• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odamın şeklini değiştirme....

Zeytin yeşili, fıstık yeşili pudrayla kesinlikle.turkuaz boğar gibi geldi bana.

yeşil kahverengi mobilyalarımı açar sanırım demi....perde seçimini nasıl yapmalıyım sence.zebra perde nasıl olur sence.yoksa düz tül perde yaptırıp yanlarına çiçekli fon perdemi kullanmalıyım

kızlar ben yatak odamınn dizaynını begenmiyorum.yatak odamda degişiklik istiyorum sizce neler yapabilirim.mobilyalarımı degiştiremem.yanı kahverengi mobilyalarımı halı perde tablo ile nasıl güzel yapabiltrim. onlarla nasıl güzelleştirebilirim.bana resimlerle fikir verirmisiniz. yatağın şeklini değiştirsem mesala çok kararsızım bana yardımcı olurmusunuz.
Eki Görüntüle 880642 Eki Görüntüle 880643 Eki Görüntüle 880644 Eki Görüntüle 880645 Eki Görüntüle 880646 Eki Görüntüle 880647 Eki Görüntüle 880648 Eki Görüntüle 880649

koyuyu koyuyla daha elit hale getirebilirsin.Benim nacizane fikrim aşağıdaki halı-perde-yatak örtüsü kombinasyonuyla çok şık olabilir yatak odan...

Eki Görüntüle 881078

$merınos halı.webp

$perde.webp

Güle güle oturun.Ne güzel epey büyük bir odanız varmış.

Acaba yatağın yerini değiştirme imkanınız var mı ?
Resimden tam anlaşılmıyor ama tuvalet masasının olduğu duvar tarafına alsanız mesela ?
Bu şekilde yatakbaşınız cama değil duvara yaslanmış olur.
Tuvalet masanızı yatağın şimdiki yerine,boy aynasını da 2 pencere arasına çapraz olarak koyabilirsiniz.

Ben olsam bu odayı ya krem rengi yaparım veya pastel pembe.
Sade olsun derseniz,düz krem rengi halı,krem rengi yatak örtüsü,kırık beyaz tül ve perde olabilir.
Halıyı 3 parça yolluk olarak değil,sadece ayakucunda 1 adet orta boy halı (150/230 gibi) kullanmak daha şık duracaktır.

Ben yatakodalarına dantel tül çok yakıştırıyorum.Düz kesim dantel tül ve düz renk kanat güneşlik yapılabilir.

Odanız geniş ama bomboş,adeta otel odası gibi yalın duruyor.Sizin tercihiniz mi bilemiyorum.
Ancak biraz aksesuarla daha sıcak bir ortam yaratılabilir.

Bir de bu kadar büyük odaya,avizeniz çok sade kalmış.
Bu oda,şık bir avizeyi hakediyor bence.Bir de tabii başucuna güzel abajurlar...

koyuyu koyuyla daha elit hale getirebilirsin.Benim nacizane fikrim aşağıdaki halı-perde-yatak örtüsü kombinasyonuyla çok şık olabilir yatak odan...

Eki Görüntüle 881078

Eki Görüntüle 881079

Eki Görüntüle 881081
fikriniz çok güzel çok teşekkür ederim ama kahverengi istemiyorum çünkü benim diger odalarımda krem ve kahverengi ağırlıklı yatak odamın biraz farklı bir renk olsun istiyorum... evimin resimlerini paylaşmıstım bir bakın isterseniz...zaten su yataodasını bir halledeyim misafir odamada bir el atacagım:)

Güle güle oturun.Ne güzel epey büyük bir odanız varmış.

Acaba yatağın yerini değiştirme imkanınız var mı ?
Resimden tam anlaşılmıyor ama tuvalet masasının olduğu duvar tarafına alsanız mesela ?
Bu şekilde yatakbaşınız cama değil duvara yaslanmış olur.
Tuvalet masanızı yatağın şimdiki yerine,boy aynasını da 2 pencere arasına çapraz olarak koyabilirsiniz.

Ben olsam bu odayı ya krem rengi yaparım veya pastel pembe.
Sade olsun derseniz,düz krem rengi halı,krem rengi yatak örtüsü,kırık beyaz tül ve perde olabilir.
Halıyı 3 parça yolluk olarak değil,sadece ayakucunda 1 adet orta boy halı (150/230 gibi) kullanmak daha şık duracaktır.

Ben yatakodalarına dantel tül çok yakıştırıyorum.Düz kesim dantel tül ve düz renk kanat güneşlik yapılabilir.

Odanız geniş ama bomboş,adeta otel odası gibi yalın duruyor.Sizin tercihiniz mi bilemiyorum.
Ancak biraz aksesuarla daha sıcak bir ortam yaratılabilir.

Bir de bu kadar büyük odaya,avizeniz çok sade kalmış.
Bu oda,şık bir avizeyi hakediyor bence.Bir de tabii başucuna güzel abajurlar...

giyinme dolabımın oldugu yer aslında banyoydu ama ben banyo istemediğim için yaptırmadım.dolabımın arkasında daha çok bos yer var.dolabı kaldırıp giyinme odası yaptıracagım.ama şimdi yaptıramam çünkü bu evi yeni aldık ve yüklü bir ev kredisi ödüyoruz....inş.biraz borclardan kurtulduğumuzda:1:
şimdilik perde halı ve aksesuarlarla degiştirmek istiyorum...
odam 25 m2...yatagımı sizin dediğiniz gibi bir ara kullandım ama odayı okadar çok küçülttüki.birde odayı kullanışsız yaptı.evet halıyı üçlü almıcam artık tek halı istiyorum oda ayak ucuna...avize hiç aklıma gelmemişti...nasıl bir avize önerirsiniz bana resim yollayabilirmisiniz... en azından banada güzel bir fikir olur.
perde konusunda zebra yaptırıp yanlara kanatmı yoksa düz tül yapıp yanlarınakanatmı kararsız kaldım...
evet canım yatak odam bos banada öyle geliyo..şu arada çok ortalıklarda birşey bulunduramıyorum çünkü zıpır bir 2 yaşında oğluşum var.herşeyi ve heryeri karıştırıyor ve kırıyor...:52::52:
evet canım abajur kesin alacagım dün birkaç örnek buldum yükleyeyim bir bak güzellermi....

böyle bir abajur ve çicek almak istiyorum..$kendi-mobilyanı-kendin-yap-ortadan-kesilmiş-masa-ile-konsol-yapımı-pembe.webp
iki pencere arasındaki duvar boşluğunuda böyle bir şekil asmak istiyorum ama beyaz olmayacak fıstık yeşili pudra rengi ve farklı renklerle boyamak istiyorum....$Kelebek-figürleri-ile-çerçevelerin-kullanıldığı-romantik-...webp
yatak odamın ayak ucuna fıstık yeşili böyle bir oturak alacagım yata örtümüde beyaz alacagım yanı bu resimdekinin neredeyse aynısı olacak.$38-zises-bedroom-1108-xlg-85350845-73140694.webp
fıransız balkon önünede bambu tarzı resimdeki gibi sandalye alacagımveyada pembeli resimdekinden $yatak-odasi-icin-cicekli-dekoratif-urunler-2.webp$Çiçekli-perdeler-ve-çiçekli-yastık-tasarımı-ile-dekore-ed...webp

sadece perde konuusnda karrasız kaldım birkaç örnek koyuyorum arkadaslar sizce hangisi
$Çiçekli-perdeler-ve-kelebekli-yatak-örneği-ile-dekore-edilmiş-roman...webp$Çiçekli-perdeler-yastıklar-ferforje-sandalye-tasarımı-ile-romantik-...webpEki Görüntüle 881563 $kruvaze_perde_model_2_livza_yeni-2.webp

kesinlikle perdelerini ve halını değiştir,yatak örtünü muhakkak değiştir,dediğin gibi bir berjer şık olur, yanına bir fiskos isteğe ve alana göre tabii berjer için şık bir kırlent alırsın ve yatağın üstünede aynı desenden veya renk olarak uyumlu kırlentler alabilirsin,yatağın üstüne şık büyük bir tablo güzel olur naçizane fikrim

kesinlikle perdelerini ve halını değiştir,yatak örtünü muhakkak değiştir,dediğin gibi bir berjer şık olur, yanına bir fiskos isteğe ve alana göre tabii berjer için şık bir kırlent alırsın ve yatağın üstünede aynı desenden veya renk olarak uyumlu kırlentler alabilirsin,yatağın üstüne şık büyük bir tablo güzel olur naçizane fikrim
fikirlerin için çok sağol canım.aba tablo olmaz çünkü benim yatak başım pencere önünde....diğer duvar tarafımada aynalığımı duvara monta ettircem.ama dediğin gibi ilk önce perdelereden başlıcam..değişikliğe

Hmm yatak önü koltuğunun rengi harika o renkle pudra rengi çok hoş durur aksesuarlarda çok şık onlarla beraber çok açık renk bi halı alırsın güzel olur :)

Hmm yatak önü koltuğunun rengi harika o renkle pudra rengi çok hoş durur aksesuarlarda çok şık onlarla beraber çok açık renk bi halı alırsın güzel olur :)

perdeyide böyle düşünüyorum zebra yan fonlu$z201209010007132.webp
bazı şeyler kafamda oturdu şimdide malzemeleri almaya geldi.ins.istediklerimi bulurum size son yatak odamın halini koyarım...

Canım bende fikrimi söylemeden geçemedim..Eşyaların çok koyu ve o yüzden çok ağır duruyor,bence yatak örtün bembeyaz perdelerin beyaz olursa odan ferahlar..Sen halını bir renk seç misal turkuaz tek renkli o olsun ve aynı renkten abajurlarını yaptır..Zaten koyu olan mobilyalarına perdeydi yatak örtüsüydü renk katma..Duvarına ufak tefek süslemelerle tamamla daha fazla göz yorma bence..$images.webp$turkuaz.webp$2ev-dekorasyonu-yatak-odalari-turkuaz-yatak-odasi-dekorasyon-fikirleri-1Py-tDA.webp$çerç.webp

Canım bende fikrimi söylemeden geçemedim..Eşyaların çok koyu ve o yüzden çok ağır duruyor,bence yatak örtün bembeyaz perdelerin beyaz olursa odan ferahlar..Sen halını bir renk seç misal turkuaz tek renkli o olsun ve aynı renkten abajurlarını yaptır..Zaten koyu olan mobilyalarına perdeydi yatak örtüsüydü renk katma..Duvarına ufak tefek süslemelerle tamamla daha fazla göz yorma bence..Eki Görüntüle 881843 Eki Görüntüle 881844 Eki Görüntüle 881845 Eki Görüntüle 881846

asağıda bir kombin yaptım bir bak istersen fıstık yeşili ve pudra rengi yaptım...turkuazda çok güzel ama suanda fıstık yeşiline daha yatkınım nasıl olmuş fikir verirmisin...

Back
X