Yatak örtünüzü ne kadara aldınız ve markası ne?

Çok gereksiz bişey bence, bende almış 350 ytl, yanlış mal göndermişler bende fırsattan istifade almıycam vazgeçtim dedim :)

bende begenemiyorum ya o yüzden de alamıyorum yoksa alıcam
bitane yataşta begenmistim oda 450 civari idi fakat ondanda kalmamış alamadımÇok üzgünüm çoook

Benimki de çok güzel krem rengi 350 ytlye evkurdan almıştım birde saten pike takımı gibi ama gipürden çok güzel aldım o da 300 ytl idi. Gerçi o iğrenç yerden bir şey aldığıma alacağıma pişman oldum ama beğeniyorum.

benim beğendiğim yatak örtüsüde bu kızlar.
ilk gün için hep beyaz ya da krem süslü şeyler olur diyorlar ama ben bunu çok istiyorum.
sarev markası ve 198 ytl civarı..nette baktım da..

canım anneciğim yaptı benimkini, muhteşem görünüyor, benim diyen hazır markalardakinden de çok daha güzel ve kaliteli oldu, ama çalıştığım için seremiyorum pek.

benimki de bunun krem rengi
270-300 civarıydı sanırım
spor tarz sevenlere tavsiye ederim ben seemiyorum öle incikli boncuklu tüllü şeyleri
pepper home sitesine bakın derim çok güzel şeyler var çok rahat kullanımı da
ben çalışıyorum ve de kullanıyorum bi tane daha alıcam değişiklik olsun sarevdekileri beğendim ben de
sadece uyku seti çok düzgün durmuyo gibi geliyo bu örtüyü örtünce daha çok hoşuma gidiyo ama öyle şatafatlı bi örtü olsaydı gerçekten zor olurdu herhalde

Son düzenleme:
ben 2006 da çarşıdan almıştım sanırım 100 liraydı evlendıgım sene serdım bıkac ay sonra kaldırdım duruyo kutusunda.yazın pike takımı serıyorum,kılın nevresım takımı,misafır gelecegı zamanda 40 yama yatak ortum var onu serıyorum.bence cok para ödemeye degmez.sık kullanılmıyor cunku.

ben de geçen yıl almıştım 250 ytl ye
içinde perdesi de var tül ve fon
kumaşının ismini bilmiyorum ama çok seviyorum kadifemsi bişey boncuklu kurdelalı falan
markası da soley
ayrıca ben kullanıyorum da evimin her köşesinin süslü süslü her an biri gelecekmiş gibi olmasından çok hoşlanıyorum
sen bilirsin ama bence de o kadar pahalı bişi alma

şimdi pamuklu yatak örtüleri çıktı üzeri kapitone dikişi gibi her tarafı dikişli hem fiyatları da uygun 150-200 ytl arası her gü kullanabilirsin,

ama süslü taşlı parlak birşeyler al seviyorsan hevesin kalmasın yeni gelin evi olsun işte, bazen hep kullanış değil görünüşte önemli diyorsan.

canım cıım bende iki tane var birini annem almıştı ipek organze krem sarı diğerini kayınvalidem almıştı adıda kırkyama ve üzerinde işlemeleri vardı çok güzel bişiy ikisinin de fiyatını bilmiyorum ama inan ikisini de kullanmıyorum!!! bir tek annemin aldığını renk uyumu olduğu için mevlütüm de sermiştim seriş o seriş zaten işe zor yetişiyorum kesinlikle o kadar para vermem senin yerinde olsam güzel bi uyku seti çeşit çeşit battal boy nevresim takımı 2-3 adet de yazlık pike alırdım a.s.

ben brillantın lisu modelini beğendim sitesine girerseniz katoloğda war. bugün gittim yakından görmek için fakat yeni çıkan bi ürün olduu için ellerinde yoktu gelecek dedi satıcı... oradan ayrıldım... başka bi çeyiz mağazasına gittim orada biras bakındım istediim gibi yoktu... ama pikeli bi takım aldım böle pullu mullu pamuk saten nevresimi war tam ilk gece vs gibi özel günler için yani misafir vs gelir ya ewe bakma o tip durumlar için. 365 ytlye aldım nette 233 e satılıomuş soradan örendim... neyse...
kısacası ben öle sabahın köründe işe zar zor yetişiorum ztn bi de yatak örtüsü tantanasıyla uraşamam... onun için öle gelinlik gibi gözüken modelleri istemedim... sade zarif şık bi model istediim... şimdilik ilk günlerde ztn yaza denk gelir sanırım pikeli takımı sermeyi düşünüorum... daha sonrasında ztn pacthwork yatak örtüm war... onu kullanırım... öle abiye yatak örtüsü herzmn kullanılmaz sert topla sıkılır insan... kaldırsan nereye kaldıracaksın... yıkasan yıkanmaz kuru temizleme lazım... ne gereği war... ama birllantınki de öle şatafatlı değil çok tatlı bi yakından bakmak lazım... 425ytl fiyatıda uygun bence... abuk sabuk modeller okdr... soradan çok içimde kalırsa bi tanede bundan alırım...
bugün aldıım modelin resmi işte...

TAÇ tan aldım 400 civarıydı. ama hiçdeğmezmiş kullanmıyorum uğraşması zor oluyor. kullanışlı bişei tercih etmek lazımyerimseniben

ben gecen sene 100 ytl ye aldım ama aldıgıma pişmanım dügüne yakın almak gerek hem modelleri degişiyo farklı seyler cıkıyo bilmiyorum belki bitane daha alırım belkide yeter yaaa görmemiş olmayım :)))

ben yazın yataştan aldım.sade ve kullanışlı bir şey.fiyatını hatırlamıyorum.taşlı ve boncuklu seviyorsan al derim.benim örtüm oldukça sade..insan heves ediyor al bence yeni evliyken güzel duruyor herşey..

valla canım ben bitane 2 sene önce 70 liraya kırkyama günlük kullanmak için,bu senede 240 liraya şölr incili falan bişi aldım özel günlerde kullanmak için 700 çok be canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…