Yatak Odası Dekorasyonu Yatak Odası Takımı Almayacağım

perrmanganat

Güven denen şey tek kullanımlık..
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
1.419
633
688
Gelecek ay kısmetse düğünüm var ve ben yemek odası takımı zaten almayacaktım(sadece masa ve sandalyeleri alacağım), şimdi de yatak odası takımı almamaya karar verdim. Bir ton gereksiz ve yatak odasına sığmayabilecek şey var. O yüzden çift kişilik bir baza ve yatak,(Yatak odası takımlarında baza yerine karyola var baza olması kullanım açısından daha avantajlı) Ayrı bir gardrop ve bir tane de 3-4 çekmeceli şifonyer işimi görür. Gardrobun kapağına da bir boy aynası yaptırsam sanırım eksik bir şey kalmaz.
Zira kiracı olacağım, iki ay sonra belki ev sahibim evden çıkartacak, hem taşınma (taşınınca eşyalar mahvoluyor.) hem de temizlik kolaylığı açısından evimde tek fazla eşya istemiyorum.Daha ucuza mal olur hem. Baza ve yatağı 600 e alsam gardrop ve şifonyere de 700 versem bana 1300 e mal olacak, bellonada gördüğüm yatak odası takımı 7000 liraydı.

Belki kafa ütüledim hanımlar ama benim bir sorum var şimdi...

Sizce kaliteli bir yatak ve bazayı nereden alabilirim? Sürgülü,kullanışlı ve küçük te olmayan bir gardrobun markası nedir? Kullananlar varsa öneri bekliyorum. Teşekkür ederim hepinize :16:

PS: Bu arada belki biraz fiyat konusunda abartmış olabilirim şifonyer de 2 tane olursa 2000 civarına mal edebileceğimi düşünüyorum.

Son düzenleme:
tatlım bence kendince haklı olabilirsin benimde 2 ay var düğünüme bende hiç fazlalık almadık yemek odasına sadece masa sandalye ve konsolunu aldım ama yatak odası uygun fiyata da çok güzel bulabilrisin benim fikrimi sorucak olursak al derim şimdi istemiyosun ama yarın öbür gün pişman olablirsin bi daha kim bilir eşyalar ne zaman yenilenicekk bence almışken tam al

Canım, eşim polis ve kuvvetle muhtemel il il dolaşacağız biz. Bu esnada eşyanın başıma binmesini de istemiyorum açıkçası. Ankara sitelerde, istediğini alıp istediğini almayıp kendince takım oluşturabiliyormuşsun. Belki Ankaraya gideriz, şimdi onun da hesabını yapamıyorum açıkçası. Eşim 13 haziranda gelecek bulunduğum ile inşAllah ve 30 haziranda da düğün var, nasıl yetiştireceğiz, ev bile tutmadık ama bir şekilde halledeceğiz inşAllah.

Bir de ailelerin bize maddi katkısı pek olmayacak, her şeyi kendimiz yapacağız,iki memur ne kadar yetebilirsek o kadar olacak eşyamız da. O yüzden de gereksiz eşya almayı pek istemiyorum. Bir o gün gelsin de bakarız hayırlısıyla :54:

canım kararın hakkında bişey diyemem ama dün biz de mobilya baktık. istikbalde yataklar 600 den başlıyormuş. sorduğumuz bazaya da 560 lira dedi.sadece yatak+baza 1160 tl ye geliyor..

canım kararın hakkında bişey diyemem ama dün biz de mobilya baktık. istikbalde yataklar 600 den başlıyormuş. sorduğumuz bazaya da 560 lira dedi.sadece yatak+baza 1160 tl ye geliyor..

Ben de harbi uçmuşum o zaman fiyat konusunda. Ne bileyim, sürekli reklam yapılıyor ya tv de baza 300 lira yatak 200 lira diye. Demekki en düşük fiyatları bunlar. Daha kaliteliler daha çok para anlaşılan. Gerçi parasından da ziyade dediğim gibi evde fazla eşya istemiyorum. Takımı alırken istediğimizi çıkarttırabiliyorsak ya da istediğimiz parçalardan oluşan bir takım olsaydı süper olurdu. Mesela ben aynalı şifonyeri istemiyorum, üstte 2 şifonyer derken aynasızları yani komidinleri kastetmiştim.

madem öyle konu sahibi arkadaşım sen iyi bir marangoza dolabı ve iki komodini yaptır.hani şu yatak başucunda iki yanda duranları diyorum.çok daha uyguna gelir.bide kiracısın madem sürgü kapı çabuk bozuluyorkurulum sökme yüzünden diyorlar kullanan arkadaşlar.onundışında bir ufak konsolda al bence depolama işi için $nova-yemek-odasi-armut-krem3.webpresimdeki aynalı zımbırtı :1:varya o çok dağınık topluyor.malum lojmanların mutfakları fazla dolaplı olmuyor.benim yatk odam minnacık olduğundan bütün parçalar depoda ve biz sığmaya çalışıyoruz işte..sana kolay gelsin canım.

Teşekkür ederim canım, gelecek ay düğünüm ve ben hiç bir mobilyamı halıları ve perdeleri almadım yani hepsi olduğu gibi duruyor. Şimdi de şöyle bir fikir geldi aklıma ama yapabilir miyiz bilmiyorum abimler yapmıştı evlenirken. Ankara sitelerde istediğin parçaları birleştirip takım oluşturabiliyormuşsun. Oraya gidip yatak odası- oturma grubu- oturma odasına çekyatlar yemek masası kitaplık ve hatta bilgisayar masası dahil hepsini tek tek seçip birleştirsem diye düşünüyorum. Böylece gereksizleri ve yer kaplayanları almamış, gereklilerin sayısını artırmış olabiliriz. Mesela oturma grubuna orta sehpa almasam ama yerine iki tane 4 lü zigon alsam gibi..

Ankara sitelerdeki mobilyalar üzerine ünlü markaların etiketlerinin yapıştırıldığı mobilyalar. Sağlam ve fabrikadan olduğu için uygun fiyata. Bi bu ayın sonu gelsin de ne yapacağımıza net karar vereceğiz sanırım.

Bence 600 e baza ve yatak bulursun biraz araştırırsan.Dolapta 400e bulursun 6 kapılı ama bu fiyatlarda markalı kaliteli bir ürün olmaz....
Ama kiracı olacaksanız ve taşınma ihtimaliniz varsa dolaplar bir iki kere sökülüp takıldımı çöp oluyor.Vida yerlerinde sorunlar oluyor kapakları taşınırken çiziliyor vs. o yüzden sökülüp takılmayan bütün halinde olan iki tane ki kapılı yada üç tane iki kapılı dolap alman çok dhaa uzun ömürlü olacaktır.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım, gelecek ay düğünüm ve ben hiç bir mobilyamı halıları ve perdeleri almadım yani hepsi olduğu gibi duruyor. Şimdi de şöyle bir fikir geldi aklıma ama yapabilir miyiz bilmiyorum abimler yapmıştı evlenirken. Ankara sitelerde istediğin parçaları birleştirip takım oluşturabiliyormuşsun. Oraya gidip yatak odası- oturma grubu- oturma odasına çekyatlar yemek masası kitaplık ve hatta bilgisayar masası dahil hepsini tek tek seçip birleştirsem diye düşünüyorum. Böylece gereksizleri ve yer kaplayanları almamış, gereklilerin sayısını artırmış olabiliriz. Mesela oturma grubuna orta sehpa almasam ama yerine iki tane 4 lü zigon alsam gibi..

Ankara sitelerdeki mobilyalar üzerine ünlü markaların etiketlerinin yapıştırıldığı mobilyalar. Sağlam ve fabrikadan olduğu için uygun fiyata. Bi bu ayın sonu gelsin de ne yapacağımıza net karar vereceğiz sanırım.

Bu arada bende kiracıyım yatak odası takımı ve oturma grubu aldım ama yemek odası almadım.Şimdiki aklım olsa oturma grubuda almazdım.İki çekyat bir yatak ve baza bir şifonyer birde üç tane iki kaplı dolap alırdım yanyana koyardım dolapları.

Şuan yatak odası dolabımız bir taşınma daha kaldıramaz.Görsen yepyeni duruyor ama vida yerleri sorunlu bir daha sökülse birleşmez.Koltuk takımı her taşındığın yere uyumlu olmuyor.Perdeler tüller desen onlarda öyle kiracı insan için ne kadar az eşya olursa o kadar iyi.Çünkü eşam çok eve sığmaz diye iki kişi için büyük evlerde oturup fazla kira ödemek zorunda kalınıyor.

Bu arada bende kiracıyım yatak odası takımı ve oturma grubu aldım ama yemek odası almadım.Şimdiki aklım olsa oturma grubuda almazdım.İki çekyat bir yatak ve baza bir şifonyer birde üç tane iki kaplı dolap alırdım yanyana koyardım dolapları.

Şuan yatak odası dolabımız bir taşınma daha kaldıramaz.Görsen yepyeni duruyor ama vida yerleri sorunlu bir daha sökülse birleşmez.Koltuk takımı her taşındığın yere uyumlu olmuyor.Perdeler tüller desen onlarda öyle kiracı insan için ne kadar az eşya olursa o kadar iyi.Çünkü eşam çok eve sığmaz diye iki kişi için büyük evlerde oturup fazla kira ödemek zorunda kalınıyor.

Aynı şeyi düşünüyorum canım elzem eşyalar dışında hiç bir şey almayı istemiyorum. Süs püs neyime, sevmem zaten :1:
hem taşınması hem temizliği de zor olur çok eşyanın. Salona koltuk alırım da oturma odasına çekyat alacağım mesela, şehir dışı yatılı misafirlerim olacak çünkü. Ama gereksiz detaylar yine de istemiyorum (gümüşlük, vitrin, ve hatta orta sehpa dahi) Hiç bir işe yaramayan sadece görüntü için bulunan eşyaların hiçbirini istemiyorum. Gereksiz tek eşya istemiyorum 1 tuzluğum varsa 2.sini istemiyorum yani o derece. Ama çevremdeki bazı insanlar ''yeni evleniyorsun, herşeyin olsun'' diyor. Benim onları pek dinlemeye niyetim yok, o eşyalarla ben boğuşacağım onlar değil. Oldum olası sevmemişimdir kalabalığı zaten. Öyle ki kıyafetlerimin bir kısmını dahi dağıtmayı düşünüyorum, ders kitaplarımın birkaçını alıp geri kalanını geri dönüşüme vereceğim, okuduğum kitaplar benimle gelecek, onlara bir kitaplık şart. Evimde kalabalık eşya yığını istemiyorum, ferah ferah olsun evim sıkışık tıkışık değil. O yüzden kullanmadığım mobilya, eşya,incik boncuk süsler püsler benim harcım hiç değil..

Canım zaten bir yatak 500 tl eğer iyi bir marka alıcam dersen,bazalar da öyle.ama daha ucuzlarını da bulabilirsin.
mesela yatak odası için şifonyeri evve,evkur gibi yerlerde uyguna bulabilirsin.dün görmüştüm broşürde 160tl yazıyor.mesela 3 kapılı gardrop da 330 tl.
istersen yapabilirsin yani iş sana kalmış :34:

yalnız bence ayrı bir oturma odasına da hiç gerek yok.salona bir maksi takım al moda lifetan hem açılır yatılır hemde salonda oturulur .ne gerek var ayrı iki odaya.benim moda lifetan maksi takımım var3 yıl olcak alalı taş gibi .yalnız heryeri kumaş olanlardan olsun deri çabuk yıpranıyor.

biz de kiracı oldugumuz icin bir yatak odasına 3000-5000 vermek ıstemedık ve koçtaştan aldık yatak odamızı . aynalı dolabı , sıfonyer ,ıkı komidin ve karyola toplam 1200 TL ..tavsiye ederım .

Gelecek ay kısmetse düğünüm var ve ben yemek odası takımı zaten almayacaktım(sadece masa ve sandalyeleri alacağım), şimdi de yatak odası takımı almamaya karar verdim. Bir ton gereksiz ve yatak odasına sığmayabilecek şey var. O yüzden çift kişilik bir baza ve yatak,(Yatak odası takımlarında baza yerine karyola var baza olması kullanım açısından daha avantajlı) Ayrı bir gardrop ve bir tane de 3-4 çekmeceli şifonyer işimi görür. Gardrobun kapağına da bir boy aynası yaptırsam sanırım eksik bir şey kalmaz.
Zira kiracı olacağım, iki ay sonra belki ev sahibim evden çıkartacak, hem taşınma (taşınınca eşyalar mahvoluyor.) hem de temizlik kolaylığı açısından evimde tek fazla eşya istemiyorum.Daha ucuza mal olur hem. Baza ve yatağı 600 e alsam gardrop ve şifonyere de 700 versem bana 1300 e mal olacak, bellonada gördüğüm yatak odası takımı 7000 liraydı.

Belki kafa ütüledim hanımlar ama benim bir sorum var şimdi...

Sizce kaliteli bir yatak ve bazayı nereden alabilirim? Sürgülü,kullanışlı ve küçük te olmayan bir gardrobun markası nedir? Kullananlar varsa öneri bekliyorum. Teşekkür ederim hepinize :16:

PS: Bu arada belki biraz fiyat konusunda abartmış olabilirim şifonyer de 2 tane olursa 2000 civarına mal edebileceğimi düşünüyorum.

kiracıyken pahalı eşyalardan hayır gelmiyor ben 5 yıl önce evlendim evlenirken kiracı olacağımız için pahalı eşya istemedim 3lü takımlar oluyor ya yemek odası yatak odası salon takımı şeklinde o zaman 2500liraya almıştık bakıyorum hala fiyatları çok artmamış 3lü paketlere bak derim 5 yılda 3 kere ev değiştirdim hala iyi durumdalar 4. eve geçicem ama kendi evim olacak sırasıyla hepsini elden çıkarıcam o zaman
ben de eşyanın hizmetçisi olmaması taraftarıyım ama gelenin gidenin olunca eksik olunca üzülüyor keşke alsaydım diye onu da diyim yani
yani herşeyin olsun ama çok olmasın

biz de kiracı oldugumuz icin bir yatak odasına 3000-5000 vermek ıstemedık ve koçtaştan aldık yatak odamızı . aynalı dolabı , sıfonyer ,ıkı komidin ve karyola toplam 1200 TL ..tavsiye ederım .

Yeni mi aldın canım 1200 lira çok uygun geldi, öyle bulabilirsem neden olmasın? Çok iyi olur hem de.

kiracıyken pahalı eşyalardan hayır gelmiyor ben 5 yıl önce evlendim evlenirken kiracı olacağımız için pahalı eşya istemedim 3lü takımlar oluyor ya yemek odası yatak odası salon takımı şeklinde o zaman 2500liraya almıştık bakıyorum hala fiyatları çok artmamış 3lü paketlere bak derim 5 yılda 3 kere ev değiştirdim hala iyi durumdalar 4. eve geçicem ama kendi evim olacak sırasıyla hepsini elden çıkarıcam o zaman
ben de eşyanın hizmetçisi olmaması taraftarıyım ama gelenin gidenin olunca eksik olunca üzülüyor keşke alsaydım diye onu da diyim yani
yani herşeyin olsun ama çok olmasın

3 lü takımlar değil de 2 li takım yok mu acaba? Yemek odası takımı kesin almayacağım çünkü. Eğer gümüşlüğü falan çıkartırlarsa olur ama, gümüşlük istemiyorum evde. Canım benim düşüncem de o zaten ben kullanmayacağım eşya istemiyorum. Kullanacağım eşya mutlaka olmalı (çok pahalı olmasın taşınınca mahvoluyor zaten). Mesela evde çekyat mutlaka olmalı çünkü eşimin memleketten akrabaları gelir yatılı, nerede yatıracağım? Sonra yemek masası,koltuklar, sandalyeler,dolaplar yetmeli bana. Ama yer kaplamaktan başka hiç bir halta yaramayan şeyleri evimde tutmak istemiyorum ben.Aynalı şifonyere de gerek yok mesela, gardrobumda boy aynası olursa o zımbırtı da yer kaplamasın. Onun yerine küçük bir komidin daha çok işimi görür, hem aynalı olan kadar büyük yer de kaplamıyor.

evet yeni aldım.ben 1400 e aldım ama sımdı ındırımde 1200 tl . koçtaşın ınternet sıtesınden bakabılırsın adı armada. bız de ıkı memuruz .cok pahalı bısey almayalım nasıl olsa tasınırken yıpranacak dedık . ama ben bır yatak odası olmadan da evlenmek ıstemedım. parca parca yatak odası fıkrı de hosuma gıtmedı . bence dusunebılırsın bunu

Teşekkür ederim canım önerin için koçtaşa bakacağım. Bir arkadaşım daha önermişti orayı. Fiyatlar da uygunsa aradığımızı da bulabilirsek süper olur.. :16:

Teşekkür ederim canım önerin için koçtaşa bakacağım. Bir arkadaşım daha önermişti orayı. Fiyatlar da uygunsa aradığımızı da bulabilirsek süper olur.. :16:

Canım hangi ildesin İstanbuldaysan Masko Mobilyacılar çarşısını tavsiye ederim.
Burada çok kaliteli ve çeşitli ürünler var.

Daha uygun fiyatlı ürünler arıyorsan burayı inceleyebilirsin.

Başakşehir The Sokak Avm'de Alışveriş Çılgınlığı - Başakşehir Haberleri

Bu iki yer birbirine çok yakın yani birine gelmişken diğer linkini verdiğim yeride dolaşabilirsin.

Son düzenleme:
Canım hangi ildesin İstanbuldaysan Masko Mobilyacılar çarşısını tavsiye ederim.
Burada çok kaliteli ve çeşitli ürünler var.

Daha uygun fiyatlı ürünler arıyorsan burayı inceleyebilirsin.

Başakşehir The Sokak Avm'de Alışveriş Çılgınlığı - Başakşehir Haberleri

Bu iki yer birbirine çok yakın yani birine gelmişken diğer linkini verdiğim yeride dolaşabilirsin.

İstanbulda değilim maalesef. Konyadayım. Yakın olsaydım mutlaka dediğin yere de bakardım methini duydum oranın ama maalesef epey mesafe var. Önerin için yine de teşekkürler canım.:16:

Back
X