yatak odası perdesi nasıl olmalı :(

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
hanımlar benim bir sorum olacak :) yatak odam kahve tonlarda halıları krem renkte sizce perdelerimi nasıl ve ne renk diktireyim karar vermedim :( yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim

klasikten hoşlanıyorsan pencerenin önü boşsa ve yatak odan büyükse o zaman alta stor üste tül onun üzerine de acı kahve fon yapabilirsin ama yatak odan ve penceren küçükse o zaman altın sarısı tonlarında katlamalı perde daha hoş olur .nacizane fikrim bu..

klasikten hoşlanıyorsan pencerenin önü boşsa ve yatak odan büyükse o zaman alta stor üste tül onun üzerine de acı kahve fon yapabilirsin ama yatak odan ve penceren küçükse o zaman altın sarısı tonlarında katlamalı perde daha hoş olur .nacizane fikrim bu..

öncelikle tşk ederm pencerelerim küçük malesef bikaç arkadaşım ip perdelerden önerdi altın sarısı olanlardan ama karar veremiyorum altın sarısı katlamalı perdelerde çok hoş gerçekten

benimkiler de aynı sizinki gibi yatak odam eskitme kahverengi yani halılarım krem katlamalı tül yaptırdım krem tonlarda fonlarım da beje yakın bir renk şu kalın kendinden desenli simli olanlardan herkes fonu renkli yaptır dedi ama ben istemedim çünkü her renk nevresimle uyku seti ve yatak örtüsüyle uysun istedim ...sen de katlamalı yaptırabilirsin gündüz istediğin kadar kaldırabilirsin güneş gelsin diye akşam da indirmesen bile olur altta stor olacak nasılsa..işte perdem böyle
attachment.php

Son düzenleme:
benimkiler de aynı sizinki gibi yatak odam eskitme kahverengi yani halılarım krem katlamalı tül yaptırdım krem tonlarda fonlarım da beje yakın bir renk şu kalın kendinden desenli simli olanlardan herkes fonu renkli yaptır dedi ama ben istemedim çünkü her renk nevresimle uyku seti ve yatak örtüsüyle uysun istedim ...sen de katlamalı yaptırabilirsin gündüz istediğin kadar kaldırabilirsin güneş gelsin diye akşam da indirmesen bile olur altta stor olacak nasılsa..işte perdem böyle
attachment.php

gerçekten çok güzel (: güle güle kullanın

canım bütün nevresimlerine uygun renkte olması lazım bence en isi beyaz derim ne olursa osun olmadı kırık beyaz yada krem de olabilir en kötü ihtimal hee kendince ışıltılı bişilerde olabilir benim perdelerim altın sarılı hafif kahveli falan ama memnun dilim kırmızıyla uymuoy bu bi gerçek :45:

canım bütün nevresimlerine uygun renkte olması lazım bence en isi beyaz derim ne olursa osun olmadı kırık beyaz yada krem de olabilir en kötü ihtimal hee kendince ışıltılı bişilerde olabilir benim perdelerim altın sarılı hafif kahveli falan ama memnun dilim kırmızıyla uymuoy bu bi gerçek :45:
arkadaşa katılıyorum işte tamda bu yüzden ben krem yaptım hem tülü hem fonları eskisi kahverengiydi kırmızı bi nevresim beğenir alamazdım çok alakasız olurdu çünkü ..

nasip olurda evime gecersem yatak odasina alacagim perde su otellerdeki isik gecirmyen
perdeden olucak. gunduz bir kapatiyorsun zifiri karanlik oluyor. digerleri cok yetersiz birde bunada dikkat edin bence.

burada ki modelleri inceledin mi tatlim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X