• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odamın şeklini değiştirme....

haticeemm

Eşine ve Oğluna Aşık
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
1.031
25
158
39
Muğla
kızlar ben yatak odamınn dizaynını begenmiyorum.yatak odamda degişiklik istiyorum sizce neler yapabilirim.mobilyalarımı degiştiremem.yanı kahverengi mobilyalarımı halı perde tablo ile nasıl güzel yapabiltrim. onlarla nasıl güzelleştirebilirim.bana resimlerle fikir verirmisiniz. yatağın şeklini değiştirsem mesala çok kararsızım bana yardımcı olurmusunuz.
$DSCF2385.webp$DSCF2386.webp$DSCF2388.webp$DSCF2389.webp$DSCF2390.webp$DSCF2391.webp$Resimr 001.webp$Resimr 002.webp

öncelikle yatak örtüsünü değiştir yatak odası takımı koyu renkli olduğundan yatak örtüsü de koyu renkli olduğu için sıkıcı bi hava vermiş aynı şekilde halı da öyle daha açık renkli model olsa daha iyi olur ve fikrime göre yatak odasında tülün o şekilde toplama olması hiç hoş değil çünkü yatak odasında kimse olmasa da orası mahrem alandır dışarıdan görünmemesi gerekir

bence yatak odanın mobılyası düz yani desensız olduğu ıcın kolaylıkla yapışkanlı folyo ıle kaplana bılır..
üşenmezsen dene derım..
yoksa dıger eşyalarını (halı,yatak ortusu,tul perde)degısımıyle başka bı hava katabılırsın..
yada duvar kâğıdıyla başka bı hava katabılırsın

bence kahverengi mobilyaya en çok uyan iki renk var; biri turkuaz biri pudra rengi. netten senin için birkaç örenk resim buldum. çokta pahalı olacağını sanmıyorum bunların. yani anlatmak istediğim tarzı anladıktan sonra ucuzada halledebilirsin işini. ben nevresim takımı ve yerdeki kilim uygun oldu mu sanki mobilya değiştirmişim gibi hissediyorum. kilimlerde öyle pahalı bişeyler değil yani, heryerde bulunabilir tarzlar.

sonrasında da bütçene göre perdeni değiştirmeni öneririm, krem rengi perde yaptırırsın mesela. fonlarını ister turkuaz yaptır, ister pudra ( gül kurusu rengi olursa daha hoş olur, zıtlık olmalı biraz fon perde arasında )

işte resimlerde bunlar ;$Days-in-Colours-Yatak-ortusu-Vitis-Turkuaz__47848784_0.webp$3293_buyuk_zoom.webpEki Görüntüle 880674 Eki Görüntüle 880675 Eki Görüntüle 880676

öncelikle yatak örtüsünü değiştir yatak odası takımı koyu renkli olduğundan yatak örtüsü de koyu renkli olduğu için sıkıcı bi hava vermiş aynı şekilde halı da öyle daha açık renkli model olsa daha iyi olur ve fikrime göre yatak odasında tülün o şekilde toplama olması hiç hoş değil çünkü yatak odasında kimse olmasa da orası mahrem alandır dışarıdan görünmemesi gerekir

evet canım koyu renk olunca baya içim sıkıldı yatak odasından..perdem çok uzun olduğu için perdemi öyle topluyoru.genelde güneşlik oluyor arkasında perde net görünsün diye güneşliği çektim...fikirlerin için cok teşekkür ederim canım

bence yatak odanın mobılyası düz yani desensız olduğu ıcın kolaylıkla yapışkanlı folyo ıle kaplana bılır..
üşenmezsen dene derım..
yoksa dıger eşyalarını (halı,yatak ortusu,tul perde)degısımıyle başka bı hava katabılırsın..
yada duvar kâğıdıyla başka bı hava katabılırsın
evet duvar kagıdı yapmak istiyorum...aynalı olan yere nasıl bir duvar kağıdı seşmeliyim sence örnek resim koyabilirmisin...veyada benim birkaç sectiklerim var bulup koyayım begendiğini söylersin..
folya ile kaplamaya eşim izin vermiyo canım:(

bence kahverengi mobilyaya en çok uyan iki renk var; biri turkuaz biri pudra rengi. netten senin için birkaç örenk resim buldum. çokta pahalı olacağını sanmıyorum bunların. yani anlatmak istediğim tarzı anladıktan sonra ucuzada halledebilirsin işini. ben nevresim takımı ve yerdeki kilim uygun oldu mu sanki mobilya değiştirmişim gibi hissediyorum. kilimlerde öyle pahalı bişeyler değil yani, heryerde bulunabilir tarzlar.

sonrasında da bütçene göre perdeni değiştirmeni öneririm, krem rengi perde yaptırırsın mesela. fonlarını ister turkuaz yaptır, ister pudra ( gül kurusu rengi olursa daha hoş olur, zıtlık olmalı biraz fon perde arasında )

işte resimlerde bunlar ;Eki Görüntüle 880673 Eki Görüntüle 880672 Eki Görüntüle 880674 Eki Görüntüle 880675 Eki Görüntüle 880676
bana okadar güzel resimlerle örnekler vermişsinizki bayıldım:) evet turkuaz rengi odamın havasını değiştirecek...halıya bayıldım ve inanırmıısn dün eve giderken halıcının önunden geçmiştim o halının neredeyse aynısını görmüştüm.ilk işim bugun gidip fiyatını sormak olacak....

yatak odamdaki boydan camın önüne aşağıdaki gibi bir koltuk alsam olurmu sizce $2013-yeni-duvar-kağıdı-modelleri-7.webp bu renkte degil sadace böyle bir koltuk alsam olurmu

Bence once ise perdelerinden basla canim cok karmasik duruyo zebra dusunebilirsin soft renklerde bir yatak ortusu yine karmasadan uzak bir hali beyaz tonlarinda odani ferahlatir romantik iki abajur ve bir tabloyda da tamamlarsan mobilyalarinin havasi degisir bence sevgiler

Bence once ise perdelerinden basla canim cok karmasik duruyo zebra dusunebilirsin soft renklerde bir yatak ortusu yine karmasadan uzak bir hali beyaz tonlarinda odani ferahlatir romantik iki abajur ve bir tabloyda da tamamlarsan mobilyalarinin havasi degisir bence sevgiler
evet canım ilk önce perdeleri değiştirmek istiyorum... int.model bakıyorum..inş.güzel ferah bir yatak oda yapabilirim.

evet canım koyu renk olunca baya içim sıkıldı yatak odasından..perdem çok uzun olduğu için perdemi öyle topluyoru.genelde güneşlik oluyor arkasında perde net görünsün diye güneşliği çektim...fikirlerin için cok teşekkür ederim canım

evet duvar kagıdı yapmak istiyorum...aynalı olan yere nasıl bir duvar kağıdı seşmeliyim sence örnek resim koyabilirmisin...veyada benim birkaç sectiklerim var bulup koyayım begendiğini söylersin..
folya ile kaplamaya eşim izin vermiyo canım:(

bana okadar güzel resimlerle örnekler vermişsinizki bayıldım:) evet turkuaz rengi odamın havasını değiştirecek...halıya bayıldım ve inanırmıısn dün eve giderken halıcının önunden geçmiştim o halının neredeyse aynısını görmüştüm.ilk işim bugun gidip fiyatını sormak olacak....

Yatak Odaları eğer koltuk alacaksan ve turkuaz tarzında kararlıysan bu da bir fikir olabilir canım :) biraz pahalıdır bu zebrano ama fikir olsun belki uygun fiyatlısını bulursun ;) emily takımın adı

Son düzenleme:
yatak örtüsünü turkuazla bu şekilde alsam$0_turkuaz_1111.webp
yatagın ayak ucunada buna benzer birşeyler koysammmm$38-zises-bedroom-1108-xlg-85350845-73140694.webp
pencerenin önüne bambu tarzı veya bir önceki fotoda koyduğum koltuktan koysam..$Çiçekli-perdeler-ve-çiçekli-yastık-tasarımı-ile-dekore-ed...webp
pudra rengi kırlent veya örtüyle sandalyeye renk katsam nasıl olur arkadaslar kombinim güzel olurmu?

arkadaşlar ya fıstık yeşili pudrarengi yapacagım yada turkuaz ve pudra rengi ikisininde renk uyumuna bayıldım fikirleriniz için çok sağolun arkadaslar...okadar güzel fikirler veriyorsunuzki... yatak odam bambaşkaolacak;)

Back
X