• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odası içime sinmedi sanki :(((

kossskoca

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
76
2
16
Konya
Merhaba arkadaşlar....

9 haziranda düğünüm olacak Allah nasip ederse. zaman kısıtlı ve mobilyaları almak durumunda kaldık. ben ilk tercih olarak avangard yatak odalarından istiyordum fakat gözüm hep oldukça pahalı ürünlere gitti :)) bu yüzden modern takımlara yöneleyim dedim. yatak odamı aldım ama içime pek sinmedi gibi :( bu yatak odasına perde ve halıyı nasıl kombinlemem gerektiğini bilemedim. lütfen yardım edin yatak odam bu

Eklentiler

• $lotusyatak3-800x600.webp
    $lotusyatak3-800x600.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 256
benim doğum günümde evleniyormuşsunuz:) yatak odanız gayet sade ve güzel güle güle kullanın ben çok begendim. şimdiden mutluluklar dilerim..

bence çok güzel canım, hiç üzme kendini, sonra içine dert olur gözüne batmaya başlar,
bazı şeylerin içinde uhde olarak kalması çok kötü bir duygudur bilirim.
heleki başkalarının yanında yatak odamı beğenmiyorum falan gibi laflar etme, onlarda başka bahaneler bulup şu güzel değil,
burasıda iyi değil falan filan derler... iyice canın sıkılmasın.

bence çok güzel canım, hiç üzme kendini, sonra içine dert olur gözüne batmaya başlar,
bazı şeylerin içinde uhde olarak kalması çok kötü bir duygudur bilirim.
heleki başkalarının yanında yatak odamı beğenmiyorum falan gibi laflar etme, onlarda başka bahaneler bulup şu güzel değil,
burasıda iyi değil falan filan derler... iyice canın sıkılmasın.

canım ben yatak odamı alırken özellikle açıık renk olsun istedim.odanın ferah görünmesi çok önemli benim için. ceviz rengi mobilyalar gözüme çok kasvetli göründüğü için bunu tercih ettim. fakat aldıktan sonra perde, halı ve yatak örtüsünde epeyce düşündüm ne olabilir diye alternanifi olan bi yatak odası değil gibime geldi. sıkıntı ettiğim sadece bu konu. kimseyede beğenmiyorum demiyorum elbet :) herkesin içinde bi uhde kalıyor sanırım :( yorumun için çok teşekkür ederim canım herşey gönlünce olsun inşallah

Canım gayet güzel bir yatak odası güzel renkli kalın perdelerle, halınla ,yatakörtünle bütünleştiğinde çok daha şık durucaktır.Güle güle mutlu günlerde kullan.

Canım gayet güzel bir yatak odası güzel renkli kalın perdelerle, halınla ,yatakörtünle bütünleştiğinde çok daha şık durucaktır.Güle güle mutlu günlerde kullan.

teşekkür ederim canım... yatak odasına bakarken çok model vardı beğendiğim ama hepsinin çekmeceleri küçücük çok şık duruyor ama kullanışsız gibime geldi. eşya filan boş iş aslında huzur olmadıktan sonra güzel olsa ne olur olmasa ne olur ama.... insan öyle düşünemiyor işte

canım bence hiç canın sıkılmasın. ben zaten genel olarak modern tarzda eşyaları beğenen biriyim ve yatak odanı beğendim.

eşya için üzme tatlı canını, durumunuz el verdiğinde yeni br takım alırsın o da avangard olur. güle güle kullan :)

canım bence hiç canın sıkılmasın. ben zaten genel olarak modern tarzda eşyaları beğenen biriyim ve yatak odanı beğendim.

eşya için üzme tatlı canını, durumunuz el verdiğinde yeni br takım alırsın o da avangard olur. güle güle kullan :)

çok teşekkür ederim canım.. öyle tabii canım Allah can sağlığı versin gerisi boş. ben dediğim gibi avangard a taktığımdan değil perde ve halıda çok alternatifim olmadığını düğündüğüm için biraz sıkıntı yaptım. yoksa birilerinin baskısıyla beğenmeden aldığım bi takım değil bu. zaten yapım böyle bişeyi beğenir alırım sonradan vazgeçerim şımarıklık yapıyorum sanırım :)

Bu yatak odasının nesini beğenmedin canım ya gayet güzel ve altın sarısı beyaz karışımlı bir takım ben beğendim çok değişik bir tarz geldi gözüme ben olsam sade pembe ile kombin ederdim süper olurdu kesinlikle bence çok hoş güle güle kullan:34:

çok teşekkür ederim canım :) evet alışılagelmiş yatak odalarından daha farklı tonlarda o açıdan beğendim tabi ama dediğim gibi pek alternatif yok gibi geldi perde ve halıda...

$images (1).webp$images.webp
cnm yatak odan çok güzel görünüyor geçiş rekleri çok güzel kahvelerden uzaklaşmadan pudra pembesi turkuaz gibi renklerle odaya canlılık katabilirsin. umarım fotolar sana fikir verici olur :)

Aa neden sinmedi bence gayet güzel hatta cok begendim cok farklı, içindeki renklerle vizyon ya da krem gibi renklerle kombinleyebilirsin.güle güle kullanın canım

bencede gayet güzel. halıyıda aynı resimdeki gibi krem renklerinde tercih edebilirsin. güle güle kullanmak nasip olur inş.

Off neler yazmıştım bir sorun oldu kapandı sayfa. :( Neyse aynı tempoyla olmasa da bir daha yazayım.

Desenli halılardan uzak dur. Kahverengi tonlarında ne çok koyu ne çok açık renk bir halı al. Şifonyerindeki çubukların koyu olanlarından birinin renginden olabilir.

Odanın büyüklüğü önemli. Eğer büyükse ekte resim yolluyorum o tarz bir tekli koltuk al. Şık bir abajur al. Hel bir de kitap seviyorsanız duvara monte edilen küçük şirin bir raf al. Bu üçlü çok iyi kombin olacaktır.

Perde olarak yine desenden uzak dur. Fon perdesi altına tül perde olsun. Fon perdenin altından üstünden iç içe geçmiş perdeler şeklinde olmasın. Hem senin odana hiç yakışmaz hem de zaten çok çirkinler. Onun içinde nasıl bir perde tercih edebilirsin diye odanla alakasız bir model yolluyorum sadece perdenin sadeliğini örnek al.

Desenli her şeyden uzak dur çünkü mobilyan çok iddalı bu odaya kullanacağın desenler mobilyanı çok boüacak ve çok göz yoracak.

Nevresim takımı olarak geomtrik desenlileri tercih et ya da daha sade olanları. Şu düğmeli nevresimler var ya çok şıklar. Yine nevresimde toprak rengi tonlarına yönel. pudra pempesi falan da olur. Soft renkler olsun. Şu odaya parlament mavisi bir nevresim serme. Geometrik desenli nevresimler odanın havasını değiştirir her zaman bunu unutma.

Bayılırım ben dekorasyona. Bırakın o odayı bana bakın neler yapıyorum. :)) Bu arada mobilya pek benim tarzım olmasa da aynana bayıldım. Çok farklı o çerçevelere ikinizin şirin resimlerini koyarsınız. Düğün resimleri koyma daha eğlenceli resimleriniz olsun.

Resim yükleyemedim bir türlü. Aslında daha farklı daha güzel bir koltuk bulmuştum ya bir türlü yüklenmedi. Sen artık sevkine göre seç bir şeyler. Perdelerde bu tarz olsun. Mesela mavi perdenin mavi yerleri kahverengi olsa odana hayet uyar. diğeri de aynı şekilde hem şık hem sade. bu tarz bir şeyler bak.

$modern-cafe-tekli-koltuk-mobilayalar.webp$fon-perde-modelleri-1.webp$fon-perdeler-5.webp

Back
X