- 15 Kasım 2009
- 1.419
- 633
- 688
- Konu Sahibi perrmanganat
-
canım kararın hakkında bişey diyemem ama dün biz de mobilya baktık. istikbalde yataklar 600 den başlıyormuş. sorduğumuz bazaya da 560 lira dedi.sadece yatak+baza 1160 tl ye geliyor..
Teşekkür ederim canım, gelecek ay düğünüm ve ben hiç bir mobilyamı halıları ve perdeleri almadım yani hepsi olduğu gibi duruyor. Şimdi de şöyle bir fikir geldi aklıma ama yapabilir miyiz bilmiyorum abimler yapmıştı evlenirken. Ankara sitelerde istediğin parçaları birleştirip takım oluşturabiliyormuşsun. Oraya gidip yatak odası- oturma grubu- oturma odasına çekyatlar yemek masası kitaplık ve hatta bilgisayar masası dahil hepsini tek tek seçip birleştirsem diye düşünüyorum. Böylece gereksizleri ve yer kaplayanları almamış, gereklilerin sayısını artırmış olabiliriz. Mesela oturma grubuna orta sehpa almasam ama yerine iki tane 4 lü zigon alsam gibi..
Ankara sitelerdeki mobilyalar üzerine ünlü markaların etiketlerinin yapıştırıldığı mobilyalar. Sağlam ve fabrikadan olduğu için uygun fiyata. Bi bu ayın sonu gelsin de ne yapacağımıza net karar vereceğiz sanırım.
Bu arada bende kiracıyım yatak odası takımı ve oturma grubu aldım ama yemek odası almadım.Şimdiki aklım olsa oturma grubuda almazdım.İki çekyat bir yatak ve baza bir şifonyer birde üç tane iki kaplı dolap alırdım yanyana koyardım dolapları.
Şuan yatak odası dolabımız bir taşınma daha kaldıramaz.Görsen yepyeni duruyor ama vida yerleri sorunlu bir daha sökülse birleşmez.Koltuk takımı her taşındığın yere uyumlu olmuyor.Perdeler tüller desen onlarda öyle kiracı insan için ne kadar az eşya olursa o kadar iyi.Çünkü eşam çok eve sığmaz diye iki kişi için büyük evlerde oturup fazla kira ödemek zorunda kalınıyor.
Gelecek ay kısmetse düğünüm var ve ben yemek odası takımı zaten almayacaktım(sadece masa ve sandalyeleri alacağım), şimdi de yatak odası takımı almamaya karar verdim. Bir ton gereksiz ve yatak odasına sığmayabilecek şey var. O yüzden çift kişilik bir baza ve yatak,(Yatak odası takımlarında baza yerine karyola var baza olması kullanım açısından daha avantajlı) Ayrı bir gardrop ve bir tane de 3-4 çekmeceli şifonyer işimi görür. Gardrobun kapağına da bir boy aynası yaptırsam sanırım eksik bir şey kalmaz.
Zira kiracı olacağım, iki ay sonra belki ev sahibim evden çıkartacak, hem taşınma (taşınınca eşyalar mahvoluyor.) hem de temizlik kolaylığı açısından evimde tek fazla eşya istemiyorum.Daha ucuza mal olur hem. Baza ve yatağı 600 e alsam gardrop ve şifonyere de 700 versem bana 1300 e mal olacak, bellonada gördüğüm yatak odası takımı 7000 liraydı.
Belki kafa ütüledim hanımlar ama benim bir sorum var şimdi...
Sizce kaliteli bir yatak ve bazayı nereden alabilirim? Sürgülü,kullanışlı ve küçük te olmayan bir gardrobun markası nedir? Kullananlar varsa öneri bekliyorum. Teşekkür ederim hepinize
PS: Bu arada belki biraz fiyat konusunda abartmış olabilirim şifonyer de 2 tane olursa 2000 civarına mal edebileceğimi düşünüyorum.
Bu arada bende kiracıyım yatak odası takımı ve oturma grubu aldım ama yemek odası almadım.Şimdiki aklım olsa oturma grubuda almazdım.İki çekyat bir yatak ve baza bir şifonyer birde üç tane iki kaplı dolap alırdım yanyana koyardım dolapları.
Şuan yatak odası dolabımız bir taşınma daha kaldıramaz.Görsen yepyeni duruyor ama vida yerleri sorunlu bir daha sökülse birleşmez.Koltuk takımı her taşındığın yere uyumlu olmuyor.Perdeler tüller desen onlarda öyle kiracı insan için ne kadar az eşya olursa o kadar iyi.Çünkü eşam çok eve sığmaz diye iki kişi için büyük evlerde oturup fazla kira ödemek zorunda kalınıyor.
biz de kiracı oldugumuz icin bir yatak odasına 3000-5000 vermek ıstemedık ve koçtaştan aldık yatak odamızı . aynalı dolabı , sıfonyer ,ıkı komidin ve karyola toplam 1200 TL ..tavsiye ederım .
kiracıyken pahalı eşyalardan hayır gelmiyor ben 5 yıl önce evlendim evlenirken kiracı olacağımız için pahalı eşya istemedim 3lü takımlar oluyor ya yemek odası yatak odası salon takımı şeklinde o zaman 2500liraya almıştık bakıyorum hala fiyatları çok artmamış 3lü paketlere bak derim 5 yılda 3 kere ev değiştirdim hala iyi durumdalar 4. eve geçicem ama kendi evim olacak sırasıyla hepsini elden çıkarıcam o zaman
ben de eşyanın hizmetçisi olmaması taraftarıyım ama gelenin gidenin olunca eksik olunca üzülüyor keşke alsaydım diye onu da diyim yani
yani herşeyin olsun ama çok olmasın
Teşekkür ederim canım önerin için koçtaşa bakacağım. Bir arkadaşım daha önermişti orayı. Fiyatlar da uygunsa aradığımızı da bulabilirsek süper olur..
Canım hangi ildesin İstanbuldaysan Masko Mobilyacılar çarşısını tavsiye ederim.
Burada çok kaliteli ve çeşitli ürünler var.
Daha uygun fiyatlı ürünler arıyorsan burayı inceleyebilirsin.
Başakşehir The Sokak Avm'de Alışveriş Çılgınlığı - Başakşehir Haberleri
Bu iki yer birbirine çok yakın yani birine gelmişken diğer linkini verdiğim yeride dolaşabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?