Yatak örtünüzü ne kadara aldınız ve markası ne?

bu da benimki,127 tl ye aldım:jeyyar: düğüne az kaldı alacak o kadar çoook şey varki,uygun olsun istedim.çok da beğenerek aldım istedğim gibi sade, kırık beyaz ,küçük pulları var

Eklentiler

• $1253880256968696_b[1].jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 118
benımkı gelınlık gıbı bısı böle uçları kıvırkıvır ustu ise motıf motıf pul ıslemelı kremrengı içinin pamuksaten nevresım takımıyla bırlıkte 700e almıstık gecen sene bız aldıktan kısa bır sure snra sadece yatak örtusunun 800e cıktıgını gördum cıldırmıs olmalılar

Ben gidip bugün yatak örtüsü, uyku seti, battaniye ve iki tane nevresim takımı aldım..

Yatak örtüsü markasız fabrikasyonmuş packworklardan ben aslında taçtan istiyordum ama 220 dedi yatak örtüsüne , bi de 380e vardı tül ve perdesi ile birlikte ...
Bense patcwork u 75TL ye aldım çok da hoşuma giderek beğenerek aldım

bende kaç gündür almakiçin çıkıyorum..çok begendigim 2-3 model oldu onlarda 600-800 tl arası...çok pahalı geldii..yarın perdecimize gitcez yan perde alcam siyah beyaz karışık desenli..aynı kumaştan yatak örtüsü diktircem..tabi uygun fiyatta olursa:)

Ben Kervan'dan aldım .Fransız dantellerini taşlarla işlemişler çok sade ama çok şık . Yatak örtüsünün haricinde içinde aynısından nevresim takımı ve 2 banyo havlusu var. 1330 tl' ye :1rolleyes:

Eklentiler

• $kervan.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 136
merhaba ben de almak istiyorum fakat karar veremiyorum kullanışlı birşey mi alsam yoksa gelinlik gibi olanlardan mı

merhaba ben de almak istiyorum fakat karar veremiyorum kullanışlı birşey mi alsam yoksa gelinlik gibi olanlardan mı

Ben 2 tane almıştım.Birisi bordo ve satenimsi diğeri de sizin dediğiniz gibi gelinlik gibi olan incili, fırfırlı kırık beyaz.Bordo olanı günlük kullanım, gelinlik gibi olanı da ilk bir hafta için planlamıştım.Şimdi gelinlik gibi olan bir haftada kocaman kabardı, hatta tozlandı bile diyebilirim bana gelmez öyle kokoş şeyler hemen kaldıracağım, içimi bayıyor :kedi:
Bordoyu 100 lira civarına gelinlik gibi olanı 250 civarına istanbul mahmutpaşa'dan almıştım.İstanbul'da olanlar ve ekonomik şeyler düşünenler için (hepsi markalı ve kaliteli) Mahmutpaşa'yı öneririm.

ben gelinlik gibi almadim almayi da planlamiyorum senede 1 kullanacagim bi seye para vermek istemiyorum.Onun yerine gunluk aldim bi tane linensten ask-i memnu da gormustum.Bi tane de Jua'dan kışlik aldim kadife gibi..Bi tane de nevresim takimim var YATAŞTAN ama o yatak ortusu niyetine gosterisli bisi fiyat olarak da biraz tuzluydu..Gelinlik gibi almaya gerek yok sanirsam..boshayallersmile

130 liraya Taç'tan gündelik spor olarak bunu aldım kızlar.
Birde bunun çiçeklisi var kelebek olan tükenmiş.
bu benim aldığım, kumaşı pike gibi kalın çok hoş duruyor

bu da çiçekli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…