

canım sarev'de şöyle bir yatak örtüsü var. fiyatı mağazada 150 TL idi
diğeri de 250 TL civarı
netten de bulabilirsin

ayrıca çeyizde bir tane yatak örtüsü olunca yetip artıyor
hele ki çalışıyorsan onu örtmek için zamanın bile olmayacak
baza altı bekleyecek
hem şimdi pike takımları ve nevresim takımları o kadar şık ki, tek başına onlar bile yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…