- 2 Nisan 2011
- 1.883
- 7
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilk tabloyu begendim, siyah beyaz ve kırmızının uyumuna bayılırım. Tabi ki zevk meselesi ama bence ilk tablo cok yakışır.
ama olmuyokı böyle her gecen gun daha guzel tablolar buluyorsun.Hepsi birbirinden güzel .Karar verememekte haklısın:)
cnm walla bugüne kadr paylaşmış olduğun tablolardan en çokk panterli kadın tablosu dikkatimi çekti
Aynen katılıyorum karar vermek seçenek arttıkca dahada zorlaşıyor.Kolay gelsin:)
Babyy leoparlı kadın tablosu benim favori tablolarım arasında belirtmek isterim.
Odanız siyah beyaz ağırlıklı diye illa o renklerde bir tablo seçmek zorunda değilsiniz.Bencede kırmızı siyah beyazı tamamlayıcı bir renk.
Evet canım kırmızı bir yatakörtüsüde alıcam.Değişik değişik kullanırım artık:)Tv iki odada var ben yatakodasında tv kullanmak istemiyorum.Birbirine uygun tablo kullanmak en iyisi. Bak canım bu tablolar nasıl sence uyarmı odama?
Gezgingiz Paylaşılan resimlerin içinde en çok hoşuma giden panterli kız tablosu vede yatak odanda çok hoş duracağını tahmin ediyorum.
Neden panterli kadın tablosu peki?
Ben o son tabloları pek begenmedim ama yinede sizin kararınız:)
Farklı tablolar arasından seçmek yerine ailenizin en mutlu anlarından oluşan fotoğrafları bir dekoratif sonuç çıkarabilirsiniz. Yatak odası olduğu için herkes erotizm konseptli seçim yapabilirsiniz diyor ama evde çocuk olduktan sonra tablonuzu değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. O yüzden ailenizi tamamlayan fotoğraflardan bi konseptle duvarınızı dizayn edebilirsiniz. Benim görüşüm :)
Bu tablo nasıl sizce?
aslında bu tabloda çok hoşmuş odanıza en uygun olanı seçeceğinize eminim.