• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odamın şeklini değiştirme....

arkadaşalar söylediler mi bilmem ama bence mobilyalarını beyaza boya.
kulplarını taşlılarla değiştir.
yeni almış gibi olur,hem de ferahlar odan.
beyaza kombin yapmak çok kolay.

ben boyadım salon mobilyalarımı.gerçekten harika oldu.

boya ismi polisan x1 subazlı boya.plastik kutuda olanlardan.siyah kutusu.

bu linkte nasıl yapılacağı detaylı anlatılmış.
chalk paint boya hazırlama.

TURUNCU ODA: chalk paint boyası hazırlama
çok pratik,kokusuz bir boya.

Son düzenleme:
arkadaşalar söylediler mi bilmem ama bence mobilyalarını beyaza boya.
kulplarını taşlılarla değiştir.
yeni almış gibi olur,hem de ferahlar odan.
beyaza kombin yapmak çok kolay.

ben boyadım salon mobilyalarımı.gerçekten harika oldu.

boya ismi polisan x1 subazlı boya.plastik kutuda olanlardan.siyah kutusu.

bu linkte nasıl yapılacağı detaylı anlatılmış.
chalk paint boya hazırlama.

TURUNCU ODA: chalk paint boyası hazırlama
çok pratik,kokusuz bir boya.

canım eşim buna kesinlikle izin vermez.çünkü...mutfak masasını boymaya kalktım ve mahfetmiştim.:52::52::52:
mobilyacıya boyamaya göndermek zorunda kalmıştık...heleki yatak odası takımda hiç yaptırmaz...tek sansım aksesuarlarla degiştirmek.fikrin için cok teşekkür ederim...

Fistik yesili de güzel gider kahverengi ile. Turuncu da turkuaz da. Yapmaniz gereken tek sey bogmamak. Yani yatak örtüsü turkuaz ise halilar ve abajur da ayni renkte olmamali gibi.

$kolyelik.webp

Makyaj masasinin üzeri cok bos, bence orayi da dekore etmelisiniz. Degisik bir kolye askisi alabilirsiniz.

$tumblr_mhjz8wo0RF1qlqo4ro1_500.webp

Kücük yuvarlak aynalar vs. cok hos durur.

$Modern-Beyaz-Saplı-Abajur-Modellerı-553x500.webp

Ve abajur kesinlikle odanin havasini cok degistirir.

Yalniz odaya bir koltuk ekleme fikri hakkinda kararsizim. Camin önüne koymayi planliyorsunuz sanirim ama onun hemen arkasi zaten makyaj masasi degil mi? Cok tikis tikis durmasin?

Fistik yesili de güzel gider kahverengi ile. Turuncu da turkuaz da. Yapmaniz gereken tek sey bogmamak. Yani yatak örtüsü turkuaz ise halilar ve abajur da ayni renkte olmamali gibi.

Eki Görüntüle 882424

Makyaj masasinin üzeri cok bos, bence orayi da dekore etmelisiniz. Degisik bir kolye askisi alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 882426

Kücük yuvarlak aynalar vs. cok hos durur.

Eki Görüntüle 882428

Ve abajur kesinlikle odanin havasini cok degistirir.

yüklediğiniz aksesuarlar okadar hoski inanırmısınız hepsini alasım geldi:)....evet dediğiniz gibi makyas masamın üstünede hareketlilik katmam lazımmm..... abajur kesinlikle alacagım beyaz düşünüyorum....halı ve yatak örtümü renkli düşündüğüm için....
camın önüne koltuk yeribe küçük bambu sandalye düşündüm.....oda elime kahvemi alip dısarıya baka baka içmek için..tabi oğluşum içirirse:52::52::52::52:
dediğiniz gibi bütün eşyaları ve kombin yaptıktan sonra bakarım odanın durumuna alırım....

Yalniz odaya bir koltuk ekleme fikri hakkinda kararsizim. Camin önüne koymayi planliyorsunuz sanirim ama onun hemen arkasi zaten makyaj masasi degil mi? Cok tikis tikis durmasin?

aynalara bayılıyorum zaten küçük dokuslarla bakalım nasıl olacak odam

Bencede bir arkadasimizin da onerdigi gibi pencerenin onune su tarzda bir koltuk yakisir:
Eki Görüntüle 880735

Ayrica yatak odani hangi renglerle renglendirecegine karar vere bilmen icin bir kac resim buldum sana,bunlara bakarak bir fikir edine bilirsin:
Eki Görüntüle 882599 Eki Görüntüle 882600 Eki Görüntüle 882601 Eki Görüntüle 882602 Eki Görüntüle 882603 Eki Görüntüle 882604 Eki Görüntüle 882605
son krmısılı da çok güzel olmussss kahverengiye.... arkadaslar çok teşekkür ederim okadar güzel seyler koyuyorsunuzki.... sayenızde güzel bir odam olacak

son krmısılı da çok güzel olmussss kahverengiye.... arkadaslar çok teşekkür ederim okadar güzel seyler koyuyorsunuzki.... sayenızde güzel bir odam olacak

Inshallah canim,inshallah yureyince bir odan olur. Odadaki mobilyalarin degisirsen daha da iyi ola bilir.Nasil degistirmen konusunda yukarda bir arkadasimiz sana tavsiyeler vermis zaten.:34:

Inshallah canim,inshallah yureyince bir odan olur. Odadaki mobilyalarin degisirsen daha da iyi ola bilir.Nasil degistirmen konusunda yukarda bir arkadasimiz sana tavsiyeler vermis zaten.:34:

eşim mobilyalara dokundurtmuyor.boyamaya hiç yanaşmaz çünkü mutfak masasını boyamaya kalktım mahfetmiştim.boyacıya gitmek zorunda kalmıştı:)
heleki yatak odasına asla izin vermez..bende aksesuarlarla degiştirmek istiyorum....

eşim mobilyalara dokundurtmuyor.boyamaya hiç yanaşmaz çünkü mutfak masasını boyamaya kalktım mahfetmiştim.boyacıya gitmek zorunda kalmıştı:)
heleki yatak odasına asla izin vermez..bende aksesuarlarla degiştirmek istiyorum....

Hayatim o anlamda degistirmeyi kastetmedim,yerlerini degistir demek istedim, odaniza yeni bir hava katar...:31:

yatak odası takımın koyu renkli ama kötü değil bence.tülleri değiştirmen şart odayı çok boğmuşlar.yatak örtüsü de aynı şekilde koyu renkli olduğu için kasvet getirmiş odaya yerlere krem rengi halı camlara zebra store yatak örtüsü olarak da pudra rengi veya turkuazı tercih edersen odanın havası baya bi değişir camın önüne berjer alma fikrin güzel:) bence bu şekilde baya değişir boyamak falan zor oolur mobilyaları

Hayatim o anlamda degistirmeyi kastetmedim,yerlerini degistir demek istedim, odaniza yeni bir hava katar...:31:
canım .duvar kenarına koydum bir ara odayı çok küçülttü kullanışsız bir hal aldı..yan tarafında fotoda gözükmüyor duvar yan tarafında balkon kapısı var yatağı oraya çok yanaştıramadığım için oda çok kullanışsız oluyor;)

yatak odası takımın koyu renkli ama kötü değil bence.tülleri değiştirmen şart odayı çok boğmuşlar.yatak örtüsü de aynı şekilde koyu renkli olduğu için kasvet getirmiş odaya yerlere krem rengi halı camlara zebra store yatak örtüsü olarak da pudra rengi veya turkuazı tercih edersen odanın havası baya bi değişir camın önüne berjer alma fikrin güzel:) bence bu şekilde baya değişir boyamak falan zor oolur mobilyaları
teşekkür ederim canım güzel fikirlerin için.... aklıma birkaç fikir yattı şimdi int.ve mağazalardan onlara bakıyorum.bakalım nasıl birşey çıkacak;)

konuştuk canım biliyosun.. dediğim gibi oda çizimini yaptım senin bi kere iki eksende de pencere var sen düz perdelerle alanı küçültmüşsün. pencere kenarlarını 10 ar cm aşacak şekilde zebra perde ve arka fon öneriyorum.. yatağının yerini hiç değiştirme çünkü yatağın kapı ağzına gelmesin.. yatağın yeri çok iyi . nevresim perde ve halı bütünlüğünü sağla özel renklerle.. kahveye açık renkler kullan ve kırmızı mor pembeden kaçın.. o boy aynanı köşeli şekilde Fransız pencerenin önüne koy yani boydan pencere.. ışık alır daha iyi görürsün kendini için açılır.. ayrıca komidinlerinin üstüne abajur önermem onun yerine odana uygun fiyata bi lambader al ve duvar tarafından yatağın yakınına koy.. abajur komidinlerine uymayacaktır. onun yerine bi komidine büyük fotoğraf çerçevesi bir diğerine de aksesuar biblo koy derim.. halını da paspas şeklinde uzun ince değil ortaya farklı şekilde bir halı koy. yatak kenarlarında dikdörtgen halılar kalabilir . odana makyaj masanın üst kısımlarına veya yanlarına tablo asabilrsin renklerle uyum sağlayacak parçalı kanvas tablo öneririm.. şimdilik bu kadar anım.. iyi alışverişler umarım sevdiğin insanla hoş bi odada gözlerini açarsın hayata.. :nazar:

konuştuk canım biliyosun.. dediğim gibi oda çizimini yaptım senin bi kere iki eksende de pencere var sen düz perdelerle alanı küçültmüşsün. pencere kenarlarını 10 ar cm aşacak şekilde zebra perde ve arka fon öneriyorum.. yatağının yerini hiç değiştirme çünkü yatağın kapı ağzına gelmesin.. yatağın yeri çok iyi . nevresim perde ve halı bütünlüğünü sağla özel renklerle.. kahveye açık renkler kullan ve kırmızı mor pembeden kaçın.. o boy aynanı köşeli şekilde Fransız pencerenin önüne koy yani boydan pencere.. ışık alır daha iyi görürsün kendini için açılır.. ayrıca komidinlerinin üstüne abajur önermem onun yerine odana uygun fiyata bi lambader al ve duvar tarafından yatağın yakınına koy.. abajur komidinlerine uymayacaktır. onun yerine bi komidine büyük fotoğraf çerçevesi bir diğerine de aksesuar biblo koy derim.. halını da paspas şeklinde uzun ince değil ortaya farklı şekilde bir halı koy. yatak kenarlarında dikdörtgen halılar kalabilir . odana makyaj masanın üst kısımlarına veya yanlarına tablo asabilrsin renklerle uyum sağlayacak parçalı kanvas tablo öneririm.. şimdilik bu kadar anım.. iyi alışverişler umarım sevdiğin insanla hoş bi odada gözlerini açarsın hayata.. :nazar:

$z201209010007132.webpbu zebra perdenin yanına böyle fon koydurayımmı canım...
$DSCF2385.webparadaki boşluk duvarada bunun gibi çerçeveler asmak istiyorum onları renklere boyayarak
$Kelebek-figürleri-ile-çerçevelerin-kullanıldığı-romantik-...webp
böyle bir abajur ve çiçek olurmu sizce $kendi-mobilyanı-kendin-yap-ortadan-kesilmiş-masa-ile-konsol-yapımı-pembe.webp
$Çiçekli-perdeler-ve-çiçekli-yastık-tasarımı-ile-dekore-ed...webp ve fıransız balkonun önünede sandalye koymayı düşünmüstüm...
sizce bu kombin nasıl.....

Eki Görüntüle 917504 bu zebra perdenin yanına böyle fon koydurayımmı canım...
Eki Görüntüle 917508 aradaki boşluk duvarada bunun gibi çerçeveler asmak istiyorum onları renklere boyayarak
Eki Görüntüle 917505
böyle bir abajur ve çiçek olurmu sizce Eki Görüntüle 917506
Eki Görüntüle 917507 ve fıransız balkonun önünede sandalye koymayı düşünmüstüm...
sizce bu kombin nasıl.....

gayet güzeller canımm.. fikir alıp zevklerini çok hoş oluşturmuşsun.. o hasır sandalye gayet cici duruyor zaten.. zebra önüne fon sadece yatak başına kullan derim ki kullanmasan da olur bura yatak odası .. kullancaksan da yatak başına kullan ki Fransız balkon önünde sana duvarda aksesuar kullanmak için yer kalsın hemde bura balkon kısmı fon kullanım zorluğu çıkarır... :34: abajurlar güzel ama kahve takımına beyaz kullanma renkleri biraz daha yumuşak geçişli görünsün kum renkleri falan olabilir.. beyaz ani geçiş yapar gözün benimsemez kahveden beyaza geçişi.. seviyorsan çerçeve ve abajurlarda hardal kum bejleri gbi toprak tonları kullan bilinen bi yanlış var kahveyi bu tonlar sıradanlaştırmaz aksine renk geçişi sağlar.. tabi bunları kullanırken mutlaka renk de katmalısın odana. yatak odalarında pembe ve tonları kullanılabilir ama mavi insanda sıkıntıya sebep olur kullanılmaz pek yatak odalarında... :49:

fikirleriniz için çok teşekkür ederim...sizlerin sayesine inş.güzel bir yatak odam olacak....
şimdi bugunden itibaren perde ve yatak örtüsü bakacagım aldıkca sizlerle paylasırım
ve dediğiniz gibi sadece zebra perde daha sade ve güzel olacak yanlara fon yaptırmayacagım kenarlarda duvarım bos kalsın

Son düzenleme:
Back
X