Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odası takımı çok ucuz kızlar bi bakın...

H_E_A_V_E_N

papatya
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
1.145
0
156
İstanbul
Kızlar merinosun internet sitesinden bir yatak odası beğendim ve fiyatına inanamadım 1.906 tl bunu almayı düşünüyorum bakın resmi bu.fikirlerinizi bekliyorum

fotoyu büyükk koyamadım inceleyemedimde canım küçük olduğu için dolap kapakları raylı değil sanırım öle daha kullanışlı olurdu sanki fiyatıda ucuz deilki daha güzel modeller var tatlım acele etme

ne bilim ben normalde hep baktıımda 3000 den aşağı bir model bulamadım ben yaa o yüzden de bu uygun geldi kapakları sürgülü değil evet ama bizim annemin evinde sürgülü devamlı kapatırken güm güm vuruyor o yüzden böyle daha iyi gibi geldi bana ama daha bilemiyorum tabiki zamanla fikir değiştiredebilirim

benm yatak odam küçük olacağı için sürgülü bakıyorum ondan dedim canım annemlerin de sürgülü istikballin senin dediğin gibi güm güm olmuyor:)bu modelde 2 bin tl bi arkdaş vardı burda doğtaştan almış bulursam eklerim fiyatı 2.500dü

OCEAN adlı biri eklemiş canım görmüşündür belki o daha güzel ne biliyim senin koyduğunu beğenmedim pek tabi benm fikrim bu

hmm anladım canım ben kahverengiyi sevmiyorum pek o yüzden de bu model pek etkilemedi beni ama belki başka renkleri de mevcuttur bu eklediğin doğtaşın modelimi canım

yok hayatım bu güzel demedim yani 2.500tl ye daha güzel modeller var bi kere alcan belki 10 sene sonra değiştirirsin ondan dedim bende sevmem koyu rengi yataşa baktım ordada 3 binden başlıyor ama doğtaş uygun gibi

link çıkmamış yataş.com a gir bi bak istersen canım enza mobilya bosco yatak odası

doğtaştaki ürünler sitedekiyle hiç alakalı değil. merinosun fotosunu koyduğun mobilya gerçektede hoş gözüküyor kapılar sürgülü değil evet, kapı kollarında ve bazı yerlerde taşlar var, bazalı olup olmadığını çok net hatırlamıyorum ama değildi sanırım.

canım kusura bakma kafanı şişirdim ama son bişiy daha sölücem benim en özen göstereceğim 2 yer var biri mutfak biride yatak odası olsun ben kuşum senin vercen parada 2 bin tl iyice araştır yatak odası önemlidiraklinialirimsmile

canım benim olur mu öyle şey neden kafamı şişiresin ki ben de özen gösteriyorum hatta sadece onlara değil bütün eve salonuma oturma odama hepsine özen gösteriyorum ben ama ateş pahası bazı ürünler doğtaşın ürünlerinin hepsi uygun değil benim beğendiklerim en azından maalesef pahalı ve illaki eskiycek mobilyalar benim bir tanıdığım yataştan yatak odası almıştı ve bir sene kullandık bazanın kenarları döküldü dedi yani marka demek kalite demek olmuyor onu söylemek istedim

sen bu modeli yerinde görmüşmüydün canım bazı yerlerinde taşlar var derken ne demek istedin hayatım ben daha bakmadım yerinde gidip ama siyah beyaz mobilyayı çok seviyorum ben bu da hem fiyat uygun hem istediğim gibi geldi ama gidip görünce de tekrar beğenirmiyim bilemiyorum CADIARZU

çok net yazmamışım farkettim :) mesela kapı kolları çekmecelerde bulunan siyah olan yerlerin üzeri taşlarla süslenmiş. ben merinosa gidip gördüm bunu. dediğin gibi fiyatıda oldukça uygun ve siyah beyaz modeller arasında çok hoş duruyor. en iyisi sana en yakın olan bir merinosa uğra bence en kısa zamanda ki kendi kafanda netleştirmiş olursun önce.

evet canım sürgülü iyi olabilir belki ama onda da kapaklar belli bir süre sonra meğilli yerlerde kapalı durmuyor ve taşınma anında mutlaka bişi oluor o yüzden kapaklı daha kullanışlı geldi bana ne biliim bu arada sweet angel canım anlattığına göre benim burada gördüğümden daha da güzel bu takım en kısa zamanda gidip bir mağazasından bakıcam yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…