- Konu Sahibi perrmanganat
-
Canım, eşim polis ve kuvvetle muhtemel il il dolaşacağız biz. Bu esnada eşyanın başıma binmesini de istemiyorum açıkçası. Ankara sitelerde, istediğini alıp istediğini almayıp kendince takım oluşturabiliyormuşsun. Belki Ankaraya gideriz, şimdi onun da hesabını yapamıyorum açıkçası. Eşim 13 haziranda gelecek bulunduğum ile inşAllah ve 30 haziranda da düğün var, nasıl yetiştireceğiz, ev bile tutmadık ama bir şekilde halledeceğiz inşAllah.
Bir de ailelerin bize maddi katkısı pek olmayacak, her şeyi kendimiz yapacağız,iki memur ne kadar yetebilirsek o kadar olacak eşyamız da. O yüzden de gereksiz eşya almayı pek istemiyorum. Bir o gün gelsin de bakarız hayırlısıyla
benim eşimde astsubay bizde geziciyiz hemde sizden daha çok=) benim eşimin aileside yok ben bankacıyım ama çalışmıyorum şuanda bizde taşınma derdimiz olduğu için genelde modiler aldık hem uygun hemde kullanışlı taşıncağın zaman parçalar kolilersiniz rahat olur bence tabii kendi kararınızz
yatak odasız olurmu ya GENC ODASIMI KURUYOSUNUZ? iYİ YAPMIŞIN ALMAKLA :)
mobilya konusunda kararın mantıklı bence ama baza yı ucuza bulsan da yatağı kesnlikle riske atma derim kaliteli bir marka al bir kere al 200 tl ye bulduğun yataklar seni kaç yıl idare eder bilemezsin zamanla çökmeler fırlayan yaylar gözle görülür hale geliyor. oyüzden baza dolap neyse ama iyi bir yatak sağlık açısından da çok önemli. ben de senin gibi düşünmüştüm baştan ama biraz araştırınca 600 tl ye kilim den güzel bir yatak aldım bende tavsiye ederim kolay gelsin canım mutluluklar :)
Gelecek ay kısmetse düğünüm var ve ben yemek odası takımı zaten almayacaktım(sadece masa ve sandalyeleri alacağım), şimdi de yatak odası takımı almamaya karar verdim. Bir ton gereksiz ve yatak odasına sığmayabilecek şey var. O yüzden çift kişilik bir baza ve yatak,(Yatak odası takımlarında baza yerine karyola var baza olması kullanım açısından daha avantajlı) Ayrı bir gardrop ve bir tane de 3-4 çekmeceli şifonyer işimi görür. Gardrobun kapağına da bir boy aynası yaptırsam sanırım eksik bir şey kalmaz.
Zira kiracı olacağım, iki ay sonra belki ev sahibim evden çıkartacak, hem taşınma (taşınınca eşyalar mahvoluyor.) hem de temizlik kolaylığı açısından evimde tek fazla eşya istemiyorum.Daha ucuza mal olur hem. Baza ve yatağı 600 e alsam gardrop ve şifonyere de 700 versem bana 1300 e mal olacak, bellonada gördüğüm yatak odası takımı 7000 liraydı.
Belki kafa ütüledim hanımlar ama benim bir sorum var şimdi...
Sizce kaliteli bir yatak ve bazayı nereden alabilirim? Sürgülü,kullanışlı ve küçük te olmayan bir gardrobun markası nedir? Kullananlar varsa öneri bekliyorum. Teşekkür ederim hepinize
PS: Bu arada belki biraz fiyat konusunda abartmış olabilirim şifonyer de 2 tane olursa 2000 civarına mal edebileceğimi düşünüyorum.
canım kararın hakkında bişey diyemem ama dün biz de mobilya baktık. istikbalde yataklar 600 den başlıyormuş. sorduğumuz bazaya da 560 lira dedi.sadece yatak+baza 1160 tl ye geliyor..
Ben de harbi uçmuşum o zaman fiyat konusunda. Ne bileyim, sürekli reklam yapılıyor ya tv de baza 300 lira yatak 200 lira diye. Demekki en düşük fiyatları bunlar. Daha kaliteliler daha çok para anlaşılan. Gerçi parasından da ziyade dediğim gibi evde fazla eşya istemiyorum. Takımı alırken istediğimizi çıkarttırabiliyorsak ya da istediğimiz parçalardan oluşan bir takım olsaydı süper olurdu. Mesela ben aynalı şifonyeri istemiyorum, üstte 2 şifonyer derken aynasızları yani komidinleri kastetmiştim.
Bence 600 e baza ve yatak bulursun biraz araştırırsan.Dolapta 400e bulursun 6 kapılı ama bu fiyatlarda markalı kaliteli bir ürün olmaz....
Ama kiracı olacaksanız ve taşınma ihtimaliniz varsa dolaplar bir iki kere sökülüp takıldımı çöp oluyor.Vida yerlerinde sorunlar oluyor kapakları taşınırken çiziliyor vs. o yüzden sökülüp takılmayan bütün halinde olan iki tane ki kapılı yada üç tane iki kapılı dolap alman çok dhaa uzun ömürlü olacaktır.
Gelecek ay kısmetse düğünüm var ve ben yemek odası takımı zaten almayacaktım(sadece masa ve sandalyeleri alacağım), şimdi de yatak odası takımı almamaya karar verdim. Bir ton gereksiz ve yatak odasına sığmayabilecek şey var. O yüzden çift kişilik bir baza ve yatak,(Yatak odası takımlarında baza yerine karyola var baza olması kullanım açısından daha avantajlı) Ayrı bir gardrop ve bir tane de 3-4 çekmeceli şifonyer işimi görür. Gardrobun kapağına da bir boy aynası yaptırsam sanırım eksik bir şey kalmaz.
Zira kiracı olacağım, iki ay sonra belki ev sahibim evden çıkartacak, hem taşınma (taşınınca eşyalar mahvoluyor.) hem de temizlik kolaylığı açısından evimde tek fazla eşya istemiyorum.Daha ucuza mal olur hem. Baza ve yatağı 600 e alsam gardrop ve şifonyere de 700 versem bana 1300 e mal olacak, bellonada gördüğüm yatak odası takımı 7000 liraydı.
Belki kafa ütüledim hanımlar ama benim bir sorum var şimdi...
Sizce kaliteli bir yatak ve bazayı nereden alabilirim? Sürgülü,kullanışlı ve küçük te olmayan bir gardrobun markası nedir? Kullananlar varsa öneri bekliyorum. Teşekkür ederim hepinize
PS: Bu arada belki biraz fiyat konusunda abartmış olabilirim şifonyer de 2 tane olursa 2000 civarına mal edebileceğimi düşünüyorum.
Ben de kilimden almıştım canım, yatak baza yaklaşık 1000 lira civarıydı. Hatta evdeki eşyalarımın %90 ını kilimden aldım. Salon takımı- yatak odası takımı- oturma odası maxi oturma grubu - mutfak için köşe takımı-masa- salon, oturma odası, mutfak halıları ve yolluklar (sanat halı) hepsini yarım saat içinde kilimden aldım.Ve inan içime sindi hepsi, içime sinmeyen tek şey almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?