• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odasında tv keyfi

dhilek

shizen & senritsu
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
1.776
14
116
Çanakkale
adsztv1.png

adszxe3.png

adszbd6.png

adszwl4hi1.png

adszal6mb3.png

:1shok: Vavvvv süper harika bir icat bu yaa...
Bizimde yatak odamızda tv var şifonyerimin üzerinde olduğu için çok kullanamıyordum şifonyerimi.
Ama bu harika bir şeymiş a.s.

Hımm benim de ilgimi çekti.. Yatarken tv izlemeye bayılanlardanım bende.. :) Ama bu kullanışlı olmaz sanki, sürekli aç kapa, aç kapa.. Hıı, ne dersiniz?

beğenmedim fazla tefarruatlı sanki televizynla doğduk okadar da deil yani

süper bişi .....deeeee...yatak hakkatten çok kısa...benim bacaklar dışarda kalır :kahve:

vay anam vay!! süper bişeymiş yaa..
bir de tavana monte edilen tv ler var. onlar da çok hoş..
ahh ahh çok zengin olsak her istediğimiz olur sanırım...

tebrik ederim yorumlarda süperdi...fakat bu tv türk ocağınd ya düşer ya patlar....

aman aman. bu yatak odasında tv seyredilmesinden inanılmaz dertliyim. benim üst katımdakiler gece 3 lere hatta daha geç saatlere kadar tv seyrediyorlar.. neredeyse filmi, aşağıdan dinleyerek anlıyabiliyorum. ülkemizde apartmanlarda ses geçiriyor... yok ben istemiyorum böyle birşey.... zaten yukarımdakilere yakında bayağı bir girişeceğim,az kaldı. sabaha kadar baykuş misali dön dön dur ... yok aman kimse özenmesin...........

aman aman. bu yatak odasında tv seyredilmesinden inanılmaz dertliyim. benim üst katımdakiler gece 3 lere hatta daha geç saatlere kadar tv seyrediyorlar.. neredeyse filmi, aşağıdan dinleyerek anlıyabiliyorum. ülkemizde apartmanlarda ses geçiriyor... yok ben istemiyorum böyle birşey.... zaten yukarımdakilere yakında bayağı bir girişeceğim,az kaldı. sabaha kadar baykuş misali dön dön dur ... yok aman kimse özenmesin...........

aaaa okypetecim, sende sesini çıkarmadan duruyormusun hala. ben (benden önce eşim hatta ) şimdiye kadar çoktan soluğu üst katın kapısında almıştık..

hatta bence apartmanda denk gelirseniz akşam izledikleri program hakkında iki yorumda bulunurdum...

yada sen en iyisi bu tvden edin arkadaşım, tv öyle sesli izlenmez böyle izlenir gibilerinden misilleme yap...

ahh şu komşular yok mu dedirtiyorlar bazen değil mi?

Back
X