Yatak Odası Dekorasyonu Yatak Odası Takımı Almayacağım

Canım, eşim polis ve kuvvetle muhtemel il il dolaşacağız biz. Bu esnada eşyanın başıma binmesini de istemiyorum açıkçası. Ankara sitelerde, istediğini alıp istediğini almayıp kendince takım oluşturabiliyormuşsun. Belki Ankaraya gideriz, şimdi onun da hesabını yapamıyorum açıkçası. Eşim 13 haziranda gelecek bulunduğum ile inşAllah ve 30 haziranda da düğün var, nasıl yetiştireceğiz, ev bile tutmadık ama bir şekilde halledeceğiz inşAllah.

Bir de ailelerin bize maddi katkısı pek olmayacak, her şeyi kendimiz yapacağız,iki memur ne kadar yetebilirsek o kadar olacak eşyamız da. O yüzden de gereksiz eşya almayı pek istemiyorum. Bir o gün gelsin de bakarız hayırlısıyla :54:

benim eşimde astsubay bizde geziciyiz hemde sizden daha çok=) benim eşimin aileside yok ben bankacıyım ama çalışmıyorum şuanda bizde taşınma derdimiz olduğu için genelde modiler aldık hem uygun hemde kullanışlı taşıncağın zaman parçalar kolilersiniz rahat olur bence tabii kendi kararınızz;)

benim eşimde astsubay bizde geziciyiz hemde sizden daha çok=) benim eşimin aileside yok ben bankacıyım ama çalışmıyorum şuanda bizde taşınma derdimiz olduğu için genelde modiler aldık hem uygun hemde kullanışlı taşıncağın zaman parçalar kolilersiniz rahat olur bence tabii kendi kararınızz;)

Aslında iyi fikir ama parçaladıktan sonra birleştirmeyi beceremezsek? :44: :1:

Almayacağım dedim ama , yatak odası takımı küçük boyutta olnca almaya karar verdim ve aldım kızlar :16:

Anemon-Yatak-Odasi-00.jpg

Bunu aldım.

yatak odasız olurmu ya GENC ODASIMI KURUYOSUNUZ? iYİ YAPMIŞIN ALMAKLA :)

Yok canım, gerekli parçaları alayım hepsini birden almayayım demiştim. Tuvalet masası ve aynasını gereksiz görmüştüm. Ama bunun şifonyerleri yok, iki küçük komidini var, tuvalet masasının çekmeceleri de işe yarar. Ev büyük değil, o yüzden büyük takımlar istememiştim. İyi oldu :)

çok güzelmiş güle güle kullan canım :) bende aldım ama resmi yok sitesinde çok güze tuvalet masası 2 aynası var 1tanesi yana açılyor farklı geldi diğerlernden bende onu aldım sürgülü aldım dolabında boydan boya ayna yok yandan aşağıya doğru giden aynalar var bir tane kapağında ama çok hoş bu çarşamba yani yarın evimi yerleştiricez mobilyalarım geliyor :) resimlerini çekerim inş. eklerim :) yatak odamı gerçekten beğenerek aldım benim evimde küçük o yuzden en küçük boyutlarından aldm eşyalarımı bende yatak odam bembeyaz :) tam hayalmdeki renk :) yemek odam da öyle beyz gri koltuklarmı beyaz almadm ama mısafir odanın ki gri otrma odam kırmızı 1 çekyat 2 berjer aldm ben de sende tüm eşyalrını güle güle kullanırsın inş... canımmm

yani yatak ve bazası 600 tlye çok zor iyi rahat bi yatak nereden abksan min 1000 tl..ben de senin gibi fazlalık şeyler istemiyorum.çünkü kiracı olcaz ve kendi evimi aldığımda yenilemek istiyorum.

mobilya konusunda kararın mantıklı bence ama baza yı ucuza bulsan da yatağı kesnlikle riske atma derim kaliteli bir marka al bir kere al 200 tl ye bulduğun yataklar seni kaç yıl idare eder bilemezsin zamanla çökmeler fırlayan yaylar gözle görülür hale geliyor. oyüzden baza dolap neyse ama iyi bir yatak sağlık açısından da çok önemli. ben de senin gibi düşünmüştüm baştan ama biraz araştırınca 600 tl ye kilim den güzel bir yatak aldım bende tavsiye ederim kolay gelsin canım mutluluklar :)

mobilya konusunda kararın mantıklı bence ama baza yı ucuza bulsan da yatağı kesnlikle riske atma derim kaliteli bir marka al bir kere al 200 tl ye bulduğun yataklar seni kaç yıl idare eder bilemezsin zamanla çökmeler fırlayan yaylar gözle görülür hale geliyor. oyüzden baza dolap neyse ama iyi bir yatak sağlık açısından da çok önemli. ben de senin gibi düşünmüştüm baştan ama biraz araştırınca 600 tl ye kilim den güzel bir yatak aldım bende tavsiye ederim kolay gelsin canım mutluluklar :)

Ben de kilimden almıştım canım, yatak baza yaklaşık 1000 lira civarıydı. Hatta evdeki eşyalarımın %90 ını kilimden aldım. Salon takımı- yatak odası takımı- oturma odası maxi oturma grubu - mutfak için köşe takımı-masa- salon, oturma odası, mutfak halıları ve yolluklar (sanat halı) hepsini yarım saat içinde kilimden aldım. :1: Ve inan içime sindi hepsi, içime sinmeyen tek şey almadım.

Gelecek ay kısmetse düğünüm var ve ben yemek odası takımı zaten almayacaktım(sadece masa ve sandalyeleri alacağım), şimdi de yatak odası takımı almamaya karar verdim. Bir ton gereksiz ve yatak odasına sığmayabilecek şey var. O yüzden çift kişilik bir baza ve yatak,(Yatak odası takımlarında baza yerine karyola var baza olması kullanım açısından daha avantajlı) Ayrı bir gardrop ve bir tane de 3-4 çekmeceli şifonyer işimi görür. Gardrobun kapağına da bir boy aynası yaptırsam sanırım eksik bir şey kalmaz.
Zira kiracı olacağım, iki ay sonra belki ev sahibim evden çıkartacak, hem taşınma (taşınınca eşyalar mahvoluyor.) hem de temizlik kolaylığı açısından evimde tek fazla eşya istemiyorum.Daha ucuza mal olur hem. Baza ve yatağı 600 e alsam gardrop ve şifonyere de 700 versem bana 1300 e mal olacak, bellonada gördüğüm yatak odası takımı 7000 liraydı.

Belki kafa ütüledim hanımlar ama benim bir sorum var şimdi...

Sizce kaliteli bir yatak ve bazayı nereden alabilirim? Sürgülü,kullanışlı ve küçük te olmayan bir gardrobun markası nedir? Kullananlar varsa öneri bekliyorum. Teşekkür ederim hepinize :16:

PS: Bu arada belki biraz fiyat konusunda abartmış olabilirim şifonyer de 2 tane olursa 2000 civarına mal edebileceğimi düşünüyorum.

doğtaşta su an 2500 a yatak odası takımı var cok beğendim, aynı sekilde beğendiğim bir baska yatak odası takımı 1500 tl ye tepe home da. ben de cift kişilik baza ve tam ortapedik yatağı idaştan 1000 tl ye aldım. şimdi onlarsız dolap, şifonyer, tuvalet masası, puf alıyorum ve bugün gezdim fiyatlar böyle karyolasız....

canım kararın hakkında bişey diyemem ama dün biz de mobilya baktık. istikbalde yataklar 600 den başlıyormuş. sorduğumuz bazaya da 560 lira dedi.sadece yatak+baza 1160 tl ye geliyor..

ben yatak bazayı idaştan biraz da pazarlık yaparak tam 1000 tl ye aldım. yatak gold serisinden full ortapedik 2 kişilik olanı.

Ben de harbi uçmuşum o zaman fiyat konusunda. Ne bileyim, sürekli reklam yapılıyor ya tv de baza 300 lira yatak 200 lira diye. Demekki en düşük fiyatları bunlar. Daha kaliteliler daha çok para anlaşılan. Gerçi parasından da ziyade dediğim gibi evde fazla eşya istemiyorum. Takımı alırken istediğimizi çıkarttırabiliyorsak ya da istediğimiz parçalardan oluşan bir takım olsaydı süper olurdu. Mesela ben aynalı şifonyeri istemiyorum, üstte 2 şifonyer derken aynasızları yani komidinleri kastetmiştim.

coğu mobilyacıda zaten istediğini alabiliyorsun... Tepe home, bellona, istikbal, doğtaş, kelebek şimdi aklıma gelenler ve bugün sitelere gidip bayağı fazla mobilyacı gezen biri olarak bunu diyorum. yemek odama vitrin almayacağım. yatak odama da karyola ve baslığını almayacağım... Gitiğim her mobilyacı ( ki hepsi bilindik markalardı) bunları fiyattan düşerek bana fiyat verdiler...

Bence 600 e baza ve yatak bulursun biraz araştırırsan.Dolapta 400e bulursun 6 kapılı ama bu fiyatlarda markalı kaliteli bir ürün olmaz....
Ama kiracı olacaksanız ve taşınma ihtimaliniz varsa dolaplar bir iki kere sökülüp takıldımı çöp oluyor.Vida yerlerinde sorunlar oluyor kapakları taşınırken çiziliyor vs. o yüzden sökülüp takılmayan bütün halinde olan iki tane ki kapılı yada üç tane iki kapılı dolap alman çok dhaa uzun ömürlü olacaktır.

ayrıca hiç tavsiye etmesem de tüm moda dünyası mağazalarında 3 mobilya takımının hepsi 2999 tl, bence cok dandiktir. ama cok ucuz sonuc olarak.

bu sitelerin ucuz yeri var da biz mi göremedik arkadaş.ben bellonada 3000 olanı sitelerde 9000'e buldum fiyatlar acayip katlıyor sitelerde eskidenmiş o hem ucuz hem kaliteli.fiyatlara inanamıştım gezmiştim de her tarafını.ucuz olsun diyorsan modalife gibi markalara bak.sitelerde cinnet geçirebilirsin.

Gelecek ay kısmetse düğünüm var ve ben yemek odası takımı zaten almayacaktım(sadece masa ve sandalyeleri alacağım), şimdi de yatak odası takımı almamaya karar verdim. Bir ton gereksiz ve yatak odasına sığmayabilecek şey var. O yüzden çift kişilik bir baza ve yatak,(Yatak odası takımlarında baza yerine karyola var baza olması kullanım açısından daha avantajlı) Ayrı bir gardrop ve bir tane de 3-4 çekmeceli şifonyer işimi görür. Gardrobun kapağına da bir boy aynası yaptırsam sanırım eksik bir şey kalmaz.
Zira kiracı olacağım, iki ay sonra belki ev sahibim evden çıkartacak, hem taşınma (taşınınca eşyalar mahvoluyor.) hem de temizlik kolaylığı açısından evimde tek fazla eşya istemiyorum.Daha ucuza mal olur hem. Baza ve yatağı 600 e alsam gardrop ve şifonyere de 700 versem bana 1300 e mal olacak, bellonada gördüğüm yatak odası takımı 7000 liraydı.

Belki kafa ütüledim hanımlar ama benim bir sorum var şimdi...

Sizce kaliteli bir yatak ve bazayı nereden alabilirim? Sürgülü,kullanışlı ve küçük te olmayan bir gardrobun markası nedir? Kullananlar varsa öneri bekliyorum. Teşekkür ederim hepinize :16:

PS: Bu arada belki biraz fiyat konusunda abartmış olabilirim şifonyer de 2 tane olursa 2000 civarına mal edebileceğimi düşünüyorum.

hiç bellonaya özenme benim makyaj masam ilk yıl çatladı hem el sürülen bir yeri bile değil.nasıl çatladı anlamadım.:53:

Ben de kilimden almıştım canım, yatak baza yaklaşık 1000 lira civarıydı. Hatta evdeki eşyalarımın %90 ını kilimden aldım. Salon takımı- yatak odası takımı- oturma odası maxi oturma grubu - mutfak için köşe takımı-masa- salon, oturma odası, mutfak halıları ve yolluklar (sanat halı) hepsini yarım saat içinde kilimden aldım. :1: Ve inan içime sindi hepsi, içime sinmeyen tek şey almadım.

kilimde su an her üründe cok ciddi indirimler var arkadasım, tavsiye ediyorsun sanırım... yarın da oraya bakayım :)

Back
X